A+ A-

Kathy szüztelenítése

Kathy remegve tett előre egy lépést a mállásnak indult házban. Érezte a túláradó energiákat. Vére a földre cseppent. Óvatosan zárta be az ajtót, de azt becsapta a huzat, így nagyot koppant. Kathy összerezzet. A sötétben két szempár villant meg. Egy sötétbordó, és egy méregzöld. Leugrottak a lány mellé. A sötét bordó szempár megvillant, és megfogta Kathy kezét, de elkapta.
- Mit keresel itt? - a szempár felfedte kilétét. Vállat verő, erősen tépett gesztenyebarna haj, hófehér arc, és erős bordó felszerelés. A másiknak tengerkék szeme volt, csak méregzölden világított, és nek kék kézvédője volt, lenge fekete felsője, rajta néhány ezüst páncél, és nadrágja bőrből készült fekete volt.
- Choden. - Kathy elhalóan suttogta a férfi nevét, mire a barna hajú hasba térdelte.
- Őt nők nem zavarhatják. - árnyként suhant Kathy mögé, és rúgta hátba. A lánynak ideje sem volt védekezni, a másik előkapott egy kunait, és felvágta a ruhája háta részét, de még az anyag tartotta magát. Tovább verék. Kathy felkarja eltört, válla elmozdult helyéről.
Choden lehunyta a szemeit, majd gondolatával megdermesztette a két vámpírt. Yune [ejtsd:Junáj] és Akira összesett a lefelé húzó erőtől. Vették. Megfogták az ájult lányt, és elindulta vele...
- Itt van! - Choden mérsékelten hátrafordult Yune a padlóra dobta a megkötözött kezű Kathyt, aki felvonyított fájdalában, habár ember alakban volt, kezét az erősre szorítottlánc már csontig kimarta.
Choden teljes testtel a szakdat ruhájú lány felé fordult, majd intett, mire Yune és Akira meghajolt és kiment. Kathy hallotta a nehéz vasajtó csapódását. A Nemos lehajolt elé, majd nagyujjával végigsimított az ezüstfarkas remegő ajkainak alsó részén.
- Nem akartam - Kathy belevágott mondandójába, de a vámpír teljes erőből a falhoz szorította, majd szájon csókolta. Ebbe a csókba nem volt semmi gyengédség, csak egy férfi akaratossága és hatalomvágya a nők felett.
Chodenben felébredt az érzés, az akarat, hogy újra érezze szerelmét. Rég volt vele ilyen... az eset után a nőt meggyilkolta. Most is így lesz...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 07. 8. péntek 08:06
Szegény lány.
#7 morcos 2007. 08. 24. péntek 12:22
Érdekes volt!
#6 moooorcos 2007. 08. 24. péntek 12:21
Lrdekes volt!
#5 Kathy 2007. 08. 20. hétfő 22:30
Ez csak egy egyszerü hentai :D Nem igazi,szerencsére XD
#4 Pepe 2007. 06. 16. szombat 17:03
hát
#3 retek 2007. 06. 15. péntek 13:09
mészáros volt?
#2 romo 2007. 06. 14. csütörtök 07:41
jaj
#1 Törté-Net 2007. 06. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?