A+ A-

Három éjszaka 1. rész

Éjszín szemek emléke villant fel előtte, az a bűnre csábító, keserűen gúnyos mosoly a férfi arcán. Belereszketett a gondolatba, hogy ezek a szemek nézik majd mezítelen testét, mert abban biztos volt, hogy egy ilyen hírhedt szoknyapecér, mint a férfi, nem fogja eloltani a világítást szeretkezés közben. Nem: sóvár pillantásokkal méregeti majd, legtitkosabb testtájékain járatja majd kéjenc pillantását, azokon, amelyeket addig csak az édesanyja és a szolgálólánya pillanthatott meg. Biztos volt benne, hogy a legvérlázítóbb helyeken fogja megérinteni, a legerotikusabb ajánlatokat suttogja majd a fülébe, a legsokkolóbb ötleteket, mit kíván megtenni vele.
És ő engedelmeskedik, cserébe apja életéért.
...
Nagyon gyengéd lesz az első alkalommal, gondolta Lucien, miközben lefejtette a narancs héját. A lány nyilvánvalóan szűz még és szerette volna, ha élvezi a három együtt töltött éjszaka közül az elsőt.
Hátradőlt székében a reggeliző asztal mellett, és szájába helyezte a lédús gyümölcshúst, élvezettel ízlelgetve a jellegzetes aromát, mely betöltötte ízlelőbimbóit, miközben az estét tervezgette. Talán az lesz a legjobb, ha hideg vacsorát szervíroztat hangulatos kandallótűz és jóféle borocska mellett. Az ilyen szüzecskék ijedősek - legalábbis így hallotta. A nőknek ezt a fajtáját mind ez idáig messziről elkerülte - aggódó mamák és dühödt apák jártak velük.
Aveline kapcsán azonban semmi ilyesmitől nem kell tartania. Az övé lesz, azt teszi, amit kíván. Érzéki gondolatok sepertek végig rajta, forralták fel a vérét. Alig várta, hogy leszálljon az éj.
...
Aveline szíve hevesen dobogott, ahogy a lépcsőn fölfelé lépdelt DuFeron oldalán. Mi történt vele? Játszhatott volna még egy darabig, megpróbálhatott volna időt nyerni, a sajt és a bor felett ücsörögve lophatott volna értékes perceket magának. De nem, kimondta, egyenesen a férfi szemébe, amit gondolt, büszkén lemondott minden udvarisa beszélgetésről, csak hogy minél hamarabb ágyba bújhasson vele. Bolond volt. Mi jutott eszébe?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:05
Egész jó
#1 Törté-Net 2007. 03. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?