A+ A-

SzadoMester történetei 2. rész

Kegyelem avagy egy rabnő könnyű szolgálata
Íme egy újabb történet, bár nevezzük inkább az előbbi folytatásának. A szereplők ugyanazok, vagyis én és - nevezzük ismételten így - Erika nevű rabszolganőm. Ezúttal sem ő jelent meg a színem előtt, vagyis a kínzókamrámban, hanem én tettem látogatást nála. Persze ezúttal jobban felszerelkeztem és jónéhány "kézieszközt" magammal vittem, amire bármikor szükségem lehet, kedvemtől függően, és persze könnyedebben is hordozható, mint néhány más felszerelés, netán "bútordarab".
Természetesen pontos lehettem volna - minden más esetben ez az alapelvem - de direkt késtem, növelve a szolgámban az izgalommal kevert feszültséget. Bíztam benne, tanult annyit, hogy külsejét és viselkedését tekintve megfelelően fogadjon. Na majd meglátom, legfeljebb büntetést kap, ha nem így lenne.
Felmentem az emeletre és bekopogtam. Szinte abban a pillanatban kitárult az ajtó - megjegyzem - szerencséjére. Nem az előző alkalommal viselt szandál volt rajta, hanem egy másik, hasonló vékonypántos - én csak üvegcipőnek hívom átlátszó pántjai és talpa miatt - de legalább olyan szexis. Egy testszínű elasztikus "forrónadrág" és egy ugyanolyan anyagú top. Vagy anyagának jellege, vagy vékonysága miatt, de elég erősen átrajzolódtak rajta sötétebb mellbimbói és fanszőrzete. Ráadásul az nadrág izgatóan bevágott a puncijába. Szerintem direkt belehúzta.
- Örülök, hogy megérkeztél Uram, kérlek fáradj be és foglalj helyet - invitált beljebb. Bólintottam egyet és szó nélkül bementem, majd leültem a nappali kényelmes foteljébe.
- Mit parancsolsz Gazdám, miben lehetek a szolgálatodra? - kérdezte elém állva.
- Legelőször valami italt kérek, aztán a szórakoztatásomra készítsd elő a legszexisebb ruháidat, cipőidet és fehérneműidet, mert bemutatót fogsz nekem tartani. Ma ehhez van kedvem. Igyekezz, tegyél be valamilyen zenét, amire erotikusan is tudsz mozogni. Izgató és kívánatos legyél te kurva!
Kívánságomat nyugtázta, valóban betett egy cd-t, amelyről kellemes zene csendült fel, majd elment. Nemsokára bejött. Ugyanabban volt ugyan, amiben fogadott, de miután kimentette magát az első bemutatandó darabot illetően, izgalmas, kihívó mozgásba, táncba kezdett. Az orrom előtt lejtett, simogatta a testét, markolászta magát, riszálta a seggét és minden hasonlót, ami valóban tetszett. Egyre jobban belemelegedett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 10. 9. hétfő 14:25
E-írásnak sem lessz folytatása.
#6 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:57
Jó az írás.
#5 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:02
Folytasd!
#4 Kritik 2003. 03. 18. kedd 19:38
Jó! Lesz még?
#3 szolgalány 2003. 03. 17. hétfő 10:13
Tetszik a történet,ez a valóságban is müködhet.Így tovább!
#2 TheChronic 2003. 03. 15. szombat 19:22
Egészen kellemes történet,lágy együttlét a kemény kezdés után.Várom a következőt.
#1 Törté-Net 2003. 03. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?