Hírek


JÚL.
12.
2019

Egy filmforgatás előélete 10. rész

Diana intett Balázsnak, hogy töltsön és Bettinához fordult.
- Most te következel. Szeretném hallani, mi volt a legizgalmasabb szeretkezésed.
Bettina piruló arccal elmesélte az Edinával történt szeretkezését. Mikor befejezte Diana elismerően bólintott.
- Ez igen izgalmas volt engem is megbizsergetett. Te mit szólsz hozzá? – fordult Balázshoz.
- Én már régen szerettem volna látni Bettinát egy lánnyal szeretkezni – vallotta be Balázs Bettinára nézve, aki ugyancsak csodálkozó arccal nézett rá. Diana felnevetett és Bettinához fordult
- Szeretkeznél a barátnőddel Balázs előtt?
- Most már igen – mondta pirulva Bettina, mire Balázs szeme felcsillant.
- Szeretnéd megbaszni Edinát? - fordult Diana Balázshoz.
- Igen – mondta Balázs és Bettinára nézett, de nem látott rajta rosszallást.


Találkozás Münchenben

Egy társkereső oldalra regisztrálva, megismertem meg egy Münchenben élő Magyar nőt, akivel már párszor leveleztem, és beszélgettem chaten. Már pár beszélgetés után nagyon oda voltam érte, a vágyam hatalmas volt, és csak egyre tudtam gondolni, hogy vele lehessek. Sajnos elég tetemes volt köztünk a távolság, ami miatt mindketten bánkódtunk is rendesen. Egyszer csak mit add Isten jött egy olyan lehetőség, hogy csütörtök, péntekre esett egy olyan ünnep, ami miatt munkaszüneti nap volt mindkettőnknek. Spontán megbeszélés alapján eldöntöttük, hogy találkozni fogunk.. És akkor megtörtént a csoda. A hosszas beszélgetés után eljön a várva várt nap, megbeszéltünk szinte mindent, nehéz volt összehozni a távolság miatt, de megvan.
Egy esős hét után, szinte már remeg értem, csak rám vár. Közlekedés rémálom, sietek, rohanok, torkomban a gombócok, megyek a megadott munkahelyi címére, amit megadott, hogy hazavigyem a lakására.


JÚL.
11.
2019

Az első meghatározó élmény

30 múltam pár évvel és életem meghatározó élményét osztanám meg veletek.
A kezdet:
Nyolcadikos voltam mikor az egész kezdődött. Én már akkor 188 cm voltam sportos alkat már 6 éve kosaraztam. Egy gimnáziumba felvételiztem ahol volt kiemelt nyelv tagozat. Ahhoz , hogy sikeres legyen a felvételi a középiskola előkészítőt indított. Ott találkoztam vele először. Nevezzük K.-nak. Belépett és elállt a lélegzetem. A barátnőjével jött a szintén gyönyörű szép volt , de ő olyan volt akár egy földre szállt angyal. Magas volt olyan 170 cm , a barna hullámos haja ráomlott a vállaira, a keble hatalmas hosszú karcsú lábak erős comb , kerek fenék, vadító zöld szemek. Az orra fitos és csodálatos az ajka csókra termett pici száj. Fehér blúzban mini szoknyában, sötét harisnyában és köröm cipőben libbent be mert valami iskolai rendezvényről jött. 3 hónapig jártunk ide.


Szombati szexfantáziák

A félig nyitott erkélyajtó szépen foglalja keretbe a dohányfüstbe burkolózott békésen üldögélő pihengetésed csendéletét. Az kanapén fekszem, átlósan, felhúzott lábakkal, ölemben a laptop, és hirtelen ötlettől vezérelve kezdek el írkálni a fantáziáimról, miközben te nem is sejted, mi jár a fejemben és mit nem merek kimondani. Netezel, sörözöl, dohányzol, nemrég a barátnőmre tettél sikamlós megjgyzéseket. Te mindig kimondod – ha kell, ha nem. Nincs jelentősége. Persze, leomlottak a falak, meg hát az elejétől kezdve mocskosan játszottunk, de azért mindig - szerintem még negyven évesen is, mikor még kiéltebb és gátlástalanabb leszek, mint amilyen eddig voltam - ott lesz az a halovány határ, melyet a szégyen és zavar állít fel. Újra és újra leromboljuk majd. Túl sok a de. Nem akarlak direktben kérni dolgokra. Nem akarom, hogy eröltetett, hogy előre megírt jelenet legyen.


JÚL.
10.
2019

Hirtelen nyári kaland

21 éves voltam, amikor szerelmi bánatom miatt a munkámba temetkeztem. Barátnõm mindenképp ki akart rángatni ebbõl a mély depresszióból és úgy gondolta, hogy szombaton meghív egy ebédre, utána pedig elmegyünk szórakozni valahova közös barátainkkal. Nekem nem sok kedvem volt, enni nem tudtam már hetek óta, más pasira rá sem bírtam nézni. Addig-addig mondogatta, hogy végül beadtam a derekam. Megbeszéltük, hogy szombaton én megyek érte és együtt kiválasztjuk, hogy melyik étterembe menjünk ebédelni. Õ a szüleivel lakott, így ritkán találkoztunk nála. Amikor megkérkeztem, meglepetésemre álmaim paisját láttam meg a teraszon. A lélegzetem is elállt tõle. Magas, sportos testalkat, szõke haj, kék szem, azt hittem a menyországban vagyok. Meglepõdöttségembe köszönni is elfelejtettem miközben próbáltam bejutni a kutyáktól a házba. Hatalmas karjától és igézõ szemeitõl egyszerûen teljesen földbe gyökerezett a lábam.


San Franciscó utcáin

Először is ismerjetek meg engem. A nevem Lisa, 22 éves vagyok, főiskolai diák. Keleti parton születem, most San Franciscóban élek. Friscó nekem a minden, imádom a tengert és a magas házakat.
Átlagosan nézek ki, 165 centi vagyok, teltkarcsú, a hajam barna hullámos, a szemem zöld.
A hó sűrűn hullott egyik éjszaka, fáztam, egy ölelő kar hiányzott a legjobban. Rémálmom volt, egy hószörny kergetett és beakart falni. Nem bírtam otthon maradni, felöltöztem és bementem sétálni a városba. A kedvenc kirakataimat nézegettem, az éjjeli élet igen sok embert vonzott a szeles, hideg időben is az utcákra.
Belélegezem a hideget, meleg teával a kezemben róttam az utcákat.
Végül egy klubban kötöttem ki, nem is gondolkoztam, hogy egy szál nőre magában, miféle veszélyek leselkedhetnek.


JÚL.
9.
2019

Bugyik a fogason

1980-ba kezdődött minden. Mi hatan fiúk jó barátok vagyunk. A Vili, és a Béla egy utcában lakott velünk, a Péter a kertszomszédunk volt, és a másik utcában lakott, a Laci és a Feri is. Az általánosban egy osztályba jártunk, majd a gimiben hárman is a Bélával és a Péterrel osztálytársak voltunk. Közösen jártunk hatan szórakozni, táncolni, vagy valamelyikünknél ahol nem voltak otthon a szülők buliztunk táncoltunk piáztunk. 1980-at irtunk akkor húsz évesek voltunk és akkor a barátnőink is már megvoltak vagy fél éve. Egy táncmulatságon ismertük meg őket és ők is hamar nagyon jó barátnők lettek. Az én barátnőm Ági, a Vili barátnője Marika, a Béláé Zsuzsi, a Péteré Kati, a Lacié Éva, és a Feri barátnőjét Editnek hívták. A lányok Kati kivételével, egy évvel voltak fiatalabbak, mint mi a Kati velünk volt egyidős.


A gárdonyi nyaralás 4. rész

A tizedik nap reggelén az ébredésem maga volt a gyönyör. Az öcsém, akit szeretek, még mindig a karjaimban alszik, mint egy kisgyerek, bár már nem is olyan kicsi, hisz 14 éves elmúlt már, vagyis erősen benne van a kamaszkorban. A teste arányos és szép. Nagyon vonzó. Olyan békésen aludt, hogy nem is volt szívem egy ideig felébreszteni. Aztán elkezdtem érezni, hogy ”hív a természet”, de én nem tudok anélkül felkelni, hogy fel ne ébresszem őt, hisz a két lábával lényegében átkulcsolja az én jobb lábamat, míg a karja pedig a csípőmnél van. S, mivel hallottam, hogy a többiek már a konyhába vannak, így elkezdtem Gergőt a csókjaimmal ébresztgetni. Az első csókra nem érkezett reakció. A másodikra sem. A harmadiknál pedig átvette az irányítást, amivel jelezte, hogy felébredt.