Mr. Keménykötésű

Szavazás átlaga: 6.37 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2019. december 3.
Hossz: 29 473 karakter
Elolvasva: 526 alkalommal
– Rendben szívem. Még van egy utolsó jelenet és aztán indulok is haza. – az államat dörzsölgettem, míg hallgattam Karen nagy sóhaját a telefon másik végén. – Hidd el nem tart soká, lezuhanyozom, beszállok a kocsiba és még mielőtt háromig elszámolnál, már otthon is vagyok. – éreztem, hogy éppen csóválja a fejét, de végül egy nagy levegőt vett és elismerte, hogy ez ezzel jár.
Pár hónapja még munkám se volt, viszont a feleségem találva egy casting szereplőválogatást egy alternatív filmhez, a kezembe nyomta a hirdetését. Mérnöki diplomám van és volt egy autószerelő műhelyem, mely aztán kinőve magát, többféle dologgal is elkezdtem foglalkozni. Felvettem alkalmazottakat, vettem szerszámokat és minden jól alakult.
Karen és én a fősuli után összeházasodtunk, vettünk egy házat, hozzá mindkettőnknek kocsit, boldogok voltunk még a mézesheteinken is túl. Az életünkből már csak egy dolog hiányzott, míg nem beütött a baj. Éppen belekezdtem egy nagyobb beruházásba, egy újabb hely megnyitásával, amikor az egész műhely leégett. Egy biztosító kábel okozta a tüzet, ez volt a biztosítási papírra írva, amin rajta egy összeg szerepelt, ami semmire nem volt elég. A pénzünk nagy része elúszott, viszont hála a feleségem vésztartalékának sikerült a felszínen maradnunk.
Napok teltek el, én pedig egyre jobban elhagytam magam, munkák jöttek és mentek, egyikre sem vettek fel. Régebben munka után mindig lementem egy kicsit gyúrni a kondiba, hogy formábban legyek, de már oda sem mentem le. Míg nem jött egy mentöv, és én bár húzva a számat, de elmentem rá. Hazaérve azzal a jó hírrel fogadtam, hogy tetszettem nekik és pár hét múlva kezdődik is a forgatás, megmutatva Karennek az előleget, amit adtak, azon nyomban a nyakamba ugorva megcsókolt. Elkezdtem újra edzeni, postafordultával pedig megkaptam a szövegkönyvemet is, melynek lapjait forgatva egy nagy teher kezdett nehezedni a szívemre.
Ha feleségem nem kérdezte meg vagy százszor, hogy milyen filmben is fogok szerepelni, akkor egyszer sem. A válasz, mindig sablonos és kitérőnek érződhetett, melyet mindig azzal toldottam meg, hogy a rendező utasítását követtem. Mi szerint, minél kevesebb ember ismeri a filmet, még mielőtt megjelenne annál jobb. Persze volt más is. A cikkben nem volt más írva, mint hogy „alternatív filmbe keresünk férfiszínészeket, gyakorlott és amatőröket is egyben. ”
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.37 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2020. január 7. 02:56
#6
Nem az én világom.
1
j
joe013
2019. december 4. 20:42
#4
Nem az én világom...
1
sunyilo
2019. december 3. 21:17
#3
Valóban érdekes, de nem az én világom...
1
a
A57L
2019. december 3. 04:15
#2
Érdekes és ennyi.
1
T
Törté-Net
2019. december 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1