Nem csak a 20 éveseké a világ 4. rész

Szavazás átlaga: 8.52 pont (444 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 6.
Hossz: 10 436 karakter
Elolvasva: 12 342 alkalommal
Mikor odaértünk az erdészlakhoz egy szénásszekér állt a ház előtt.
– A fenébe, erről teljesen megfeledkeztem – mondta Sanyi.
– Tegnap előtt szóltam Józsinak, hogy a vadak téli etetéshez lekaszált szénát gyűjtse össze, hozza ide, rakja boglyába. Azt nem mondtam neki, hogy mikor. De nem baj, ahogy látom kb. félóra múlva végez.
Idáig nem láttuk még Józsit, mert takarta a szekér, de az autó ajtainak csapódására előjött. Meghatározhatatlan korú cserzett bőrű, igazi paraszt ember volt a Józsi. A gyomromban megéreztem azt a gombócot, amit akkor érzek, ha olyan valakit látok akivel szívesen elhancúroznék. Na a Józsi ilyen volt. Nem volt szép arca. Az idő és az időjárás mély barázdákat szántott az arcára. Félmeztelen volt, az izzadság csíkot húzott szőrös mellkasán, ahol lecsurgott víz. Szikár teste volt, de egy kis pocakja már volt, de így még jobban tetszett. Nekem már volt ilyen ismerősöm, és mondhatom nem csalódtam benne.
– Adjisten – köszönt. Lekezeltünk.
Kérges kidolgozott kezének érintése áramütésként hatott. Talán a szokásosnál pár pillanatig tovább fogtam a kezét. Úgy tett mintha nem vette észre, és talán tényleg így is volt.
Az erdész és Józsi a munkáról kezdett beszélgetni, így én közben még jobban meg tudtam figyelni, valahogy úgy, mint a ragadozó a lehetséges prédáját, aki még nem sejt semmit.
– Maradj itt nézzük meg együtt a meccset – kanyarodott a beszélgetés új irányba.
– Nem is tudom – mondta József
– Bekötöd a lovat az istállóba, otthon meg úgy sem vár senki – ütötte a vasat az erdész.
– Na jó – mondta egyszerre, mint aki átgondolta a dolgot
Miután kifogta a lovakat, bejött utánunk a házba.
Sanyi rögtön kezébe nyújtott egy
s
alf
ör
alf
t
. Miután Józsi egy húzásra leküldte a
s
alf
ör
alf
t
így szólt az erdész:
– Zuhanyozz le, látom jól megizzadtál, meg poros is vagy. Találsz tiszta törölközőt, meg váltás gatyát is. Amint látod mi is így vagyunk, úgyhogy ne feszélyezd magad.
Mikor megérkeztünk már mindannyian zuhanyoztunk, és már tudtuk Sanyi mit ért tiszta alatt. Mindannyian egy szál gatyában voltunk, amit ő adott. Persze mindenkinek máshogy állt a boxeralsó, ami nem pamut volt hanem valamilyen vászonszerű anyag. Ilyen vászon gatyát kapott Józsi is. A lényeg az, hogy tiszta volt. Ja és egy lényeges dolog. A gatyának slicce volt, amin nem volt gomb. Ha sejtésem nem csal, akkor nem véletlenül kaptunk ilyen egyen gatyát a házigazdától!
Megjelent Józsi frissen mosdva. Most már, hogy mindenki felkészült a meccs nézésére elfoglaltuk a helyünket a tv előtt. A melegben gyorsan fogyott a
s
alf
ör
. Ez is meg a félmeztelen férfiak látványa felgerjesztette bennem a vágyat. Persze nem csak én voltam így, hanem Sanyi is. Felállt és kérdezte kérünk-e még
s
alf
ör
alf
t
. A dákója kibukott a sliccén. Úgy tettünk, mintha nem vettük volna észre. Józsira pillantottam, láttam gyorsabban veszi a levegőt, de fejét elkapta a látványtól és gyorsan a képernyőre nézett.
– Azt hiszem megnézem a lovakat. – mondta
A lovaknak ugyan semmi gondjuk nem lehetett, de nem szóltunk, hagy menjen.
Mikor kiment Sanyi és Jani elkezdték egymást simogatni. Na eljött az én időm gondoltam és kisomfordáltam az udvarra. Már sötét volt. A csillagok fényesen ragyogtak az égen. Világos volt a Hold elég fényt adott. A tücskök ciripeltek. Az egésznek olyan nyugodt hangulata volt. Csak engem feszített a vágy.
Leültem a teraszon. Beláttam az előtérbe Sanyi és Jani már teljesen egymásba voltak gabalyodva. Na nem tudom Józsi mit szólna, ha így látná őket.
Ekkor megláttam Józsit, éppen kilépett az istállóból. Elindult a ház felé. Tétovázott, majd megállt az előtt ahol láthatta mi történt a szobában. Amitől tartottam nem következett be. Sőt. Láttam, hogy az ágyékát kezdi simogatni a látványra. Ez felbátorított. Nesztelenül visszaosontam az ajtóhoz és úgy tettem, mint aki most lép ki. Még krákogtam is egyet, időt adva Józsinak. Mikor leléptem a tornáctól Józsi már messze volt az ablaktól. Úgy tett, mint aki most jön az istállótól.
– Meleg van – mondtam, hogy valahogy elkezdjem a beszélgetést.
– Az – mondta élénken.
– Nincs is kedvem bemenni, abba a fülledt szobába – mondtam
– Nekem se – mondta Ő.
– Üljünk le a tornácon – javasoltam.
Miután leültünk mindkettőnk számára kiváló belátást engedélyezett a szúnyoghálós ajtó.
Úgy tettem, mint akinek fogalma sincs mi történik benn, de azért lopva be-be lestem. Odabenn már javában folyt a téma. A két meztelen férfi test látványa nem hagyott hidegen. Ahogy láttam Józsit sem. Mindkettőnknek felállt a farka. Most már örültem, hogy erdész barátunk ilyen gatyát adott kölcsön. A dákóm egyszer csak előbukkant a sliccből.
Teljesen lekötött a benti látvány mikor megnyikordult a szomszéd szék és egy kéz szorította meg szerszámomat. Mintha villanyáram futott volna keresztül rajtam. Ránéztem Józsira. Tekintete teljesen más volt mint eddig. Eléálltam és letoltam a gatyát amire már nem volt szükség. Érdes szinte smirgli szerű tenyerével végigsimította a fenekemet. Szőrös mellkasát simogattam, miközben ziháló légzésünk egyre gyorsult.
– Menjünk be a szobámba – mondtam. Mivel benézve a nappalinak használt előtérbe a bent levők időközben eltűntek.
– Jó – mondta.
A szobába érve fel akartam kapcsolni a villanyt.
– Ne – mondta határozottan Józsi.
Mivel a Hold besütött az ablakon és elég világos volt, ez nem okozott gondot.
Tétován megállt a szoba közepén. Leültem az ágyra, kezét megfogva gyengéden magam mellém húztam, majd határozottan hanyatt fektettem. Kezem a bozontos mellkast simogatták. Köröző mozdulattal egyre lejjebb és lejjebb jutottam. Mikor a gatya korcához értem, nem folytattam, hanem elkezdtem simogatni az arcát. Idáig hagyta magát, biztos nem volt még ilyen helyzetben, mert láttam rajta a bizonytalanságot.
– Én nem vagyok buzi – szólalt meg hírtelen.
– Elhiszem – mondtam.
Nem tudom, miért jönnek elő néhányan ezzel a szöveggel, de azt tapasztaltam, hogy aki ezt mondja az már legalább is gyanús. Nem zavartatva magam tovább folytattam a megkezdett felfedező utat. Úgy láttam itt rajtam a kezdeményező szerep. Most már elértem a gatyát is. Kezem simogatták a még rejtett csomagot. Azért Józsi kezdte élvezni a dolgot. Mivel az előbbi kijelentésen kívül más megjegyzése nem volt. Megkezdtem lefejteni a most már felesleges gatyát, megemelve a fenekét ebben Józsi is segített. Ahogy kiszabadult börtönéből a hímvessző, ott meredezett előttem. Hátrahúztam a bőrt, és előtűnt a szép makk. Néhány pillanatig csak gyönyörködtem benne, majd simogatni kezdtem. Finoman kezdtem neki.
Végre Józsi is elkezdett simogatni, először a hátam, majd felbátorodva, a fenekemet, és újával kereste a lyukamat.
– Ahhoz képest, hogy nem vagy buzi jól csinálod. – jegyeztem meg élcelődve.
– Na azért már voltam férfival – mondta Józsi.
Ez megnyugtatott, és most már bátrabb lettem. Hímvesszőmmel végigsimítottam mellkasát úgy, hogy eljutottam a szájáig. Egy kis tétovázás után először csak a nyelvével nyalta meg majd egy kis biztatásra bekapta.
– Szopjad. – nyögtem.
A technikáján éreztem, hogy tényleg nincs nagy gyakorlata, de ez nem sokat számít, ha tetszik az illető. És a Józsi nekem nagyon tetszett. Kis idő múlva mondtam, hogy franciázzunk.
– Azt, hogy kell? – kérdezte.
– Így – mondtam miután megfordulva, bekaptam ágaskodó dákóját, miközben enyémet a szájába dugtam.
Elkezdtünk egymás dákóján dolgozni. Miközben szoptam kezemmel simogattam zacskóját, a golyóit. Kezemmel egyre közelebb jutottam a lyukához. Örömmel fedeztem fel, hogy ő is ugyanezt csinálja. Nekem mindig nagy örömet szerzett ha ezt a tájékot valaki simogatta. Ez volt legfőbb erogén zónám. Ha valaki itt simogatott csak ennek hatására is képes voltam elélvezni. Mivel most már legfőbb célom az volt, hogy megdugjam Jóskát, bevetettem a következő fegyveremet. Nyelvemmel kezdtem ingerelni az előbbi tájékot. Persze most már nem franciáztunk, hanem hasra fordítottam partneremet, mondtam neki döntse ki a fenekét. Mikor megtette, elkezdtem az ujjammal simogatni a lyuk környékét. Ugyan nem láttam tisztán mert sötét volt, de a lyuk redőit simogattam, majd egy hirtelen mozdulattal a nyelvemmel folytattam. Kéjes nyögés hangzott a párna felől. Folytattam a taktikát. Biztos voltam benne, hogy sikerül becserkésznem az áhított célt. Miközben nyalakodtam kezem sem pihent. Simogattam a dákóját, a zacskót. Megfeszítettem a dákót, majd elengedtem. Hangos csattanással landolt Józsi hasa alján. Ezt többször megismételtem. Egyre jobban belemelegedtem, Józsi is felvette a ritmust. Vonaglott ahogy egyre jobban próbáltam a nyelvemet a lyukába dugni.
– Bassz seggbe – nyögte.
– Akarod?
– Nagyon.
Más sem kellett. Az éjjeli szekrényről elvettem a síkosítót. Az ujjammal először finoman, majd egyre beljebb és beljebb dolgoztam az anyagot. Egy újjal, majd kettővel kezdtem tágítani a nyílást. Sziszegett, de én folytattam. Tudtam, minél jobban kitágítom, később annál jobb lesz mindkettőnknek. Én ugyanis szeretem ha partnerem is élvezi az aktust. Mikor úgy éreztem most már jól elvégeztem dolgomat, a dákóm lassan behatolt a résen.
– Egy kicsit lazíts – mondtam. Úgy neked is könnyebb.
Mikor teljesen eltűnt szerszámom a lyukban, egy kicsit élveztem a helyzetet, a szorító érzést a péniszemen.
– Milyen? – kérdeztem
– Furcsa de jó – jött a válasz.
Elkezdtem mozogni. Sziszegett, de tudtam, ha már teljesen kitágul utána már nem lesz probléma és ő is élvezni fogja. Így is volt. Egyre ütemesebben mozogtam. A golyóim néha odaütődtek az övéihez. Közben ráztam a farkát. A tempó fokozódott, éreztem nem sokára elsülök. Szinte önkívületben csattogott a két test a találkozáskor. Egy erőteljes lökés után elsült a farkam. 4-5-szöri löket után megpihent. Nem húztam ki a szerszámomat. Így maradtunk pár percig.
– Én is meg akarlak baszni. – szólalt meg Józsi.
– Rendben még az éjjel megteheted.
– De addig is pihenjünk. – javasoltam.
Míg lazítottunk elmesélte első élményét, ami egy erdésszel történt. Megnősült el is felejtette az egészet, mikor a válása után, egyszer csak elkezdte nézni a férfiakat egész más szemmel mint addig. A Sanyi régóta felkeltette a kíváncsiságát, de nem mert kezdeményezni. Megnyugtattam, hogy vele is gyakorolhatja a dolgot, annál is inkább mivel ők gyakran találkoznak.
Másnap visszamentünk a faluba Jánossal. Párnapig tartott még a vakációm, és igazán mondom, tartalmas volt. Nemhogy kipihentem volna magam, de még fáradtabb voltam mint szabadságom kezdetén, de ez más fáradtság volt. Ez volt életem legjobb 1 hete.

Vége
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.52 pont (444 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joco610920
2022. november 21. 00:13
#16
Elélveztem 😀
 
1
t
t.555
2017. július 4. 04:12
#14
Nagyon jó!
1
Raizen69
2015. február 21. 02:06
#11
Minden történeten kő kemény lesz a farkam, igaz, hogy fiatal vagyok de én is szívesen "hancúroznék" egy ilyen 40-es férfival.
1
a
A57L
2014. november 23. 09:45
#10
Ez már jobb.
1
tutajos46
2013. december 22. 08:26
#9
Melegek.
1
Ádám
2008. szeptember 29. 22:16
#8
Nagyon jó történet. Kár, hogy ilyen
rövid, így olvasás közben csak egyszer
sült el a faszom. Én is voltam már ilyen
szőrös-kanos parasztfickóval és csodás
volt a vaskos bőrös fasza. És a rengeteg
geci ami kispiccelt belőle....... Huuuh..
1
Annika
2007. április 6. 22:16
#7
Jó sztori
1
Jani
2006. augusztus 5. 07:45
#6
Nagyon jó volt.simán elélveztem.
1
Kovacs Páter
2006. június 6. 17:01
#5
Tetszett nagyon!
1
Kovacs Páter
2006. június 6. 17:01
#4
Tetszett nagyon!
1
Misi
2005. január 25. 15:16
#3
Végre 1 sztori amiben 40esek is vannak.
1
Mista
2004. január 15. 08:31
#2
Aranyos sztori! :)
1
T
Törté-Net
2003. szeptember 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1