A+ A-

Egy fiúról 4. rész

A vacsora alatt felvilágosított apám, hogy neki nagyon fontos ez a hétvége, mert igaz, hogy barátok, de a faszi mégis a főnöke, és rajta múlik, mennyi a plusz zseton. Így felhívta figyelmemet a jó viselkedésre, valamint arra az apróságra, hogy ha szükséges nekem is segítenem kell a melóban. Ezen felháborodtam, de anyám pillantását meglátva belenyugvóan bólintottam.
Vacsi után csak egy rövid zuhanyzásra hagytam magamnak időt, aztán irány az ágy.
Magamra rángattam a boxeralsómat, ez egy békebeli darab, határozottan megnyúlt az évek alatt, a sliccén sincs már gomb, de kényelmes, így alvásra tökéletesen alkalmas. A meleg miatt a derekamra terítettem csak a takarót és bevágtam a szunyát.
Valószínűleg az elmúlt nap fáradalmai nagyon megviseltek, mert pillanatok alatt elnyomott a buzgóság. Ébredés előtt fantasztikus álmaim voltak, szerepelt benne anyám, a húgom, Rózsa és az ő testüknek, arcuknak minden lehetséges variációja. Pontosabban nem minden variáció, mert anyám teste csak fehérneműben volt meg az emlékeimben.
Nem csodálkoztam, mikor ébredéskor tudatosult bennem, hogy a farkam áll, mint a cövek (Ford Ferlin óta tudjuk Stelli mindig fél órával előbb kel), az álmaim után meg kötelező így meredeznie. Próbáltam még az ébredést halasztani, így a szememet ki sem nyitottam, habár hallottam, hogy lent már mozgás van. De nem volt mentség nyikordult az ajtó, valaki határozott léptekkel végigment a szobán, majd elhúzta a függönyt. A nap vakítóan sütött a szemembe, nem láttam a tettest, már éppen nyitni akartam a számat, hogy megköszönjem kedvességét, amikor megszólalt:
-Az isten megáldjon már megint áll a szerszámod?
-Persze anya, a szép álmoknak mindig ez az eredménye.
-És miről álmodtál, vagy kiről?
-Hát rólad, micsodakérdés, de sajna nem volt pontos képem, mert tegnap elzavartál.
-Hát nem csodálkozom, hogy folyamatosan sárlanak utánad a csajok, ezzel a dumával biztos megfogod őket. -miközben ezt mondta, már előttem állt és mosolygott, de ez a mosoly inkább volt kacér, mint anyáskodó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (192 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 08. 6. kedd 04:18
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:46
EZT folytatni kell
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 18:13
Hagyományosan gyors volt.
#5 tiborg 2011. 03. 18. péntek 03:54
Ez kicsit gyors volt. Lehetett volna tobb is....
#4 Süni 2004. 10. 4. hétfő 07:15
Szuper sztori, várjuk a folytatást!!!
#3 Valaci 2004. 09. 28. kedd 18:30
folytasd!!!!!!!
#2 gyufi 2004. 09. 20. hétfő 10:48
Minnél előbb folytatást! Ez csúcs!
#1 Törté-Net 2004. 09. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?