A+ A-

Hármasban 1. rész

Pár hónapja szakítottam a menyasszonyommal, Henivel, semmi különös oka nem volt, egyszerűen kihűlt a kapcsolatunk. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már csak elviseljük egymást . A szakítás, bár nem volt kellemes élmény, egyikünket sem viselte meg igazán mivel nagy érzelmekről már nem volt igazából szó, Heni el is költözött Pestre, mivel ott kapott munkát. Valójában ez is volt az egyik oka annak, hogy útjaink különváltak, mert én nem akartam más városba költözni. A külön válás után pár hétre telefonon hívott az egyik legjobb barátom a Pali, hogy Pesten van dolga és több napig fog tartani, és zavarna - e, ha a Heninél lakna ez ideig? Persze mondtam, hogy miért is zavarna, menjen csak nyugodtan. Ezek után, mivel a Palinak rendszeresen kellett Pestre járnia, majdnem minden hétvégén a Heninél volt. Engem tényleg nem zavart még örültem is neki, hogy a Heni nincs egyedül, van aki vigyáz rá. Viszont amikor a Pali elmondta, hogy le is feküdtek egymással teljesen másképp reagáltam, mint ahogy várható lett volna.
A dologhoz hozzá tartozik, hogy a Pali a Heni legjobb barátnőjével járt, akkoriban sokat ugrattuk egymást a párcserével, de még előttünk szakítottak. Amikor kapcsolatunk kezdett közeledni a mélyponthoz és már a szex sem volt az igazi Henivel gondolkoztunk, mivel is tehetnék izgalmasabbá a szexuális életünket és mint lehetséges alternatíva felmerült, hogy vonjunk be egy másik pasit is közös játékokhoz. Hosszas tűnődés és válogatás után egyedül a Pali maradt, mint lehetséges harmadik, mivel ő jóban volt a Henivel és tudtuk, hogy be is jön neki a Heni. Akkoriban persze elröhögtük az egész ötletet mind a ketten megijedtünk, hogy milyen hatása lehetne ennek a dolognak a kapcsolatunkra, inkább viccet csináltunk a felvetésből.
Most viszont elképzeltem őket együtt és nagyon izgatott a gondolat, hogy az egyik barátom dugja a volt menyasszonyomat, szívesen elnéztem volna őket, de még szívesebben beszálltam volna.
Elhívtam sörözni a Palit és elmeséltem neki, hogy min is gondolkoztunk mi annak idején. Elsőre nem tetszett neki a gondolat de pár nap múlva hívott, hogy nem tudja kiverni a fejéből az témát, ő is belement. Kettejük között úgysem volt semmi komoly, egyszerűen két ember összeadta magányát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2014. 06. 27. péntek 17:56
Jó édeshármas.
#3 listike 2014. 05. 3. szombat 08:26
Ez igen!
#2 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:42
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?