A+ A-

A masszőr 6. rész

Este fáradtan ért haza. Viaskodtak benne az érzelmek, mikor átölelte V. - t. Vajon, hogy volt képes ez az ártatlan nő ilyet tegyen? Ezek szerint nem is olyan ártatlan. Legalábbis a délután elhangzottak alapján. Mikor eszébe jutott a kanapé meg a szőke, elszégyellte magát. Már megint nem tudott a vágyainak parancsolni, annyira vágyott arra, hogy ott hátul csinálják neki. Most hogy nemi vágya a padlón hevert, nem is értette mit lehet azon élvezni, amin átesett, sőt amire kiabálva kérte a szőkét. Abszolút nem vonzották a férfiak, soha eszébe nem jutott, hogy férfiakkal bármiféle testi kapcsolatot alakítson ki, és mégis. És mégis kívánja ezt az élvezeti formát. Undorodva megborzongott arra a gondolatra, hogy egy férfi csinálja azt vele, amin ma, immár életében harmadszor átesett.
Ismét lelkiismeretfurdalás gyötörte, de könnyen felülüberelte saját hűtlenségét, V. sorozatos és úgymond tömeges megcsalásaival szemben. Vajon V. is ugyanúgy érez, mint ő most? Gyötrik lelki problémák az álarcosbálok miatt?
Nem ismerte még V - t eléggé, a két év alatt nem tudott ennyire mélyre hatolni V. ismeretben. Csak gondolni merte, hogy felesége, ha már megcsalta és részt vett ezeken a hatalmas orgiákon, érez valami bűnbánást. Csak persze nem mutatja ki, mert nem akarja, hogy ö rájöjjön.
- Valami gond van? - tudakolta kedvesen V.
- Mi? Ja nem nincs semmi - felelte P zavartan.
P. nem tudott feloldódni este, és még az ágyban is a korábbi gondolatok jártak az eszében. Gyötrődött, vígasztalta magát, dühös volt. Nézte a kevéske fényben alvó feleségét, a meztelen vállakat, hallgatta egyenletes szuszogását. Nem, ez nem lehet, hogy ez a drága, ártatlan nő... nem...
Végül nagy nehezen tudott elaludni.
Másnap korán ébredt, V. még aludt. Szombat volt, de neki mindenképpen be kellett mennie, rengeteg határidős feladat várt még rá. Halkan kiosont zuhanyozni, izgatott volt, hiszen ma este lesz a bál. Vegyes érzelmekkel gondolt az estére. Ha már V. úgyis ott lesz, vagyis valószínűleg ott lesz, akkor legalább közelről nézheti felesége bujálkodását, hogyan vesz az ajkai közé idegen hímtagokat, hogyan vonaglik más férfiak péniszétől. Gyorsan beszappanozta magát, leöblítette testét és kilépett a zuhanyfülkéből, megtörölközött, majd visszament felöltözni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 18. szombat 07:02
Gyenge!
#3 tituszkan 2010. 10. 25. hétfő 12:27
Ilyen buliba én is elmennék!
#2 rebyc 2006. 09. 11. hétfő 12:08
Ez nagyon tuti!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2006. 09. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?