A+ A-

Nem csak a 20 éveseké a világ 2. rész

Alig vártam az estét. Még világos volt, mikor a szomszéd átjött. Mint mondta, előbb ellátta az állatokat. Láttam újra megfürdött mivel rövid haja még vizes volt. Ismét atlétatrikó volt rajta, melyből izgatóan előgöndörödött őszes mellszőrzete. A trikó elrejtette azt, amit én már tudtam, hogy lejjebb érdekes módon a szőr egészen sötét volt.
Szerencsére nem borotválkozott meg, így borostás cserzett arca még markánsabb volt. A kiselejtezett katonai gyakorlónadrág feszesen simult hátsójára, ami máris felkeltette bennem a vágyat. Ígéretemhez híven elővettem a sört a hűtőből. A sörösdobozra rögtön pára csapódott. A csendet csak a doboz nyitáskori szisszenése és a pohárba öntésének hangja zavarta meg.
A szobában nem voltak székek így az ágy szélére ültünk le. Agyamban vad gondolatok cikáztak az elkövetkező órákról. Tétován megsimogattam a combját. Közelebb húzódott és megfogva a fejem szájon csókolt. Eldőlve az ágyon vad csókolózásba kezdtünk. Hol az ő nyelve hol az enyém járta kutatóútját. Csókolgattam az arcát, a fülét, bajszát. Az ágyékát egyre jobban nyomta hozzám, miközben öleltük és szorítottuk egymást. Még a ruhán keresztül is éreztem dorongjának keménységét. Benyult a nadrágomba és megragadta szerszámomat.
Mint első alkalommal, most is a kidolgozott kérges tenyér érintése különös örömet okozott. Hátára fordítottam és kezdtem kioldani a derékszíját. A nadrágon keresztül csókolgattam a dudorodó hímvesszőt. Kigomboltam a sliccet és kezdtem lehúzni a nadrágját. Mire végeztem, a pompás szerszám ott meredezett a szemem előtt.
Nem használtam ki a kínálkozó alkalmat, hanem feljebb csúsztam és folytattuk a csókolózást. Közben persze én is megszabadultam minden ruhadarabomtól. Simogatni kezdtem. Először a mellét, - a mellbimbóját külön megdolgozva, - majd lejjebb a hasát, elérve addig a vonalig ameddig le volt barnulva. Majd ő következett, megmarkolta fenekemet és magához húzott. Ekkora már teljesen be voltunk gerjedve mindketten. Lába közé nyúlva simogatni kezdtem a combját, egyre feljebb haladva.
69 - es pózba fordulva mindketten elkezdtünk foglalkozni a másik legnemesebb szervével. Csókolgattuk, simogattuk, nyaltuk egymás szerszámát. Rövidre vágott bajszával megcirógatta makkomat, ami kimondhatalan élvezetet okozott. Farka keményen követelte, hogy kapjam már be végre. Előtte azonban még gyönyörködtem ebben a különleges farokban, ami különösen formás volt. A makkja élesen elvált a farok többi részétől. Gallérja az általam ismertek közül a legnagyobb volt. Először ezt a gallért vettem kezelésbe, vagy inkább nyelvelésbe, mert nyelvemmel itt kezdtem ingerelni, ezt kéjrudat. Közben ő sem tétlenkedett, de előbbre járt, mert már szájába volt kemény dákóm. Szopta, szívta nyalta, leakarta nyelni. Ezzel persze kimondhatalan örömöket szerezett nekem.
Bekaptam golyóit, szopogattam, nyalogattam. majd mintha eltévesztettem volna az irányt a fenek felé vettem az irányt. Ezen kissé mintha meglepődött volna, mert abba hagyta a szopást, és arra figyelt mit csinálok. Jobb is volt így, mivel minden figyelmemet az elért fenekre fordíthattam. Először bátortalanul, majd egyre mohóbban kezdtem el nyelvemmel ingerelni az anust. Kezeimmel széthúztam a fenékpofákat ameddig bírtam és benyaltam a legmélyebb pontra, amelyet elértem.
Nagy nyögést hallatott, mire felpillantottam.
- Ne hagyd abba, nagyon jó, folytasd! - nyöszörögte.
Nem kellett kétszer mondani. Nyelvemet amennyire csak tudtam kinyújtottam és a vágyakozó lyuk felé nyomultam. Kéjes sóhajokkal, nyögésekkel és a fenekének a nyelvem felé való nyomásával honorálta ezt az ötletet. Ez a kívánatos élénkpiros lyuk persze másra is kellett nekem. Éppen ezért dolgoztam nyelvemmel ahogy csak bírtam, mert tudtam, hogy így nagyobb örömöknek nyitok így majd kaput.
- Bassz seggbe. - kiálltotta.
Előkaptam az ágy mellé készített kotont, (amit már jó előre kibontottam) és felhúztam. Négykézlábra állt az ágyon. Fenekét hívogatóan tárta felém. Síkosítót nyomtam a tenyerembe, majd az egyik újjammal finoman kezdtem bedolgozni az áhított helyre. először egy újjal, majd kettővel törtem a célom felé. Egyre mélyebbre jutottam, mikor úgy gondoltam, hogy kellően elő van készítve a terep, a keményen ágaskodó farkamamra is bőven kentem. Az így előkészített férfi test, már remegve várta a behatolást. Óvatosan először csak a makkomat a lyukba helyezve nyomultam előre. Felszisszent, erre megálltam.
- Basszál. - nyögte.
Ez a durva és kemény felszólítás még jobban fekorbácsolta vágyamat. Erőteljesebben kezdtem nyomni. A meleg, szinte forró lyuk kellemesen ölelte szerszámomat. Már ez is jó érzéssel töltött el. Mikorra teljesen behatoltam megpihentem. Így maradtunk pár percig, amíg ő is én is megszokta ezt az új, de igen kellemes pozitúrát. Majd óvatosan elkezdtem mozogni benne. Ahogy szokta a helyzetet, a már kellően kitágult partnerem is kezdte a farát mozgatni. A záróizmát össze - össze húzva szorította a farkamat, amire én szinte önkéntelenül vért pumpáltam a szerszámomba. Járt a farkam mint a dugattyú. Golyóim ütemesen verték hátsóját. Kezeimmel is dolgoztam, simogattam a hátát, nagyokat ütöttem a fenekére, csak úgy csattant. Hasa alatt átnyulva simogattam a farkát. Mindkettőnk élvezte a helyzetet, amit az egyre gyorsuló mozgások is jeleztek. Hirtelen olyat éreztem, amit még soha. Mintha vákumba került volna a szerszámom. Olyan nagyon jó érzés töltött el, hogy nem is tudtam visszatartani, elsült a farkam. Három négy erős löket után még pulzált egy párat. Így pihentünk pár percet.
- Na erre inni kell - mondta és felvette a még mindig hideg sört és meghúzta a poharat.
A bajuszára tapadt habot az ujammal letöröltem. Elkapta a kezem és magára rántva az ágyra estünk. Farka még mindig ágaskodott, ideje volt kezelésbe vennem. Mondtam neki feküdjön nyugodtan, most én jövök. Elkezdtem simogatni szőrös mellkasát, beszívtam mellbimbóit.
Gyengéden haladtam, nem siettem. Fokozatosan szerettem volna eljutattni a csúcsra. Nyelvemmel nyalogattam az ágyékát, körkörös mozgással a dákója felé. Makkja hívogatóan fénylett. Újjaim a hímvesszőt simogatták.
- Kapd be - kérlelt.
Nem hallgattam rá. Csak a kezeimmel akartam csúcsra jutattni. A makk végén megjelent egy kéjcsepp. Finoman elkentem, miközben tovább simogattam az egyre inkább keményedő szerszámot. Gyorsuló lélegzete, sóhajai jelezték jó úton járok. Most kezemmel az ágaskodással ellenkező irányba nyomtam a farkát. Láthatóan élvezte.
- Szopjál - könyörgött.
De én mintha nem is halottam volna. Ziháló lélegzése jelezte nem sokára itt a gyönyörú vég. Egy nagy kiálltás és a szőrös mellkasra lövellt az ondó.
Beszéd nélkül a tekintetéből érzetem, hogy jó volt neki. Az ágyon egymás mellett felüdve beszélgetni kezdtünk.
Elmodta, hogy elvált, 2 nagy fia van, akik már önálló életet élnek. Beszélt a barátjáról is. Érdeklődve hallgattam, főleg mikor megemlítette, hogy a barátja erdész és pár faluval arrébb lakik, a falun kivül egy erdészházban. Mondtam neki szivesen megismerkedenék vele.
- Lehet róla szó, holnap úgyis találkozunk. - mondta. Reggel felhívom és megbeszélem vele a dolgot. Ebben maradtunk. Persze az éjszaka hátra levő részét sem csak alvással töltöttük.
Szavazz Te is!

Átlag: 8.52 pont (472 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ricsi1990 2017. 11. 5. vasárnap 13:58
Jobb, mint az első rész volt.
#10 t.555 2017. 06. 27. kedd 09:33
Kitűnő!
#9 barbi81 2016. 07. 16. szombat 18:38
Szuper!
#8 feherkalman1 2015. 03. 18. szerda 18:56
Már megint a melegek.
#7 Raizen69 2015. 02. 21. szombat 01:30
A folytatás is nagyon jól sikerült! smile Csak így tovább!
#6 A57L 2014. 11. 23. vasárnap 09:44
Egynek elmegy.
#5 tutajos46 2013. 10. 27. vasárnap 05:53
Nem szeretem ezeket a meleg dolgokat.
#4 ee 2006. 07. 8. szombat 15:35
Bíroma homo storykat
#3 Pheobe 2003. 07. 13. vasárnap 18:34
eszméletlen jó
gratulálok
#2 Ervon 2003. 03. 28. péntek 01:51
Szuper!

Várjuk a folytatást!
#1 Törté-Net 2003. 02. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?