Hírek

DEC.
8.
2020

Irodai buli 6. rész - A főnököm és a csapos 1.

Richard tovább vadászott a jelvényesekre, míg én a bárnál megállva kértem a helyes csapos fiútól egy whisky-t tisztán.
Barna haja volt, izgató zöld szemei, és csókolni való ajka, kíváncsi lettem volna, milyen izmokat takarhat az egyenruhája. Illetve a seggébe is szívesen beleharaptam volna, megmutatva nekem, mikor az italokért nyúlt.
Amikor is rájöttem, hogy nincsen rajta tökös jelvény. Így ez nem jöhet össze, ráadásul, lehet, hogy nem is érdeklik a férfiak.
- Parancsoljon uram, még valamit kér? – legszívesebben azt mondtam volna, hogy a farkadat a számba.
De sok olyan ember volt körülöttem, akik még nem ismerik ezt az oldalamat és ez így volt jó is.
Ráadásul, akivel az utolsó „társalgást” szerettem volna, az már rég elment, viszont mikor a gondolataimból visszatértem a srác még mindig engem nézett. A pultnak döntve állt és mosolygott felém és ujjammal mutattam neki, hogy jöjjön közelebb.


DEC.
7.
2020

Megvilágosodás

Steph először nem tudta megmondani, hogy mi ébresztette fel az éjszaka közepén. Blake, a legjobb barátnője békésen szuszogott mellette. Kicsit elszaladt az idő és úgy döntöttek, hogy a késő esti hazamenetel helyett Steph inkább nála alszik.
Az ajtó lassan nyílni kezdett, a lány pedig megdermedt. Ez nem volt normális dolog. Tudomása szerint Blake - en kívül más nem aludt a szobában. A barátnője szülei, bátyja és húga is a házban voltak, de egyiküknek sem volt oka benyomulni. Steph résnyire nyitott szemmel nézett, de a fényhiány miatt csak egy sötét alakot tudott kivenni. Egy pillanatra pánikba esett. Talán egy betörő...
Szerencsére nem volt ilyen drámai a helyzet. Az alak leguggolt és suttogni kezdett Blake - nek. Steph megkönnyebbült Ezra hangját hallva. A barátnője bátyja volt a betolakodó, nem egy idegen.


Családi kalandozások 1. rész - A barátnő

Lindával jelentősen megváltozott a kapcsolatunk. A mindennapok sokkal elviselhetőbbek lettek szuper volt köztünk a harmónia. megálltam, hogy ne nyúljak hozzá, bár néha majdnem elszakadt a cérna. A férfiúi vágyaim és épp eszem közti fal már papírlap vastagságúra vékonyodtak. Még tartottam magam.
Lassan elmúlt az egész év. Én még mindig nem csajoztam, maradtam az önkielégítésnél figyelve, hogy ne bukjak le. Linda néha nálam aludt különféle indokkal, mint pl. egy óriási pók volt a szobájában stb. Nem nyomult rám, tanult az első esetből. De azt láttam, hogy arra vár, hogy én kezdeményezzek.
Eljött a Karácsony. 24 délután feldíszítettük a fát, adtunk egymásnak egy kis ajándékot. Karácsony 1. napján szokás szerint anyósomékhoz mentünk le, ahonnan felpakolt ellátmánnyal tértünk haza. Délután értünk haza egy vagon kajával, ami alig fért el a hűtőben.


Cory Chase

Cory Chase Cory Chase Cory Chase

DEC.
4.
2020

A ribanc sógornő

Szandi a sógornőm, 4 évvel fiatalabb nálam és isteni jó bőr. 174 cm magas, fantasztikus, formás hosszú húsos combjai és huncut zöld macskaszemei vannak, a haja fekete, a dereka pedig ingerlően karcsú. Az a típusú nő, aki tudja, hogy a legtöbb hímnemű egyed meg akarja baszni és hihetetlenül ért ahhoz, hogy ezt a vágyat a végletekig fokozza a férfiakban. Nyaranta szinte csak farmer miniszoknyában meg farmer sortban látható, hogy közszemlére tegye azokat az ennivaló, hosszú sonkáit. Nem csoda hát, hogy amióta megismertem, meg akarom kefélni. Csak éppen soha nem tudtam, hogy álljak neki. Bár ő nem átallott néha igencsak kacérkodni velem és mutogatta is magát rendesen, azonban én mindig féltem attól, hogy visszautasít, s esetleg kitudódik valahogy a dolog.


Az este

Jócskán elmúlt már az ebéd, amikor megcsörrent a telefonom. Egy SMS érkezett. Feladója Kata. A szöveg nem volt hosszú, de mégis egyértelmű. „Este?”
Nyolc óra előtt pár perccel állítottam le az autót a négyemeletes panelház előtti parkolóban.
Kezemben egy üveg száraz, vörös borral indultam a kívülről frissen felújított épület felé. Beütöttem a kapu jól ismert kódját és nyugodt léptekkel haladtam fel a kopott lépcsőn.
Mire felértem, az ajtó résnyire már nyitva volt. Kopogás nélkül nyitottam be. A lány a nappaliban lévő kanapén nyújtózott. Nem volt túlöltözve. Az „alkalomhoz” mégis kiválóan illet a fekete melltartó, francia bugyi és a harisnyára húzott hosszú bőr csizma. Hosszú szőke haja két copfba fonva omlott vállaira. Az üvegasztalon gyertyák és pezsgősüvegek sorakoztak. Régóta ismert már. Jól tudta, hogy mivel lehet az érzékeimre hatni. Imádtam a kislányos bőrbe bújt dögös amazon figuráját.


DEC.
3.
2020

Szemantika orrba-szájba, vagy nem

Utolsó éves hallgatóként a bölcsészkar alkalmazott irodalomtudomány specializációján elhatároztam, hogy a nyelvet, mint élőt, vagy mint inkább élőlényt, természetes közegében megfigyelendő, keresek egy hétköznapi, ámbár ilyen szempontból nem elhanyagolható munkahelyet, ahol első kézből meg tudom tapasztalni a szemantika jelenkori változásait. Szépen magyarul fogalmazva, éhen akartam halni, hát elmentem a helyi közértbe pénztárosnak.
Mivel munkám nagy része nem igényel különösebb agyi tevékenységet, ha már megvan a kellő rutin, inkább betonkemény idegekkel kell rendelkezni hozzá (minden tiszteletem a pénztárosoké), az elmúlt majdnem egy évben útjára indítottam több projektet is, amely szorosan kapcsolódik a kutatási területemhez. Minél vegyesebb az erre járó tömeg, annál tisztább a kép a fejemben, hogy ez a világ lassan lehúzhatja magát a klotyón, nyelvhasználati szempontból biztosan.


Irodai buli 5. rész - A 007-es és Pókember

A beszélgetések zaját átvette az egyre erősödő zene, ahogy az eddig könnyen átsétáló tömegen most csak vánszorogva tudtam mozogni a táncosok között. Viszont szemmel tovább kerestem a „társalgásra, vagy, ahogy én nevezem „banánrázásra” éhes embereket.
De nem láttam egyet sem, akik szabadok lettek volna. Volt amelyik elmosolyodott, mikor elmentem mellette közben egy nő éppen szorosan simult hozzá, míg mások már éppen mentek társalogni. Inni akartam egyet, de aztán látva az ott lévő sorokat, inkább az irodám felé vettem az irányt, hogy visszarakjam a mobilomat és megnézegessem az est emlékeit. Míg nem belépve az irodámban, rájöttem, hogy est még véget sem ért.
Mert Richard barátom éppen most bassza meg hátulról az egyik legújabb és legkívánatosabb munkatársunkat, Jacket, akinek sötét szőke tincsei izzadtan tapadtak össze.


DEC.
2.
2020

Férjem titkos vágya

Úrinő vagyok. A magaviseletem mindig úrinőhöz illő. És ami az erőfeszítéseimet illeti, megfelelő jutalomban is részesülök, ahogy azt egy úrinő megérdemli. A velem egyenrangú férfiak és nők tisztelettel viseltetnek irántam. Bár ez apró jutalomnak tűnhet csak a nehézségekhez képest, amelyekkel az embernek szembe kell néznie. Hiszen a hölgyekkel szemben támasztott szigorú követelményeknek megfelelni nem könnyű, és kétségkívül, ahogy az évek szállnak fölöttem, egyre jobban észreveszem a korlátaimat és a hiányosságokat, és keresem, kutatom az új lehetőségeket. De mi mást is tehetnék?
Nem mondhatnám, hogy megbántam a döntésemet. Az összes lehetséges életstílus közül, amelyet nőként választhattam, kétségkívül ez volt számomra a legelfogadhatóbb. De nem tehetek róla, sokszor elgondolkodom, vajon miért csak a nők számára olyan határozottak az amúgy is korlátozott választások közötti határvonalak.