A+ A-

Dóri ausztráliai kalandjai 1. rész

Dórival már több, mint két éve együtt voltam, mikor egy együtt töltött este alkalmával előhozakodott egy nem minden napi ötlettel, ami már régóta bökhette az oldalát. Mi lenne, ha mindegyőnk összeírná legtitkosabb erotikus ábrándozásait, és egy megfelelő alkalommal megvalósítanánk egy hosszú, forró éjszaka keretében. Megmondom őszintén meglepett a dolog, mert nem tartottam egy nagyon bevállalós csajnak. Még a Tanárképzőn ismertem meg egy buli alkalmával. Rögtön megtetszett benne, hogy nagyon barátságos volt, és hogy nem akart minden áron kitűnni a többiek közül. Igazi természetes szépség volt.
Hoztam két papírlapot és izgatottan nekifogtunk az összeírásnak, majd mikor végeztünk, megmutattuk a másiknak. Kikerekedett szemekkel olvastam Dóri álmait, sosem gondoltam, hogy ennyi minden izgatja. Mikor felnéztem a lapról, tett felém egy cinkos kacsintást és elmosolyodott. Alig vártam már a megfelelő időt, hogy egymáséi lehessünk ebben a nem minden napi álomban.
Az idén Sydney-ben nyaraltunk, ahol megismerkedtünk egy helyi, fiatal párral Simonnal és Helénával. A srác egy 20 év körüli vékony testalkatú barátságos egyetemista fiú volt, Heléna pedig épp akkor múlt 19, kortárs tánccal foglalkozott, habár kicsit szeleburdi volt a természete. Gyönyörű vékony teste hosszú, kecses lábai csak úgy vonzották a férfi tekinteteket. Közös programjaink alkalmával én is szívesen elidőztem gyönyörű testén, habár érdeklődésem Dóri elől bajosan tudtam volna titkolni, de úgy tűnt nem zavarja.
Nagy álmunk megvalósulásának ideje elérkezettnek látszott, habár én csak sejthettem azt, ami később beigazolódni látszott. Utolsó ott töltött napunk alkalmával még mártózunk egyet a tengerben, majd Heléna meginvitált minket az újonnan elkészült lakásukba, hogy igyunk meg egy pohár hideg italt. Abszolút nem volt ellenemre abban a hőségben, és Dóri sem bánta, így mind a négyen elindultunk hozzájuk. Helénán egy gyönyörű fénylő kék, kétrészes tanga fürdőruha volt, ami oldalt és a nyak mögött fűzős, puncijának alakját vizesen tökéletesen hozta, épp csak egy kis részt nem engedett látni. Dórin pedig egy fehér egyberészes fürdődressz volt, ami a combja fölött magasan kivágott volt. Imádtam, annyira vadítóan nézett ki benne, gyakran felhúzta az otthoni hancúrok alkalmával is. Mondanom sem kell, teljesen beindultam mind a két lányra. Alig vártam, hogy megérkezzünk már.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:23
Nem rossz.
#3 papi 2013. 09. 25. szerda 08:00
Tetszik.
#2 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:44
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2006. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?