ÁPR
15
2013

Úton a börtönből

hetero, közlekedés, anál

Egy fiatalember egymagában ült a vonat hátsó kabinjában. Kitekintett az ablakon. Alig múlt húsz éves, csinos, finom arcvonású fiú volt. Egy nő lépett be a kabinba és ült le a vele szemben lévő ülésre. Miután kedvesen elbeszélgettek a meleg tavaszias időről, a fiú váratlanul így szólt:
- Két évig börtönben voltam. Ezen a héten szabadultam, éppen úton vagyok hazafelé.
Áradt a szó belőle, miközben mesélte, hogy egy szegény, de becsületes családban nőtt fel, és az a bűntett, amit elkövetett mekkora szégyent és fájdalmat okozott szeretteinek, akikről a két év alatt semmi hírt nem kapott. Tudta, hogy szülei túl szegények ahhoz, hogy vállalják az utat és meglátogassák őt a börtönben, és azt is tudta, hogy túl tudattalannak érzik magukat ahhoz, hogy levelet írjanak neki. Mivel választ nem kapott, ő a maga részéről nem írt nekik többet.

*  *  *

A szanatórium 4. rész - Juanita játékszere

leszbi, vibrátor, munkatárs

Mintha kopogtak volna. Nem tudtam eldönteni, hogy álmodok, de a kopogás megismétlődött. Már érzékeltem a zajokat, de a szemem nem akart kinyílni. Fáradtnak éreztem magam. Lassan kinyitottam a szemem és gyanúsan világos volt. Felültem az ágyban, és gyorsan meztelen testemre terítettem a köpenyem és az ajtóhoz sietem. Nem esett valami jól ez a hirtelen felkelés. Fáradt és morcos voltam. Kinyitottam az ajtót és Juanita állt előttem félszegen.
- Szia. Ne haragudj, de nagyon aggódtam, hogy nem jöttél le reggelizni.
- Te jó ég - szaladt ki a számon és a fali órára pillantottam. – Mindjárt gyorsan lefürdök és megyek. Zuhanyozás közben átgondoltam az este történteket. Nem. Még egyszer ez nem fordulhat elő.

*  *  *
ÁPR
12
2013

A szexéhes feleség

hetero, vibrátor

Andrea egy csinos jó alakú, de nagyon visszafogott háziasszony volt, két gyereket nevelt a férjével, de a szexuális étvágya túlnőtt azon, amit a férfi teljesíteni tudott.
Tavasszal ismerkedtem meg vele egy munka kapcsán. Az első beszélgetés után még éreztük, hogy lesz folytatása a dolognak, és nem üzleti jellegű! A 30-as évei végén járt, göndör barna hajával, keskeny kis arcával, kerek melleivel szinte megőrjített engem. Az első randinkat egy barátom hétvégi házában szerettem volna megoldani mivel mindketten családosok voltunk, ezért elkértem a kis ház kulcsát egy keddi napon.
Felvettem Andreát egy előre megbeszélt helyen, és amikor beült az autómba, megállapítottam milyen formás lábai vannak, mert előbukkantak a fodros szoknya alól, amit viselt. A kis házban nem sokat várakoztam, bezárkóztunk és elkezdtem vadul csókolózni vele, először féltem egy picit...

*  *  *

Egy kedves kis kaland a sógornőmmel

családi

A történetet azzal kezdem, hogy amikor végeztem a főiskolán természetesen jó szokás szerint még csak véletlenül sem helyezkedhettem el a lakhelyemhez közel.
Így ifjú házasokként a feleségemmel egy teljesen idegen környezetben az ország másik végében telepedtünk le. A szülőktől, rokonoktól távol, aminek megvoltak az előnyei, de a hátrányai is. A helyes kis sógornőm nevezzük Pancsának ezen időszakban Pesten dolgozott a barátjával, így gyakran nálunk töltötték a hétvégéket. Jó volt velük összejönni, vidámak voltuk, fiatalok élveztük az életet, nagyokat buliztunk. Egyik ilyen alkalommal, a megérkezésüket követő reggel lazán csak úgy ádám kosztümben éppen a konyha felé tartottam, amikor álmosan kilépett a szobájukból Pancsa. Természetesen ő is hasonlóan volt öltözve. Abban a pillanatban nem is kapcsolt egyszerre, majd mikor rádöbbent meztelenségünkre,...

*  *  *
ÁPR
11
2013

Rövid nyaralás - Második nap

hetero, tini

Amikor Reni megkért, hogy maradjak, nem tudtam mire gondoljak, de végül belementem. Elindultunk, hogy megmutassa az emeletet, hol is fogok aludni. Magam elé engedtem, elvégre ő a házigazda, semmi mögöttes szándékom nem volt. Ahogy előttem lépkedett, majd hanyatt estem. Gyönyörű kerek fenekét úgy ringatta előttem, hogy szinte csorgott a nyálam. Minden lépésnél láttam, ahogy végigfeszülnek az izmok a lábán, megfeszül a feneke, majd elernyednek az izmok. Varázslatos látvány volt. Legszívesebben belefúrtam volna az arcomat a fenekébe és ki sem jövök onnan soha. Éreztem a parfümje illatát, őrjítő volt, de visszafogtam magam, mégsem azért vagyok itt, hogy végigmolesztáljak mindenkit. Különben is Andival való vad szex után még csak egy szót sem váltottunk egymással, azt sem tudom, mi van most kettőnk között, egyáltalán van-e valami. Közben felértünk az emeletre és Reni...

*  *  *

Börtönszex - Összezsugorodott univerzum 1-2. rész

homo

A börtön egy különleges kalitka, ahol megsemmisül a külső világ, egyszerűen megszűnik létezni. Az éned összenyomorodik, fulladozol, a nihilre vágysz. Marad egy hierarchia, a túlélés és beszűkültség. Fontossá tud válni egy doboz cigaretta, egy bicska vagy egy könyv. Egy mosoly, egy sértés, és a jó vagy rossz szó. Állhat bármelyikből a napod.
A börtön összezsugorodott univerzum.
Ha belátható időn belül szabadulsz, van esélyed ép ésszel megúszni az ottlétet, ha több időre, élőhalottá válsz. Az is számít, ki miért kerül rácsok mögé. Hímvilág, ahol nőt csak a képzeletedben láthatsz, még a takarítószemélyzet is férfiakból áll.
Nem tartom magam rossz embernek, különösebben jónak sem, de rácsok mögé kerültem.

ÁPR
10
2013

A szanatórium 3. rész - Juanita kiborulása

leszbi, munkatárs

Másnap kissé fáradtan kezdtem a munkámat. Már a reggelinél nagyon szótlanok voltunk. Damita felváltva nézett kutatóan minket.
- Csajok mi történt? Mind a ketten olyan búval baszottak vagytok.
- Kissé rossz éjszakám volt – feleltem vonakodva, nehogy valamit el kelljen árulnom gondjaimból.
- És veled mi van? Mikor volt itt Carlos?
- Tegnap – mondta nagyot sóhajtva Juanita, és nekem úgy tűnt, hogy a sírással küszködik.
- Csak nem veszekedtetek? -faggatta tovább Damita.
- Nem – felelt Juanita és felállt – bocsi, de mennem kell – mondta és elvonult.
- Ennek mi baja? – nézett rám Damita – Tudsz valamit.
- Nem - ráztam meg a fejem.
- De ha tudnál, ugye elmondanád – tette a kezét a karomra.

*  *  *

A szomszédasszony szívrohama

hetero

Nem egészen fiatal (35 éves) orvos vagyok, túl egy rossz házasságon. Bár a fővárosban dolgozok, egy kis faluban élek, nem nekem való a nagy zaj, nyüzsgés. Meg aztán itt egy takaros kis házat bérlek annyiért, amennyiért Budapesten egy szűk albérletet sem tudnék kivenni. Szóval a faluban élek már öt éve, s bár nincsenek barátaim, társaságom, de ismernek az emberek. Sohasem voltam gyógyító orvos (nem is értek már ahhoz), kezdettől egy gyógyszergyárban dolgozok. Amikor odaköltöztem, mind jöttek az emberek a panaszaikkal, s én mindenkit elküldtem, azzal, hogy van a faluban családorvos, tessék ahhoz fordulni, én nem foglalkozok gyógyítással, meg aztán nem is törvényes, ha én betegeket fogadok. Ezt el kellet mondanom magamról, hogy a következő történetet megérthessék. Egyedül élek, (egy öreg asszony takarít, mos rám), nem főzök legfeljebb összeütök egy-egy rántottát, vagy...