MÁR
11
2013
MÁR
08
2013

Anitával a fürdőben

hetero

Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.
Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárnál, így amíg sorra kerültünk semmitmondó dolgokról kezdtünk beszélgetni. Fizetettünk és mivel mind a ketten gyalog voltunk együtt indultunk hazafelé. A kis sétánk során aztán egyre több dolgot tudtunk meg egymásról. Többek között azt is, hogy van egy közös ismerősünk Gabi, akivel egy időben rendszeresen együtt szaunáztam a közeli fürdőben. Kiderült, hogy egy jó párszor ő is csatlakozni akart hozzánk, de valami mindig közbe jött neki. Sajnálkozva hallgattam, amit egyébként...

*  *  *

Tett és gyönyör

családi

A nevem most nem lényeges legalább is szerintem, Xander a becenevem ennyit elárulhatok.
14 éves korom óta hallgatózok a szüleim hálószobája ajtaja előtt, hallom, ahogy anyámat apám megkeféli rendesen.
Hallom, ahogy nyög, ahogy elélvez, szóval mindent.
2 éven keresztül hallgatóztam mikor is szombat este mikor apa nem tudott haza jönni az irodából, mert annyi munka lett hírtelen megelégeltem ezt az állapotot.
Este olyan 8 felé mikor mélyen aludt anyukám, bementem hozzá, lehajtottam róla a takarót láttam a fehérneműben alszik az ágyon.
Néztem közben meg mentek végig bennem az események, ahogy hallgatóztam, amiket műveltek egymással apa meg ő.
Ezért elhatároztam, hogy Anyát méltó módon le fogom alázni, elővettem Apa 3 nyakkendőjét és Anya két kezét az ágynak rácsaihoz kötöttem.

*  *  *
MÁR
07
2013

Végre 1. rész

hetero

Apró, piros pont izzott fel a neonfényes éjszakában, az erkély egy sötéten maradt sarkában. Mélyen szívott bele a cigarettába. Nem élvezetböl gyújtott most rá, nyugalmat keresett. Nyugalmat, hogy kicsit rendezhesse a benne cikázó gondolatokat, és hogy megvadult teste felett újból visszanyerhesse az uralmat. Lassan, sziszegve fújta ki a füstöt, és érezte, ahogy lüktetö vére lassanként csillapodik, lélegzete helyreáll, és fejében is elhal a zsongás. Itt van. Itt van! Hihetetlen! Lehet, hogy csak álmodik? Kizárt! Tisztán emlékszik még rá, hogy az elöbb loholt fel a végtelen hosszúságúnak tünö lépcsön, hogy az ajtó kopogtatás nélkül nyílt ki, épp csak résnyire, mindössze annyi helyet hagyva, hogy becsusszanjon rajta. Arra is emlékszik, hogy csak álltak egymással szemben, még csak nem is köszöntek. Nóra alig nézett rá. Épp csak annyit mondott hová tegye a kabátját, hogy a...

*  *  *

A kéjencek 2. rész

gruppen

A nagy szexcsata után sorban lezuhanyoztunk. Én voltam az utolsó, mire kiléptem a fürdőszobából a két férfi már a hálószobában a nagy ágyon elnyúlva várt. Az ágy mellett pezsgős üveg.
- Gyere feküdj ide közénk, az estének még soká lesz vége, igyunk egy kis pezsgőt és nézzük meg közben a felvételt. - szólt János.
Ezzel elinditotta a videot,és a nagy Tv - ben megjelent az éppen a puncimat nyalogató rész.
Hát érdekes volt igy visszanézni a felvételt, nem hagyott hidegen :), de két ujdonsült barátomat sem, mivel teljes átéléssel a képernyőre tapadtak.
Ahogy köztük feküdtem egyik kezem jobb oldalra, másik balra talált egy - egy meredező farkat. Simogattam, veregettem őket, közben én is a filmet néztem. Széthúzták lábaimat, és közben simogatták a puncim egyik a csiklómmal játszott, a másik a hüvelyem bejáratát simogatta.

MÁR
06
2013

Könnyek

hetero

Alapos zuhanyzás után, egy szál törülközővel a derekam körül lépek be a szobádba. Te már kényelmesen elhelyezkedtél az ágyon, meztelenül, a vékony nyári takarót csak lazán magadra dobtad. Ahogy közelebb lépek, egy hirtelen mozdulattal megfogod a takarót két kézzel, és gyorsan magadra húzod, betakarózol nyakig, mintha fáznál, összehúzod magad. Erre egy pillanatra eljátszom, hogy megtorpanok, mire Te teszel egy hívogató gesztust, mintha attól félnél, hogy tényleg visszafordulok: miközben a combjaidat továbbra is szorosan összepréseled a takaró alatt, kacéran rám nézel, és az addig összezárt lábfejeidet enyhén szétnyitod, ezzel próbálva mégis közelebb csalogatni magadhoz. Veszem a jelet, engedek a hívogatásodnak, és közelebb lépek az ágyadhoz, mire Te elmosolyodsz, és közben egy kicsit feljebb húzod magadon a takarót – megjutalmazva a "bátorságomért" –, ezzel...

*  *  *

Szülinap

gruppen, anál, férj-feleség

Tavaly történet az alábbi eset. Az egész úgy kezdődött, hogy nejem születése napjára valami rendkívüli dolgot szerettem volna adni. A valami olyan dolgot ami a szexhez kapcsolódik. Sokat agyaltam. Végül egy korábbi szexuális álmodozásomat gondoltam megvalósítani olymódon, hogy az a nejemnek emlékezetes legyen.
Sexhirdetést adtam fel harmadik szereplő keresése tárgyában. Azaz igazság, hogy mindketten imájuk a szexuális játékokat és szívesen kipróbálunk mindent, amit lehet és hát egyre kevesebb új dolog jut már az eszünkbe. Már többször elfantáziáltunk, hogy két fiúval ki kéne próbálni a szeretkezés módját. És az is igaz, hogy engem mint a teremtés koronáját a természet nem áldott meg valami nagy méretekkel, csak az átlagossal. Nohát kerestem én harmadik partnert, de minden féleképp nagyszerszámmal rendelkezőt. Szóval, hogy ne húzzam a dolgot találtunk is egy...

*  *  *
MÁR
05
2013

Valentin-nap

gruppen, anál, Valentin-nap

40 éves jól szituált üzletasszony vagyok. A kedvesem 61 éves házas ember, aki otthon nem kapja meg amit szeretne én pedig elváltam. Régebben kollégák voltunk, de elkerültünk egymás mellől, míg nem két évvel ezelőtt egy fogadáson találkoztunk újra. Sokat beszélgettünk, majd egy-kettőre ágyba keveredtünk. Hihetetlenül jó vele a szex, de az utóbbi időben nekem már nem elég. Tényleg igaz lehet, hogy negyven felett a nők nemi aktivitása növekszik.
A kedvesem igen jómódú, bár egy vidéki városban él, de Budapesten van egy saját "irodája". Azért írom idéző jelbe, mert egy három szobás lakás egy szobáját használja a munkájához, a többi helyiség pedig lakásként funkcionál. Itt szoktunk találkozni. Mivel saját vállalkozásom van, nem fix a munkaidőm, akkor találkozhatunk, amikor a munkánk engedi és amikor jól esik. Sajnos az utóbbi időben elég ritkán, pedig régebben...