A+ A-

Flört a fák alatt

A disco után a töltésen sétáltunk egymásba karolva vidáman és a fülünkben tovább vibráló zenétől bódultan. Persze a néhány pohár vodkanarancs és ouzo is kivette maga részét, hogy feldobódva rángattuk, cibáltuk egymást játékosan a kihalt sétányon. Ajkunk néha összeforrt egy rövid csók erejéig, és ellökted tenyerem popsidról, melyet épp te irányítottál még néhány pillanattal előtte a domborulatodra. Majd elém léptél és a nyári éjszaki melegben megpördültél előttem, míg a szoknyád elég magasra nem fodrozódott fel, hogy akár fehérneműd is kivillanhasson. Évődtél velem...és bizsergető hangulatunkat tovább fokozta, és kacér játékodat inspirálta, hogy nem csak én néztem férfiúi vággyal mozgásod, hanem a Zsolt is, akit csak néhány órája ismersz. Szimpatikus volt számodra, és így nem esett nehezedre táncolni vele. Csábos mozdulataidra már a discóban is felfigyelt, és bizony jó néhányszor le kért táncolni. Kacér mosolyodat biztatásként értelmezte, és volt bátorsága flörtölni veled. Tetszet neked. A buli vége felé, a lassú számok után már nem csak a szeme térképezte fel derekad, popsid vonalát, hanem tenyere is, arról nem is beszélve, hogy már csak az utcán vettem észre, hogy nyakadon pirosló folt ajkától származik...
Szóval ezek után nem is tűnt szemtelennek, hogy öt-tíz lépéssel lemaradva tőlünk követetett, leste utcai táncod és te még most is éles pillantásokkal és kacajjal tekintettél felé.
Pár perc múlva értünk a híd lábához, és nekilendülve futottál le a töltés oldalán. Én sem maradhattam le, szaladtam utánad, és egy fa mögé rejtőzve kaptalak el. Heves csókommal szorítottalak neki a fa kérges törzsének. Hosszú vad smárolásunk alatt a srác is leért mellénk és már magam is izgatónak találtam, ahogy, szinte a kukkolló felé fordulva csúsztattam tenyerem szoknyád alá. A fekete tangád szabadon hagyta feneked vonalát, szabadon markolhattam mindkét tenyeremmel. Előjátékunkat tovább fokoztad, és combjaiddal dörgölődtél ágyékomhoz. Kezem derekadra csúszott, külön figyelemmel csíptem ujjaim közé szoknyád peremét, hogy feltárulkozhasson formás meztelen hátsód előtte. Még kissé ki is domborítottad csípődet, és kezeid végigsimogatták testemet, domborodó nadrágomat is...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 04. 26. szombat 12:29
Nem tetszik
#3 Anonimus 2005. 04. 5. kedd 15:59
Ez ugy szar ahogy van ha az én csajom tenné kinyirtam volna a faszit plusz a végén mi az hogy telepumpálja a csajt hát elszakadt az óvszer vagy mi???
#2 Abcd 2005. 04. 4. hétfő 22:12
Hát ha az én csajom csinált volna ilyet, akkor azt hiszem többet nem lát.., máshogy kellett volna az egész szituációt beállítani, mert ez nem flört, ez már jóval túl megy azon :) Ha egy hármas alakult volna ki akkor sokkal jobb lett volna..
#1 Törté-Net 2005. 04. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?