DEC
08
2011
DEC
07
2011

Volt osztálytársnőm

hetero

Mostanság olvasgattam a sztorikat ezen az oldalon, és úgy döntöttem megosztom veletek ezt a történetet.
Még gimnáziumi éveim alatt nagyon odavoltam az egyik osztálytársnőmért. A lány kb. 165-170 magas, szép nőies idomok, gyönyörű lábak, kerek feszes fenék, gyönyörű körte mellek, barna mandulaszemek, sötétbarna vállig érő haj, és gyönyörűszép kreol bőr. A gimi alatt semmi nem történt köztünk (az ő nem akarása miatt), de nagyon jókat beszélgettünk, jól éreztük együtt magunkat. Érettségi után mindketten más városban tanultunk tovább.
Június vége lehetett, vége a vizsgaidőszaknak, amikor a városunk utcáin a autókázva élveztem a napsütést és a szabadságot, amikor megláttam őt. Ott állt a vasútállomás előtt, mellette a csomagjai -gondoltam ő is lezárt az évet- rajta fehér szoknya, és egy fehér top. Gyönyörű volt. Megálltam, kérdeztem kit vár....

*  *  *

Gabi és Gabi 1. rész

bizarr

Szüleink vicces kedvükben lehettek születésünkkor, mert engem Gábornak, néhány perccel fiatalabb húgomat Gabriellának nevezték el. Így lettünk mi Gabik. Kiskorunkból rengeteg fénykép van, amiből kiderül, hogy legtöbbször egyforma ruhába öltöztettek minket. Húgomról 14 éves koráig egyetlen olyan kép sincs, ahol szoknyában lenne. Mintha tudatosan fiúsra nevelték volna. Ez meg is látszott a természetén. Együtt autóztunk, csatáztunk, fociztunk. A "lányos" dolgok kimaradtak gyermekkorunkból.
A nagy változás akkor következett be, amikor gimnáziumba kerültünk. Szinte egyik napról a másikra az addigi "öcsikémből" bombázó csaj lett. Gyakorlatilag még mindig az összetéveszthetőségig hasonlítottunk egymásra, csak a lassan-lassan kialakuló domborulataink kezdtek árulkodni különbözőségünkről.

DEC
06
2011

A vörös istennő

gruppen, anál

Kora nyár volt. Rita épp hosszú, vörös haját szárította a délutáni napsütéstől ragyogó ablak mellett, készülődött, hiszen estére vendégeket várt. Fiatal, vonzó, vékony lány volt, akit magas termete mellett formás feneke és hosszú, szexi combjai jellemeztek. Egyedül melleinek méreteivel nem volt megelégedve, elég kicsinek találta őket. A férfiak viszont megőrültek testétől, akárhol járt az utcán, mindenhol megfordultak utána, ő pedig élvezte a helyzetet. Andrással egy helyen dolgoztak, és már az elején megkedvelték egymást, jókat beszélgettek mindenféle témáról, könnyen megtalálták egymással a közös hangot. A srác szintén fiatal volt, helyes gyerek, bejött Ritának. Beszélgetéseik alkalmával sokszor került szóba az erotika, de közelebb nem kerültek egymáshoz. Zoli pedig szintén ugyanazon a munkahelyen töltötte el a napi 8 óráját, neki sokat kellett a lánnyal...

*  *  *

Talán rossz kislány vagyok, de profin csinálom

hetero

1. rész
Egy átlagos nyaralásnak indult, aztán mire észrevettem, nyakig benne voltam. Húszas éveim elején járok, az a tipikus mindig jó kislány, eminens tanuló, csupa szív, erkölcsileg önmagammal szemben elég nagy elvárásokkal rendelkező egyén vagyok. Mióta az eszemet tudom, ha fiúkról van szó, akkor inkább a minőségre, mint a mennyiségre törekedtem, ergo strigulákat tekintve 4 fiúval csókolóztam és 2 fiúval volt szexuális kapcsolatom, szigorúan párkapcsolatban. A 2. sráccal már majd' 2 éve vagyunk együtt, amennyiben lehetséges a hét 7 napjából 8at, a nap 24 órájából 25-t. Ha azt mondom minden tökéletes, a történetem végére úgysem fogják elhinni, de attól én még így érzem.

DEC
05
2011

A nővér megkapja, amire szüksége van 3. rész

családi

Következő reggel frissen, de ugyanakkor eléggé fájósan ébredtem. Szegény fenekem nagyon fájt Hunter hosszas baszása miatt, amikor ő és Jeff szendvicsbe fogtak. Aztán még Jeff öcsém 24 centis farkát is magamba fogadtam kora reggel. Tudtam, hogy anális szexről a következő pár napban szó sem lehet. Megláttam a geci és síkosító foltjait a takarómon, gyorsan leszedtem, és beraktam a mosógépbe, hogy kimossam. Miután elindítottam a gépet, a fürdőszobámba mentem, hogy lezuhanyozzak.
Ahogy a fürdőbe értem, észrevettem egy cetlit a tükörre ragasztva. Ez állt rajta:
"Nővérkém, edzésem van ma reggel, de azon gondolkoztam, hogy mehetnénk-e még egy kört, miután hazaértem és lezuhanyoztam? Ha nem gond, átjövök hozzád 1 körül és meglátjuk, hogy benne vagy-e"

*  *  *

Mozis kaland

hetero

Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.
- Ne áltasd magad, Mel... - mondtam magamban.
- Úgysem jön el... A helyi többtermes mozi előcsarnokában lődörögtem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő... merthogy így is volt.
Most kinyitottam a mobiltelefonomat, mert az jutott eszembe, hátha nem hallottam, mikor csengett, és üzenet érkezett arra nézve, hogy a randi almás, mert sajnos közbejött valami. De nem jött üzenet...

*  *  *
DEC
02
2011

Kalandom a tenisz klubban

hetero

Őszintén szólva Gerald jó elnöke a tenisz klubnak. Sokat áldoz rá a szabadidejéből is... valószínűleg azért, mert senki sem hívja játszani. Hacsak nem hiányzik éppen valaki a csapatból... de ilyenkor inkább lemondják a meccset.
Ami azt illeti, a teniszjáték tekintetében Gerald már enyhén szólva is túlhaladta a korát.
A wimbledoni bajnokság két hete alatt odaragadok a székemre, a tenyerem izzad, testem megfeszül és szinte a nyálam csorog az életerős, villámgyors macho külsejű pasik láttán. Ahogy ezek energiától duzzadóan és elszántan száguldoznak a pályán, az számomra kész gyönyörűség, és ezt csak Gerald időnkénti horkolása zavarja meg, ahogy ott ül karosszékében a sarokban.

*  *  *

A családom, és én 1 rész

családi

Ott kezdeném, hogy egy igen puccos családba születtem. Volt mit aprítani a tejbe felmenőimnek. Így, mivel én megjelentem az életükben, valami furcsa epizód lehetett. Igencsak keveset foglakoztak velem, hogy egyből előrébb lépjünk. Amire emlékszem, az legalább négy bébi csősz, mire elértem a 8 éves kort. Különösebben nem történt semmi. Mindenem meg volt, és semmim se! Ekkor történt, hogy valamelyik ősöm, annyira félre léphetett, hogy azt a botrányt, már válás nélkül nem lehetett megoldani! Hát így, 8 éves koromra elvált szülők gyereke lettem. És itt kezdődtek az azok a dolgok, amik miatt írok. Szóval először is anyámhoz kerültem. Csodálatosan szép nő volt, minden férfi bolondult érte. Tíz éves lehettem, amikor a suliban véletlenül megláttam az egyik osztálytársnőm punciját! Igen megtetszett ez a furcsa élmény! Innentől kezdve, szinte mindig azon voltam, hogy azt a kis...