NOV
05
2012

Miranda furcsa ötlete

gruppen

- Egy kis tudományos kutatómunka, Rick? - kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt... Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna.
- Szia... Miranda. Mi újság?
- Semmi különös. Csak beugrottam. Már órák óta itt gubbasztasz.
- Hát befejeztem a munkát, és... tudod... Néztem egy kis pornót, semmi komoly.
- Nyugi Rick, én kábé szászszor nyitottabb vagyok a pornóra, mint az eddigi nőid. Kíváncsi vagyok, hogy mi ment a képernyőn. Elég izgató volt, de csak egy villanást láttam belőle, mielőtt lekapcsoltad. Mi volt az?

*  *  *
NOV
03
2012

Újabb hosszú hétvége, ennek örömére hagyj ajánljunk négy remekül sikerült történetet szeptemberből, azokat, amelyeket az őket olvasók a legjobbak közé emeltek. :)

A Tanyavilág 3.rész

családi
Falusi nyaralás során főszereplőnk alaposan beépül a házigazda családba.

Egy asszony családi nyaralása: Második nap

gruppen, nyaralás, férj-feleség
Vera szokásosan remek gruppen története, nem lehet benne csalódni.

Egy felejthetetlen éjszaka

leszbi
Egy remek történet egy leszbikus kalandról.

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás
Medence, sövényvágás, születésnap, vajon hova vezet mindez? Érdemes a sorozat többi részét is elolvasni!

Jó olvasgatást, jó szórakozást!
OKT
31
2012

Egy naplóból 13. rész

hetero, szűz

Sziasztok. Mostanában semmi új szeretőt nem találta, az eddigiekhez járok, ezért tovább olvastam a naplót. Komolyan gondolkodtam, közreadjam e, és én is csak több részletbe írtam, fordítottam le, mert erős. Erős pedofil sztori. Én el is határolódom tőle, és tényleg csak azért fordítottam, és írtam le, mert később pár év múlva lesz folytatása az esetnek. Tehát, innentől a napló általam zömített változata:
- Szóval elindultam vissza Európába, még hozzá nem egy saját teher hajómon, hanem egy utas szállítón. Szóval épp készültem már a Bostoni kikötőben a beszállásra, amikor hirtelen egy koszos, szakadt, szőke leányka csapódott mellém. Franciául szólított meg, amit hála első szajha feleségemnek már egész jól megértettem.

*  *  *

Munkahelyi mulatságok 1. rész

homo, iroda, furry

Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta....

*  *  *
OKT
30
2012

Meglepetés

gruppen, tini

Olyan történetet írok most le, amely az első igazán meghatározó élmény volt szexuális életemben. Azt kívánom mindenkinek, hogy hasonló úton fedezhesse fel a nemiség örömeit!
Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.

OKT
29
2012

Laura unokahúgom, az első szerelmem 2. rész

családi, anál

Laura pár héttel később Springfield-be utazott, hogy lakást nézzen. Egyetértettünk abban, hogy ne a koleszben lakjunk, elkerülve a fő parti-helyszínt, és a tanulmányainkra koncentrálhassunk. Mindketten komolyan gondoltuk, hogy kitörünk a szegénységből és az anyagi kilátástalanságból, ami a családunkat mérgezte. Nekem dolgoznom kellett azon a hétvégén. Laura szombaton felhívott.
- Hé, Kuzin, mi a helyzet? - mindig olyan élénknek tűnt, és én szerettem ezt benne. Főleg azután, amin keresztülment az életben.
- Nem rossz. Hogy megy a lakás-keresés?
- Remekül! Találtam egy csodás helyet. Gyalog csak 10 percnyire a kolesztől.
- Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Megengedhetjük magunknak?

*  *  *

Klaudia 3-4. rész

hetero, illusztrált

3. rész
Egymás mellett álltunk a liftajtó előtt, és néztük a kijelzőn, ahogy a lift emeletről emeletre közeledik. Körülnéztem a folyosón, de sehol senki. Jobb kezemet rátettem Klaudia bal fenekére, amit csak a miniszoknya takart. A vékony szöveten át éreztem teste melegségét.
Klaudia hangosan szuszogott és rám nézett. Láthatóan zavarban volt. Pillantásában úgy keveredett az elfogódottság és a bujaság, hogy majdnem elnevettem magam. Gyors körülnézés után még merészebb lettem, és hirtelen mozdulattal felhajtottam a rövid szoknyát.
Klaudia fülig elvörösödött a benne kavargó érzésektől, de nem tiltakozott, csak még hevesebben szuszogott és jobbra-balra ringatta a csípőjét, amikor ujjaim végigsimították csupasz alfelét, majd megállapodtak a már enyhén átnedvesedett szeméremajkak között. Közben egy pillanatra én is zavarba jöttem és majdnem abbahagytam...

*  *  *