A+ A-

Suzette 5. fejezet

Ezt a délutánt még sok másik követte. Pierre rafinált szerelmi művész volt, mégis ő tanult Suzette-től. Például rájött arra is - mikor Suzette felhívta a figyelmét rá -, hogy milyen izgató tükörben szeretkezni.
Majd egy alkalommal Suzette azt kérdezte:
- Hol a farkad? - Pierre először azt kérdezte:
- Hát nem érzed?
- De igen, te buta, de erre azt kell válaszolni, hogy a picsádban!
És lassan azt is megtanulta, hogy az is különlegesen izgató valami, ha aktus közben a legszemérmetlenebb disznóságokat mondják. Végigcsinálták a legkülönbözőbb figurákat, ami csak létezik a szerelemben. Egy alkalommal Suzette a következő kijelentést tette:
- Szeretnék neked valami ajándékot adni, valami olyat, amire vágysz. Szerzek neked egy igazi szűz leánykát, hogy beteljesüljön a vágyad.
Pierre először csak nevetett, de aztán komolyan kezdett beszélni a dologról.
- No és ki lenne az? - kérdezte.
- Az unokatestvérem. Egy évvel idősebb nálam, de nem olyan romlott, mint én. Férfikéz még nem is érintette a punciját, sőt még nem is látták. Őt hozom fel neked.
Egy délután meg is jelent Suzette a vendéggel. Pierre meglepetten fogadta, nem akarta elhinni a dolgot. És még jobban meglepődött, mikor Suzette-nek azt mondta az unokanővére:
- De hiszen azt mondtad, hogy az egyik barátnődhöz megyünk!
- Úgy van. Pierre a barátnőm és a barátom is egy személyben - majd Pierre-hez fordult: - Íme, elhoztam neked, keféld meg!
Suzette nem adott időt gondolkodásra:
- Gyerünk, Pierre, fogd meg és vidd a szobádba, mert elszalad.
Juliette csak szeretett volna kívül lenni az ajtón, de már késő volt, Suzette belecsimpaszkodott, és Pierre is megfogta és bevezette a védekező leányt. Pierre, aki egyébként kifogástalan úriember volt, látta Suzette izgalmát, kéjes izgalomba jött, elvesztette eszét.
Juliette kapálózott, védekezett, de nem bírt velük. Pierre és Suzette a díványra dobták. Suzette lefogta a karját, ránehezedett a fejére, felsőtestére. Pierre azonnal felrántotta Juliette szoknyáját és máris eléje tárult a két gyönyörű, csodaszép, hosszú comb. Halványkék kis nadrág fedte Juliette punciját. Pierre szaggatni kezdte a nadrágocskát, mellyel igen nehezen boldogult az összeszorított combok miatt. Juliette erősen védekezett, mikor Pierre-nek sikerült letépni a kis nadrágot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 11. hétfő 06:20
Nekem ez nem jött be.
#5 feherfabia 2016. 06. 5. vasárnap 06:30
tetszett!
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:35
Egész jó
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:38
Elég jó.
#2 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:26
Aranyos.
#1 Törté-Net 2009. 09. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?