DEC
24
2012

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség
DEC
21
2012

Örök igazság

gruppen, férj-feleség, anál

- Neee, hiszen sokan vannak itt, ne nyúlkálj! Még meglátnak... Suttog fülembe feleségem. Jókor szól, bugyi nem is volt rajta, szoknyáját már feltűrtem derekáig, és bár lábait néha illemből próbálja összezárni, már alig sikerül néki, tán nem is igazán akarja, hisz két ujjam benne van lucskos puncijában, egy másikkal meg izgalmától duzzadt csiklóját, kisajkait masszírozom. Egy kíváncsi, figyelő, kukkoló számára csemegét jelent, hiszen még a vénuszdombján lévő kis szőrpamacs is jól látható, sőt, talán még a köldöke is. Ezen közben egyik cicije kikandikál felhajtott blúza alól, melyet ajkaimmal próbálok elérni. Többnyire sikerrel...
- Ugyan, kit érdekel, legfeljebb megbámulnak minket is, válaszolom. De kár aggódnod, nem csak mi kezdünk neki a hancúrozásnak, hiszen néz csak oda, a nappali túlsó sarkába, ott már javában megy az akció! És valóban így...

*  *  *

Az angol srácok

homo

Nos hát, sziasztok Dömbi vagyok, 23 éves, és sokáig tűnődtem azon, hogy leírjam-e azt ami velem történ lassan már 2 éve, és hát mint láthatjátok döntöttem...
Hogy félre értéseket elkerüljem, hamar leírom, hogy itt egy meleg történet lesz, méghozzá fiú-fiú kaland, egy kicsit azért írok magamról is, most 23 éves vagyok 187cm magas és 72 kilo hozzá, szőkés barna hajam van, kék szemem, rendszeresen szolizom, és rendszeresen szőrtelenítem magam az egész testemen.
Az egészeset 2 éve történt nyáron, pontosabban 21 hónapja, de az úgynevezett kezdés még korábbra visszavezethető. Alig vártam, hogy elmúljak 18 én szinte abban a pillanatban feliratoztam egy külföldi honlapra ahol igazából pornófilm forgatás, modellkedés és escort partner közvetítés volt a profil. Én mint meleg passzív srác ki is töltöttem az egészet. A modellkedésen kívül a másik kettőt...

DEC
20
2012

Emlékeim 2. rész

vibrátor

Mint írtam nem éltem apáca élete, de egy jó évnek elkellet telnie, hogy beláttam, hogy nem csak egy időben és csak este lehet dugni. Emlékszem, egy vállalati buliban voltunk. Nagyon jó társaság jött össze, ment a duma.
Én egy – két pohárkával ittam és nagyon jól éreztem magamat, és rengeteget táncoltunk. Már éjfél is elmúlt jócskán, mikor egy andalító tangózás közben éreztem, hogy valami keménység feszül a hasamhoz. Sanyi a fülembe súgta "kívánlak" - Gyere menjünk az emeletre - folytatta.
Csodálkozva bújtam hozzá.
- Inkább menjünk haza – súgtam pironkodva a fülébe. Ő kézen fogott és már mentünk is a lépcső felfelé a másodikra. Sötét volt a folyosó, egy teremtett lélek sem volt. Egy fordulóban megálltunk és eszeveszett csókolózásba kezdtünk. Simogatta hátamat, fenekemet, és benyúlt blúzom alá. Kikapcsolta melltartómat én a hasamnak...

*  *  *

Naplóm 1-12. rész

hetero, anál

Röviden magamról, Liza vagyok 17 éves, mint ez bizonyos kitalált név. De a történet valós, ezért külsőmről sem hazudok. Vörös vállamig érő hajam van göndör, vékony típus vagyok, a mellem kézbe illő és 175 cm vagyok.
1 rész - Csábítás hatalma
A nyárom-összejöttem egy sráccal, akit csak becenevén mutatok be Csákányt. Nagyon helyes srác volt lehetett vele mindenről beszélgetni, egyik éjszaka elmentünk hozzá és megnéztünk egy romantikus filmet, ami engem teljesen meghatott nagyon érzékeny vagyok, ilyen térem.
Szorosan átölelt és magához húzott rendesen, én nekem más könnyes szemeimmel néztem az arcát és láttam, hogy ő is egy kicsit elérzékenyült, amitől teljesen meg voltam hatódva, hogy végre sikerült egy ilyen pasit kifognom.

*  *  *
DEC
19
2012

Így Történt

s/m

Felhívtam Őt délelőtt, hogy este csapjunk egy jó kis bulit. Nem az első eset, ezért már tudta mit jelent. Megérkeztem! Becsengettem és Ő ajtót nyitott. Fürdőköpeny volt rajta. Alatta talán semmi. Csók a szájra és a nyakra. Ő bevonult a fürdőbe, én pedig a hálóba.
Amint beléptem örömmel nyugtáztam, hogy minden a legnagyobb rendben. A kötelek, láncok, bilincsek, csipeszek, minden elő volt már készítve. Levetkőztem és az ágyra fekve vártam. Hamarosan belépett és fantasztikusan nézett ki. Tiszta feketében. Harisnya, fűző, könyéken felül érő kesztyű és magas sarkú, lakattal zárható bokapántos cipő volt rajta. Odajött az ágyhoz és a kezembe tette a lakat kulcsait. Felálltam az ágyról és mögé léptem.

*  *  *

A tolvaj

hetero

A kánikula úgy terült a városra, mindent maga alá szorítva ahogy egy kövér pasi omlik el és szorítja maga alá egy kiadós orgazmus után a nőt. Egy friss lélegzetvételre vágyott mindenki, de csak a meleg, bűzös nagyvárosi levegő áradt a szomjas tüdőkbe. Még az éjszaka sem hozott lehűlést, néhány foknál többet már napok óta nem esett hajnalra sem a hőmérséklet,
Eddy, vagy a hogy a barátai a nevezték, a "Kisszarka" szerette ezeket a napokat. Egyrészt fagyos természet lévén kívánta a meleget, számára nem tudott sosem túl meleg lenni. A barátai azzal húzták állandóan, hogy valami Szaharából idetévedt arab pottyantotta őt az anyjába, mert fehér ember kifekszik attól a kánikulától, amiben ő jól érzi magát. Másrészt meg, a munkája szempontjából kimondottan előnyös volt a nagy meleg. Ilyenkor éjszakára mindenki kitárt ajtót-ablakot, elernyedt, és elkeseredetten...

DEC
18
2012

Feleségem 2. rész

hetero, férj-feleség

- Az emlékezetes esküvő után következő szombaton, semmilyen programunk sem volt a nejemmel, ezért ő kitalálta, hogy elindul az ilyenkor szokásos kis körútjára. Ez pedig a következő: szülők, vásárlás, barátnők. El is jött érte a húga úgy tíz körül, én pedig már akkor tudtam, spiccesen jön haza, tehát csodás este lesz. A barátnőkkel mindig pezsgőznek mikor nagy ritkán találkoznak, nem lesz ez másképp ma sem.
- Ahogy teszek veszek a házkörül látom ám, hogy a szomszédok nagyon pakolják a csomagokat egy taxiba. Odaköszöntem nekik, majd megkérdeztem merre tartanak.
- Nászútra megyünk egy hétre Olaszba.
- De jó nektek, mondtam és hozzátettem: majd átnézek néha a házatokra.

*  *  *

A kozmetikusom

gruppen, anál

Jó, fél év is eltelt, hogy Péter, s Gábor is élvezte a testem adta gyönyöreit. Volt együtt, de külön - külön is, engem már nem érdekelt, csak élvezzek, élvezzek, volt mit bepótolni.
Egyik éjjel mondom Péternek, hogy megint rendesen szőrös lettem, el kéne mennem csupaszítani. Persze, már kérni is akartam, mert úgy még kívanatosabb Vagy. Hívtam a kozmetikusomat, szombat délben, ha jó. Igen, megint Te leszel az utolsó, volt a válasz.
Szintén teljes szőrtelenítés? Igen. Akkor vetkőzz le teljesen. Mesztelenül vártam Gabit. Hozzá is látott, hónalj, láb, majd a puncim. Popsimat is szeretném, kértem Tőle. Jaj, bocs tudhattam volna. Emlékezett, hogy múltkor mennyire nedves lettem, így rátett egy kicsit. Annyira széthúzta a popsimat, amennyira csak tudta, éreztem, hogy nagyon nézi a popsi rózsámat. Nagyon szépen, mélyen kiborotvált, majd mondta egy kis masszázs is jót...