A+ A-

1-2-3-4 4. rész

Fordítás
Eredeti történet
1. szakasz
Sebastian lassan, elgondolkodva ment a kerti úton a kocsijához. Olyat, ami most az utolsó órában történt, még soha nem élt át. Óhajait akaratlanul is teljesítették a lányok, de gyanúkat is ébresztettek. Elég volt csak a két nőre gondolnia, máris ficánkolni kezdett a legféltettebb része a nadrágban, és mosolyognia kellett magában. Azt, hogy őt odakötözték az ágyhoz, már nem találta olyan vidámnak, mindenesetre az a tény, hogy minden mozgásszabadságától megfosztották, vegyes érzelmeket váltott ki benne. Semmiért a világon be nem vallotta volna, hogy ez őt is meglehetősen begerjesztette.
Teljesen új nézőpontból látta most már Danielle - t, ilyennek még nem ismerte őt. Danielle sokkal öntudatosabb lett, mint azt valaha is tapasztalta. Teljesen tekintet nélkül őrá élte ki a kéjigényét, Eve - vel, egy nővel, és ráadásul minden gátlás nélkül az ő szemei előtt. Ezzel világossá tette Sebastian számára, hogy saját elképzelései vannak, a saját útjait járhatja, amit definitív meg is tenne. Eve - nek igaza van, vagy elfogadja Danielle - t olyannak, amilyen, és akkor még van egy sanszuk, vagy elválnak az útjaik.
Sebastian kinyitotta a kocsi ajtaját, és egy mély sóhaj kíséretében behuppant az ülésbe. Egy pillanatig mozdulatlan maradt, megpróbált rendet csinálni a gondolatai között, amelyek egymással vitatkozva cikáztak az agyában. Egyrészt elbizonytalanította őt Danielle új keletű nagy önbizalma. Csak játszott ővele, ő határozta meg a szabályokat, és azt természetesen a saját előnyére. Gátlástalanul üzekedett egy másik nővel, és mindezt az ő szemei előtt. Másrészről ez őt is begerjesztette. Mindenesetre Danielle nem használta ki a vitathatatlan előnyét az ő kárára, hanem gondoskodott arról, hogy neki is legyen benne öröme, sőt nagyon sok öröme. Talán, gondolta Sebastian, csak azt akarta megmutatni, hogy egyenrangú félként akar és tud élni és dönteni. Amit a szex vonatkozásában átélt, nos, a legszívesebben visszafordult volna, és ott folytatta volna, ahol abbahagyták. Mindenesetre nagyon zavart volt, az a gyanúja, hogy Danielle nemcsak Eve - vel, hanem Mark - kal is csinálta, sőt talán egyszerre mindkettőjükkel, nagyon gondolkodóba ejtette, amikor indította a kocsit. Az a gondolat, hogy Danielle Mark - kal, legjobb közös barátjukkal, is megkeféltette magát, fájt neki. Olyan gondolatok, mint árulás, stb. ötlöttek a fejébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 14. szombat 14:37
Ezazírásod csak 10 pontotérdemel.
#6 papi 2013. 12. 11. szerda 05:36
Nagyon jó
#5 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:51
Egész jó.
#4 pisti47 2009. 03. 1. vasárnap 09:10
Ócseny fasza. A többi gruppent már el sem olvasom, ennél jobb nem lehet egyik sem.
#3 sihupapa 2008. 10. 28. kedd 04:44
csúcs
#2 PiercingGirl 2002. 10. 28. hétfő 15:55
a 3. szakasztól fantasztikus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívesen lettem volna a csajszika helyébe :)
#1 Törté-Net 2002. 10. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?