NOV
20
2013
NOV
19
2013

Vera a közösben 9. rész

gruppen, szilveszter

Eljött a Szilveszter, és ezzel lassan már át is kanyarodunk 2013-ra. A két ünnep közötti időszakot mindenki sok pihenéssel töltötte, nem "vadultunk", nem kalandoztunk, egyszerűen csak örültünk neki, hogy vége van az évnek. Az utolsó nap viszont értelemszerűen a szórakozásé, bulizásé, és mivel az egész társaság tartja a kapcsolatot, néhány levélváltásból már sejthető volt, hogy Szilveszterkor lesz valami. Éppen otthon voltunk, Vera a fürdőszobában foglalatoskodott, amikor megszólalt a telefonom. Laci volt, és érdeklődött, hogy mit csinálunk az új esztendőbe vezető éjjelen.
- Semmit - vágtam rá a teljesen szimpla választ, mert tényleg nem volt tervben semmi. Nem azért, mert azt vártuk, hogy a többiek meghívnak valahová, hanem mert akkor épp természetesnek hatott kettesben eltölteni az év utolsó estéjét. Volt elég "buli" év közben...

*  *  *

Balaton hangjai

hetero, munkatárs

Tavaly nyáron, kötelező egyetemi gyakorlatomat Budapesten töltöttem. Ez izgalmas volt, éltem az egyedülálló pasik gondtalan életét, hétvégére pedig már otthon voltam, pesttől 160 kmre, az egyetemi haverok között. A gyakorlat 2 hónapig tartott, és közben rengeteg esemény történt. Az egyik ilyen esemény a Balatonhoz kapcsolódik, ugyanis a munkahelyem szervezte a Balaton Sound reklámját és kaptam egy vagon tiszteletjegyet. Néhány ismerőst kérdeztem, hogy van e kedvük jönni, hát persze hogy volt. Főleg pesti haverokat hívtam, tudtam, hogy kaphatóak lesznek, már aki el tud szabadulni a munkahelyéről. Szerencsére sokan jöttek, minden tiszteletjegyem elfogyott.
Meg is beszéltük, hogy siófokon találkozunk, mert volt, aki csütörtökre is le tudott menni, volt aki péntek estére ért le kocsival, én pedig vonattal jövök, amikor végzek a melóban, és Siófokon egy sörözőben...

NOV
18
2013

Unokatesóm és én 2. rész - Hármasban

családi, tini, unokatestvérek, nagynéni/nagybácsi, illusztrált

Nem tudtam mit kezdjek a helyzettel. Megtörtént végre életem első dugása, és egy ilyen „csattanóval” ér véget... Ránéztem Fannira, ő sem tudta mit tegyünk. Valamikor csak ki kell mennünk a szobából, de mit mondjunk? Biztos el fogja mesélni a szüleimnek, egy ilyen dolog nem fog a négy fal között maradni, nem menekülhetek el csak úgy.
Megegyeztünk, hogy megpróbáljuk rávenni Dóri nénit (keresztanyum), hogy maradjon köztünk a dolog, Fanni is nagyon félt, hogy Gabibá’, az apukája megtudja mi történt. Előre küldtem őt, hogy próbálja puhítani, én addig úgy, ahogy összeszedtem magam, átgondoltam a „beszédemet”.Kb. 2 perccel Fanni távozása után felhörpintettem a még pohárban maradt italom, és kiléptem a biztonságot jelentő ajtón.

*  *  *

Váratlan vendég 3. rész

hetero, anál, vibrátor, játék, férj-feleség, bilincs

A kanapén ülve, megkötözve vártam, hogy Éva és Gabi visszatérjenek a fürdőszobából. Mikor beléptek láttam kipirult arcukat. Testük köré egy-egy combközépig érő fürdőlepedőt tekertek szorosan, amely jól kiemelte remek alakjukat. Évának valamivel nagyobb melle volt, viszont Gabi kicsivel karcsúbb és magasabb volt.
– Engem jól itt hagytatok, vagy 20 perce várom, hogy eloldozzatok, mert egy kicsit elgémberedtek már a végtagjaim – panaszkodtam, miközben a két csodálatos nőn legeltettem szemeimet.
– Szerinted elengedjük? – kérdezte Gabika Évától.
Éva bólintott, mire mellém léptek, és kioldozták rabláncaimat. Megkönnyebbült sóhajjal dőltem hátra, kinyújtóztatva elzsibbadt lábam, és elkezdtem a kezeimet masszírozni, hogy a hátrafeszítés okozta merevség elmúljon belőle. A lányok leültek a szőnyegre velem szemben, majd könyökükre támaszkodva hanyatt...

*  *  *
NOV
15
2013

Különleges szexélményeim 29. rész

családi, anál

Sziasztok. Szóval az a helyzet, hogy most az Andi-val egyenlőre véget értek a dolgok. Az utóbbi hetekben jó tíz kg-t leadott. Azt kérdezitek hogyan? Nos, most már volt lelkiereje sokat tornázni, ami eddig hiányzott. Ráadásul most már a fő élvezeti forrást nem az evés jelentette a számára, hanem a velem való szex. Plusz a rendszeres kielégülés nagyszámú boldogság hormont szabadított fel a kiscsajban, amik fokozták a zsírégetést. A lényeg, hogy sokkal jobb nő lett mint eddig volt. Kívánatosabbak lettek a cicijei, a segge, és az arca is jobban nézett már ki a vékonyodás miatt. Erre meg csak rá tett egy lapáttal, hogy kiszőkítette a haját. Nem túlzás azt állítani, hogy kétszer jobb csaj volt már, mint amikor elvettem a szüzességeit. Az utolsó négy szex épp ezért nagyon jó volt vele, izgatott a szexis teste. Aztán beütött a vég. Bejelentette, hogy szakítani akar, mert így, hogy...

*  *  *

Anikó

hetero

Kellemes nyári délután van és ebéd után kiballagok a strandra. Gyenge szellő fújdogál és jólesően hűsíti az embert, ideális strandidő van. A tóból csak egy kis rész látszik a sűrű nádas nyiladékában, ahol a lejárat és a csónakkölcsönző is található.
Felfigyelek két hölgyre amint előttem haladnak felpakolva strandtáskákkal, gyékényekkel és megfelelő helyet keresgélnek maguknak. Az egyikük idősebb és a lány anyját sejtem benne. A lány világosbarna bőréhez remekül illik a halványkék bikini, amely még jobban kihangsúlyozza kissé dundi, de csábosan telt alakját. Szép gömbölyűségein izgalmasan feszül a kis háromszög, amely oldalt egy vékony pántban masnira kötve pajzán gondolatokat ébreszt a szemlélőben. Csak remélni tudom hogy az évek múlásával nem fog ugyanúgy elhízni mint az anyja, de most a legjobb formájában van még. Melltartója is két...

*  *  *
NOV
14
2013

Nyaralás

gruppen, közlekedés, nyaralás

Pista vagyok, legjobb barátom Gyuri, most fejeztük be a sulit. Pihenésként a nyarat szüleim vadászházában tervezzük eltölteni mely a Mátra egyik erdejében a várostól több kilométerre, van.
Pestről kibuszoztunk, utána stoppal kívántunk továbbmenni. Sokáig mutogattuk táblánkat, senki sem állt meg. Egy Lada haladt el mellettünk, majd távolabb megállva egy hölgy szállt ki és integetni kezdet. Hátizsákokat felkapva siettünk hozzá.
Sziasztok, hová kérdezte röviden, válaszunk után felnyitotta a csomagtartót és bepakoltunk, csak utána láttuk meg a másik hölgyet. Bemutatkoztunk, Éva a vezető hosszú szőke hajú, Piroska a társa hasonló hosszú, de vörös hajjal. Rövid beszélgetés után kiderült, hogy egy város az úti célunk, és nyaralni mennek kéthétre, de szálást nem foglaltak előre IBUSZ szobát mindig lehet bérelni. Gyurira nézve kacsintásából megértettem...