A+ A-

Az a NAP 3. rész

Szorosan ölelő karjaimmal elengedtem. Fejem mellett hosszan elnyújtva azokat, ujjaimat összekulcsoltam, közben talpamat az ágynak feszítve, nagyot nyújtóztam és így még jobban rácsúsztam dárdaként nyársaló faszára.
- Jaj, teljesen összenyomlak - mondta miközben megtámaszkodva testem két oldalán az ágyon, kicsit felemelkedett rólam.
Épp mikor rá akartam szólni maradjon csak bennem nyugodtan, pihegjünk kielégülten még egy ideig, már fel is egyenesedett és fenekét hátrébb mozdítva halk cuppanással kihúzta belőlem továbbra is merev farkát. Szinte ugyanezzel a mozdulattal már fel is tápászkodott és ott állt az ágy mellett. Én a könyökeimre támaszkodva egy kicsit felemelkedtem, s ekkor megláttam testétől még oly izgatón elálló, félkemény péniszét. Valami hirtelen ötlettől vezérelve, amiben persze nem kis része lehetett a korábban ivott és mostanra már a fejembe szállt pezsgőnek is, csillapíthatatlan vágyat éreztem, hogy a számba vegyem azt. Felültem vele szemben és közben egyik kezemmel gyengéden megmarkoltam a heréit, majd kissé előredőlve, a már lankadni kezdő fütyijét a másik kezemmel is megmarkolva, érintettem meg először a makkját a nyelvem hegyével. Előbb apró köröket írtam le lágyan nyaldosva, mintha izlelgetném testünk nedveinek elegyét, majd ajkaim közé tolva úgy csúsztattam végig nyelvemen, hogy a makkjáról az azt félig eltakaró fitymáját eltávolíthassam. Minden igyekezetem ellenére érezhetően ernyedt el a hímtag a számban, de a hiábavalóság érzete nélkül hangosan cuppogva mozgattam ajkaim közt tovább. Egyre jobban és egyre mélyebben bekaptam, hogy teljes hosszában végig nyalhassam.
- Nem tudok... - kezdte -... ilyen gyorsan... De én felállva vele szemben, a szám előtt tartva mutató ujjamat, egy "pszt"-tel csendre intettem.
- Nyugi... - mondtam és átkarolva, az egyik kezemmel, a hátát végig simitva, megfogtam a fenekét, hogy az ágynak háttal fordítsam, majd így folytassam tovább:
-... ülj le..., helyezkedj el kényelmesen..., hadd játszadozzam vele egy kicsit...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 03. 6. vasárnap 09:20
Enyhe javulás.
#6 listike 2016. 01. 3. vasárnap 19:11
Elgyengült.
#5 feherfabia 2015. 05. 1. péntek 07:31
Nagyon jó!
#4 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:29
Ez már nagyon jó lett.
#3 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:55
10p
#2 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:34
Tetszik
#1 Törté-Net 2011. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?