A+ A-

A tanya 3. rész

Készülődtünk a születésnapi bulira. Megvettük az ajándékokat, italokat és rendeltünk egy tortát. Feleségem új ruhát és fehérneműt vásárolt magának. Délután négy órára kellett X - be érnünk Levente lakására. Marcsi már ebéd után elkezdte készülődést. Megfürdött kisminkelte magát és felment az emeletre öltözni. Három órákkor én is felöltöztem sötét nadrág fehér ing és kész bepakoltam az ajándékot az autóba indulásra készen vártam Marcsit, aki még nem készült el. Szóltam neki hogy indulnunk kellene. Lejött az emeletről még csak fehérnemű volt rajta vörös melltartó és vörös tanga. Mit vegyek fel? Kérdezte és egy fekete nadrágot, fehér blúzt és egy kék miniszoknyát, fehér toppot mutatott. A második kollekciót választottam én is erre gondoltam, de nem tudtam dönteni. Gyorsan felvette a fürdőszobában.
Mikor kijött gyönyörű volt, szép vagy mondtam, de induljunk. Elindultunk útközben beszélgettünk Jocóról milyen, lehet egy professzor olyan, mint a többi ember mondtam. Oda értünk Levente lakása elé kivettük az ajándékokat és becsöngettünk. Levente nyitott ajtót gyertek már vártunk titeket. Beléptünk egy tágas előtérbe értünk ahol asztalok voltak felállítva két pincérnő serénykedet körülöttük. Még nem voltak vendégek rajtunk kívül. Lajos és egy ismeretlen beszélgetett a bárpultnál odamentünk Levente bemutatta az ismeretlent Ő a bátyánk Jocó ők, pedig az a házaspár, akikről meséltünk neked. Kezet fogtam vele majd Lajossal is, Marcsi is kezet fogott Jocóval és adott neki két puszit. Mindhárman Marcsit nézték Jocó szólalt meg sok szépet hallottam rólatok, de ez a látvány minden várakozásomat felülmul. Gyertek velem, van egy kis meglepetésem számotokra. Egy pillanat átadjuk az ajándékokat Leventének, és már megyünk is.
Gratuláltunk 36. születésnapjához és átadtuk az ajándékokat. Mehetünk szólt a nejem felmentünk az emeletre bementünk egy ajtón ez az én szobám, amíg itt vagyok. Egy nagyon tágas szobában voltunk. Jocó egy szekrényből két csomagot vett ki ez a tiéd adta nekem a nagyobbikat, különleges italok voltak benne, ez pedig a tiéd adta át Marcsinak a kisebbiket bontsd, ki mondta. A nejem kibontotta egy gyönyörű ékszer kollekció volt benne, egy nyaklánc, két fülbevaló, karlánc és egy köldök persing. Próbáld fel őket, mondta Jocó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2016. 11. 3. csütörtök 10:58
Nem rossz? Ennél lejjebb már nem nagyon lehet süllyedni.
#5 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:41
Nem rossz.
#4 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:21
A helyesírással enyhén szólva gondok vannak.
#3 Brunya 2011. 03. 20. vasárnap 11:15
"A nejem beszélt, öten maradtunk három férfi két nő a rendben van, hogy Feri megbasza Katit, de velem mi lesz." ????

Ez most mi??? Inkább diktáld le, hátha valaki tud írni a környezetedben!
#2 Nóra 2008. 03. 20. csütörtök 00:57
Én is "hányat" dobtam magam ettől...
#1 Törté-Net 2008. 03. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?