Hírek

FEB.
21.
2023

Igaz szeretet 7. rész

... Nem ment ki, nézett hátulról, láttam a tükörben. Törölközőt a kád szelére dobtam. Indultam kifelé öltözni, de nénnye megfogta a kezem.
– Sietsz? Nem beszélgetünk még egy kicsit? – meglepetés meglepetést követett.
– Igazából mosni kell meg valami kaját összerittyenteni.
– Kaját tudok adni... – határozottan mondta nénnye.
– Jó akkor maradhatok. – indultam a ruhámért, de elkapta csuklóm.
– Gyere a szobába kényelmesebb. – húzott az ágyához, majd hirtelen mikor leültem visszafordult. – Az ajtó... – a puliktól nemigen van ismerős sem aki betudna jönni, max apa akinek csak ugrálnának. Azé jobb ha a függönyt is behúzom, még félreérthető lenne két nő meztelen...


FEB.
20.
2023

Boldog Akt-Napot, Anya!

– Jaj, drágám, gyere ide!
Ez a négy szó teljesen megváltoztatta az életem!

Péntek reggel volt. Otthon voltam az egyetemről, és segítettem a nagybátyámnak a tereprendezésben. Szabadnapom volt, de elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőt.
Előző este a road-ja voltam néhány barátomnak egy garázszenekarban, akik koncertet adtak egy belvárosi klubban. Néhány nehéz emelés mellett ez ingyenes sört jelentett. Melyik egyetemista tud ennek ellenállni?
De a reggel 6: 30-as ébredés nem működik egy késő éjszakai pörgés után. Így jártam, mert elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőt! Szóval, elég nyűgösen ébredtem, meztelenül kiterültem az ágyamon, tomboló kemény farokkal.
A májusi...


Aliz Csodaországban

Aliz a feleségem. Jövő hónapban ünnepeljük a 20. Házassági évfordulónkat, és azt kell, hogy mondjam, kimondottan boldog házasságban élünk. 24 éve vagyunk együtt, és most is fülig szerelmesek vagyunk egymásba. Sokszor állítok be egy csokor virággal, vagy egy üveg borral, és gyakran megyünk vacsorázni is hangulatos éttermekbe. Enikő lányunk 17 éves, szerencsére az anyja szépségét örökölte. Aliz tavasszal töltötte be a harminchetet, de most is olyan gyönyörű, mint amikor megismertem: magas, izmos, sportos. Nincs rajta egy csepp felesleg sem. Kicsi, tenyérbe simuló mellekkel áldotta meg a sors, és gömbölyű, izmos popsija is olyan, hogy szívesen legeltetem rajta a szememet. Vállig érő barna haja...


FEB.
19.
2023

Karácsonyi ajándék 3. rész

Gondoltam lemegyek a konyhába és iszom egy teát, óvatosan kibújtam az ágyból Barbi mellől és úgy meztelenül lementem a konyhába. Csak a konyhaszekrény világítását kapcsoltam fel hogy ne legyen nagy fényáradat. Megcsináltam a teámat, a konyhapultnak támaszkodva kortyolgattam és a padlót bámultam. Gondolkodtam a kérdéseken és anya csókján is. Tudtuk hogy anyáék eljárnak két hetente swinger klubba, tehát nem idegen tőlük a mással való szexuális kapcsolat, de a saját gyerekükkel? Ez új volt számomra, de egyben izgató is, hiszen anya gyönyörű nő, de mégiscsak az anyám, akármilyen szabadon is értelmezzük a szabad szexuális kapcsolatot. Annyira elmélyültem a gondolataimban hogy megijedtem mikor...


Fizetett idegen

Megérkeztünk a bérelt lakásba, vagy, ahogy sokan nevezik, búvóhelyünkre. Megkérlek, hogy vetkőzz le. Szeretem nézni, ahogy leveszed a ruháidat, és tudom, hogy izgat, ha nézlek... Végre teljesen meztelen vagy, én pedig megkérlek, hogy ülj fel az ágyra. Mögéd lépek, közben kezemmel megcirógatlak, és hátulról adok egy lágy puszit a válladra. Bekötöm a szemed, majd távolabb állok, hogy végigmérhesselek. Ott ülsz védtelenül és kiszolgáltatva, bízva bennem, pedig csak pár alkalom óta ismersz... De ilyen a mi kapcsolatunk!
Kopognak. Hallod, hogy beengedek valakit. Nem tudod pontosan mi történik, de bízol bennem, mert ezt kértem, és mert ez izgat fel: a bizonytalanság. Egy idegen férfi hangját...


Meleg kalandok

Középiskolás voltam és kollégista is. Ebben az időben vettem észre, hogy másként nézek a fiú iskolatársaimra, mint a lányokra. Persze voltak lány barátnőim is, mivel feltűnő lett volna, ha a fiúknál nyomulok.
Mivel többen voltunk egy szobában ezért a szex ott szinte megoldhatatlan volt, ezért maradt a zuhanyzó mint a legkézenfekvőbb megoldás szexuális vágyaink levezetésére ami ekkor főleg a maszturbálásból állt. Itt jött létre első homoszex kalandom melyet most megosztok veletek.
Egyik szobatársam Zénó volt, aki az osztály legrosszabb tanulója címmel büszkélkedhetett annak ellenére, hogy mindig sokat tanult. Így kezdődött kis kalandunk is, tanulás közben.
Mindketten a szobába...


FEB.
18.
2023

Nagymama ágya 1. rész

Az egyetem első évének befejezése után kénytelen voltam kiköltözni az egyetemi szállásról, és a közeli városban szállást kellett találnom. Nagyon lelkes voltam, és eltöltöttem egy kis időt a helyi újságok és az ingatlanügynökök ablakainak átkutatásával.
Bőven volt ott szállás; a probléma az volt, hogy a havi bérleti díj minden másért, mint egy kutyaól, meghaladta a szűkös költségvetésemet. Édesanyám, aki védelmében hozzáteszem, hogy a felsőoktatásomat finanszírozta, ésszerűen érvelt azzal, hogy ingyen elmehetek a nagymamámhoz, aki vidéken lakott körülbelül öt mérföldre az egyetemi kampusztól.
Mondanom sem kell, hogy nem szerettem ezt az ötletet. Ráadásul pár éve nem láttam az...


Betti, a szexéhes kiscsaj

A zuhanyzás végeztével leugrottam a boltba pár dologért a kasszánál Betti rám köszön.
– Szia, hétvégi bevásárlás? Valami olyasmi, de látom neked jobban sikerült...
– Segithetnél is...
irány a második emelet, Betti mutatja az utat. A kilátás csodás a szűk szoknyában ringó csípője... Egyszer csak hátranéz :)
– Te stírölöd a fenekemet? Háááát!!! :) rég találkoztam, Bettivel minden érzékszervem kívánta már!
– Éreztem a pillantásból, hogy már meg is dugtál! Hát az a tervem... :)
közben elpakolt
– Iszol valamit? Egy sört, ha van
– A hűtőben van, én egy kis bort kérek, de van a fagyasztóban vodka és unicum, ha érdekel egy pillanat és jövök felfrissítenem...


FEB.
17.
2023

Csak az idő múlik 3. rész

... Másfél hónap múlva mehetek a Ruhaipari Szövetkezetbe. Míg az irodában nem lesz üresedés a szabászatra. Semmit tevéssel telt a nap, volt még pénzem. Anya állandó nappalos volt, így egyedül tengettem unalmas napjaim. A bankett utáni héten a déli órákban két autó ajtó csapódott. A bugyim szaros lett. Tuti az érettségi csalás. Az ablakhoz rohantam. Nem Volga, nem Zsiguli csak egy Wartburg. Apa kissé görbe háttal elől, mögötte egy 25 körüli, magas, daliás fekete, göndör hajú fiatalember. De fel vitte apa dolgát a jó Isten. Már sofőrje is van. Mentem ajtót nyitni. Apa ölelgetett, puszilt, vizsgált. Én már a srácra fókuszáltam. Na ettől tuti szétázna a bugyim. Akár azonnal szétteszem a lábam....