Nem csak a 20 éveseké a világ 2. rész

Szavazás átlaga: 8.54 pont (497 szavazat)
Megjelenés: 2003. február 3.
Hossz: 7 156 karakter
Elolvasva: 12 996 alkalommal
Alig vártam az estét. Még világos volt, mikor a szomszéd átjött. Mint mondta, előbb ellátta az állatokat. Láttam újra megfürdött mivel rövid haja még vizes volt. Ismét atlétatrikó volt rajta, melyből izgatóan előgöndörödött őszes mellszőrzete. A trikó elrejtette azt, amit én már tudtam, hogy lejjebb érdekes módon a szőr egészen sötét volt.
Szerencsére nem borotválkozott meg, így borostás cserzett arca még markánsabb volt. A kiselejtezett katonai gyakorlónadrág feszesen simult hátsójára, ami máris felkeltette bennem a vágyat. Ígéretemhez híven elővettem a
s
alf
ör
alf
t
a hűtőből. A
s
alf
ör
alf
ös
alf
do
alf
bozra
rögtön pára csapódott. A csendet csak a doboz nyitáskori szisszenése és a pohárba öntésének hangja zavarta meg.
A szobában nem voltak székek így az ágy szélére ültünk le. Agyamban vad gondolatok cikáztak az elkövetkező órákról. Tétován megsimogattam a combját. Közelebb húzódott és megfogva a fejem szájon csókolt. Eldőlve az ágyon vad csókolózásba kezdtünk. Hol az ő nyelve hol az enyém járta kutatóútját. Csókolgattam az arcát, a fülét, bajszát. Az ágyékát egyre jobban nyomta hozzám, miközben öleltük és szorítottuk egymást. Még a ruhán keresztül is éreztem dorongjának keménységét. Benyult a nadrágomba és megragadta szerszámomat.
Mint első alkalommal, most is a kidolgozott kérges tenyér érintése különös örömet okozott. Hátára fordítottam és kezdtem kioldani a derékszíját. A nadrágon keresztül csókolgattam a dudorodó hímvesszőt. Kigomboltam a sliccet és kezdtem lehúzni a nadrágját. Mire végeztem, a pompás szerszám ott meredezett a szemem előtt.
Nem használtam ki a
k
alf
ín
alf
ál
alf
ko
alf
alkalmat, hanem feljebb csúsztam és folytattuk a csókolózást. Közben persze én is megszabadultam minden ruhadarabomtól. Simogatni kezdtem. Először a mellét, – a mellbimbóját külön megdolgozva, – majd lejjebb a hasát, elérve addig a vonalig ameddig le volt barnulva. Majd ő következett, megmarkolta fenekemet és magához húzott. Ekkora már teljesen be voltunk gerjedve mindketten. Lába közé nyúlva simogatni kezdtem a combját, egyre feljebb haladva.
69 – es pózba fordulva mindketten elkezdtünk foglalkozni a másik legnemesebb szervével. Csókolgattuk, simogattuk, nyaltuk egymás szerszámát. Rövidre vágott bajszával megcirógatta makkomat, ami kimondhatalan élvezetet okozott. Farka keményen követelte, hogy kapjam már be végre. Előtte azonban még gyönyörködtem ebben a különleges farokban, ami különösen formás volt. A makkja élesen elvált a farok többi részétől. Gallérja az általam ismertek közül a legnagyobb volt. Először ezt a gallért vettem kezelésbe, vagy inkább nyelvelésbe, mert nyelvemmel itt kezdtem ingerelni, ezt kéjrudat. Közben ő sem tétlenkedett, de előbbre járt, mert már szájába volt kemény dákóm. Szopta, szívta nyalta, leakarta nyelni. Ezzel persze kimondhatalan örömöket szerezett nekem.
Bekaptam golyóit, szopogattam, nyalogattam. majd mintha eltévesztettem volna az irányt a fenek felé vettem az irányt. Ezen kissé mintha meglepődött volna, mert abba hagyta a szopást, és arra figyelt mit csinálok. Jobb is volt így, mivel minden figyelmemet az elért fenekre fordíthattam. Először bátortalanul, majd egyre mohóbban kezdtem el nyelvemmel ingerelni az anust. Kezeimmel széthúztam a fenékpofákat ameddig bírtam és benyaltam a legmélyebb pontra, amelyet elértem.
Nagy nyögést hallatott, mire felpillantottam.
– Ne hagyd abba, nagyon jó, folytasd! – nyöszörögte.
Nem kellett kétszer mondani. Nyelvemet amennyire csak tudtam kinyújtottam és a vágyakozó lyuk felé nyomultam. Kéjes sóhajokkal, nyögésekkel és a fenekének a nyelvem felé való nyomásával honorálta ezt az ötletet. Ez a kívánatos élénkpiros lyuk persze másra is kellett nekem. Éppen ezért dolgoztam nyelvemmel ahogy csak bírtam, mert tudtam, hogy így nagyobb örömöknek nyitok így majd kaput.
– Bassz seggbe. – kiálltotta.
Előkaptam az ágy mellé készített kotont, (amit már jó előre kibontottam) és felhúztam. Négykézlábra állt az ágyon. Fenekét hívogatóan tárta felém. Síkosítót nyomtam a tenyerembe, majd az egyik újjammal finoman kezdtem bedolgozni az áhított helyre. először egy újjal, majd kettővel törtem a célom felé. Egyre mélyebbre jutottam, mikor úgy gondoltam, hogy kellően elő van készítve a terep, a keményen ágaskodó farkamamra is bőven kentem. Az így előkészített férfi test, már remegve várta a behatolást. Óvatosan először csak a makkomat a lyukba helyezve nyomultam előre. Felszisszent, erre megálltam.
– Basszál. – nyögte.
Ez a durva és kemény felszólítás még jobban fekorbácsolta vágyamat. Erőteljesebben kezdtem nyomni. A meleg, szinte forró lyuk kellemesen ölelte szerszámomat. Már ez is jó érzéssel töltött el. Mikorra teljesen behatoltam megpihentem. Így maradtunk pár percig, amíg ő is én is megszokta ezt az új, de igen kellemes pozitúrát. Majd óvatosan elkezdtem mozogni benne. Ahogy szokta a helyzetet, a már kellően kitágult partnerem is kezdte a farát mozgatni. A záróizmát össze – össze húzva szorította a farkamat, amire én szinte önkéntelenül vért pumpáltam a szerszámomba. Járt a farkam mint a dugattyú. Golyóim ütemesen verték hátsóját. Kezeimmel is dolgoztam, simogattam a hátát, nagyokat ütöttem a fenekére, csak úgy csattant. Hasa alatt átnyulva simogattam a farkát. Mindkettőnk élvezte a helyzetet, amit az egyre gyorsuló mozgások is jeleztek. Hirtelen olyat éreztem, amit még soha. Mintha vákumba került volna a szerszámom. Olyan nagyon jó érzés töltött el, hogy nem is tudtam visszatartani, elsült a farkam. Három négy erős löket után még pulzált egy párat. Így pihentünk pár percet.
– Na erre inni kell – mondta és felvette a még mindig hideg
s
alf
ör
alf
t
és meghúzta a poharat.
A bajuszára tapadt habot az ujammal letöröltem. Elkapta a kezem és magára rántva az ágyra estünk. Farka még mindig ágaskodott, ideje volt kezelésbe vennem. Mondtam neki feküdjön nyugodtan, most én jövök. Elkezdtem simogatni szőrös mellkasát, beszívtam mellbimbóit.
Gyengéden haladtam, nem siettem. Fokozatosan szerettem volna eljutattni a csúcsra. Nyelvemmel nyalogattam az ágyékát, körkörös mozgással a dákója felé. Makkja hívogatóan fénylett. Újjaim a hímvesszőt simogatták.
– Kapd be – kérlelt.
Nem hallgattam rá. Csak a kezeimmel akartam csúcsra jutattni. A makk végén megjelent egy kéjcsepp. Finoman elkentem, miközben tovább simogattam az egyre inkább keményedő szerszámot. Gyorsuló lélegzete, sóhajai jelezték jó úton járok. Most kezemmel az ágaskodással ellenkező irányba nyomtam a farkát. Láthatóan élvezte.
– Szopjál – könyörgött.
De én mintha nem is halottam volna. Ziháló lélegzése jelezte nem sokára itt a gyönyörú vég. Egy nagy kiálltás és a szőrös mellkasra lövellt az ondó.
Beszéd nélkül a tekintetéből érzetem, hogy jó volt neki. Az ágyon egymás mellett felüdve beszélgetni kezdtünk.
Elmodta, hogy elvált, 2 nagy fia van, akik már önálló életet élnek. Beszélt a barátjáról is. Érdeklődve hallgattam, főleg mikor megemlítette, hogy a barátja erdész és pár faluval arrébb lakik, a falun kivül egy erdészházban. Mondtam neki szivesen megismerkedenék vele.
– Lehet róla szó, holnap úgyis találkozunk. – mondta. Reggel felhívom és megbeszélem vele a dolgot. Ebben maradtunk. Persze az éjszaka hátra levő részét sem csak alvással töltöttük.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.54 pont (497 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. március 10. 10:09
#12
Ez sem fogott meg.
1
Ricsi1990
2017. november 5. 13:58
#11
Jobb, mint az első rész volt.
1
t
t.555
2017. június 27. 09:33
#10
Kitűnő!
1
Raizen69
2015. február 21. 01:30
#7
A folytatás is nagyon jól sikerült! 🙂 Csak így tovább!
1
a
A57L
2014. november 23. 09:44
#6
Egynek elmegy.
1
tutajos46
2013. október 27. 05:53
#5
Nem szeretem ezeket a meleg dolgokat.
1
ee
2006. július 8. 15:35
#4
Bíroma homo storykat
1
Pheobe
2003. július 13. 18:34
#3
eszméletlen jó
gratulálok
1
Ervon
2003. március 28. 01:51
#2
Szuper!

Várjuk a folytatást!
1
T
Törté-Net
2003. február 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1