A+ A-

Kerekerdő

A barátommal már régóta terveztük, hogy végre eltöltsünk egymással egy igazán kellemes estét, de sajnos nagy bánatomra eddig még nem volt jó alkalom. Már pár hónapja együtt voltunk, de még nem feküdtünk le egymással a tökéletes pillanatra vártunk. Egy nyári délután ujjongva hívott fel, hogy talált egy szép kis erdei nyaralót és ki is bérelte egy egész hétre ahol végre nyugodtan kettesben lehetünk és közben pihenünk is nyári vakáció néven. Mivel még a szüleimmel laktam nagy nehezen tőlük is engedélyt kértem és vonakodva bár de belementek. Másnap gyorsan bedobáltam a holmimat egy sporttáskába és már robogtunk is fel a Mátra kanyargós hegyi utain. A barátom egy takaros kis faház mellett csikorogva lefékezett és elindultunk, hogy felfedezzük a házat. Csodálatos volt a környezet és embereknek jó pár kilóméternyire van csak nyoma, nem kell attól félni, hogy esetleg megzavarnak minket.
Rajtam, csak egy bő fehér póló és egy aprócska forrónadrág volt, de fehérneműt egyáltalán nem vettem alá. Gyengédel átöleltük egymást és éreztem ahogy a növekvő gerjedelemben megkeményednek a mellbimbóim amint kezelésbe vette nem épp csekély méretű kebleimet. A pólóm alá nyúlt és úgy maszírozta a mellem, csavargarra a mellbimbóm. Annyira jól esett, mégis kénytelen voltam beterelni a házba.
Gyorsan kidobáltuk a holmiainkat és megkértem, hogy rakja be a szekrényekbe amíg én gyorsan lezuhanyozom. A fürdőszoba elég egyszerű volt, csak a wc és a zuhanyfülke volt benne. Ledobáltam magamról a ruhát és beálltam a kellemesen hűs víz alá. Az egész testem beszappanoztam tetőtől talpig sok figyelmet szentelve a punusomnak és a csiklómnak. Aztán gondoltam egyet és a borotvám után nyúltam. Jól behaboztam a puncim és végigsiklottam a borotvával a nagyajkaimon, hogy a bejáratnál teljesen szőrtelen legyen. Csak egy aprócska nyíl formát hagytam meg a vénuszdombomon.
- Ez biztosan tetszeni fog Balázsnak. - Gondoltam. Kikászálódtam a zuhanyból, de már csak a pólót vettem fel, hagytam, hogy had kényeztesse egy kicsit a szél a frissen borotvált puncim. Balázs szájára egy szenvedélyesen hosszú csókot nyomtam. Szorosan magához húzott és elindult a keze felfedezőútjára. Le a fenekemen egészen a vénuszdombomig, majd benyúlt a csiklómig. A pinámnál hirtelen megtorpant és meglepetten a szemembe nézett.
- Na ezt látnom kell. Mutasd, csak mit csináltál a puncikáddal?! - Felültetett az asztal tetejére és levette a pólómat. Kicsit széttártam a combjaimat, hogy jobban lásson. Meglepedten nézegette a művemet.
- Hát ez gyönyörű! Mutasd csak had adjak rá egy csókot. - Széttárta a nagyajkaimat és a csókja a csiklómat érte. A csókból azonban nagyon sok csók lett miközben egyik kezében a mellemet masszírozta. Éreztem hogy elkezdenek folyni a nedveim. Felpillantott a lábaim közül egyre feljebb és feljebb csókolgatott a hasamat a nyakamat és a melleimet. Olyan engedelmesen szopta a mellem mint egy kisbaba. Nekem már ez is elég volt, hogy nagyon közel kerüljek az orgazmusig. Újra elkezdett nyalni, de most a seggem lyukától végig egészen a csiklómig, néha be be dugta a nyelvét a hüvelyembe is. Látta rajtam, hogy mindjárt kész vagyok ezért olyan ütemmel nyalta a csiklómat, hogy azt hittem ott helyben meghalok. Aztán az egésszet beszívta a szájába. Ekkor akkorát élveztem mint még soha. De nem engedte el folyamatosan szívta emiatt pedig még egyszer rámtörtek a gyönyör hullámai. Aléltan feküdtem az asztalon a szívem úgy vert, hogy azt hittem menten kiesik a helyéről.
Nem vártunk sokáig átmentünk a franciaágyhoz. Most én kezdeményeztem. Végigcsókoltam a testét megállpodtam az igen is tekintélyes méretű szerszámjánál. Ekkora faszt még életemben nemláttam de első ránézésre több volt mint húsz centi.
Szinte ráugrottam a farkára és engedelmesen szívtam, nyaltam a makkjától az aljáig miközben a golyóit maszíroztam. Nagyon jó íze volt, pedig még el se sült. A farka ki be járkált a számban teljesen kitöltve azt. Nem telt bele sok idő, éreztem, hogy elkezd lüktetni és Balázs megremegett. Ebben a pillanatban éreztem a sperma édeskés ízét a számban. Megpróbáltam lenyelni az összeset, de olyan sok volt, hogy az arcomra is jutott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.18 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 11. 10. csütörtök 09:13
szeretem az análszexet... folytasd
#9 vakon53 2016. 05. 24. kedd 15:38
Ellehetettolvasni.
#8 gesztenye 2007. 06. 26. kedd 18:12
A segglukak nagyon különbözően tágulnak,de így egy bejáratott lukba se lehet benyomni.Aki ilyesmit hisz, az kezdő, soha nem volt dolga a hátsó bejárattal.
#7 bakfark 2007. 06. 26. kedd 18:08
Szerintem is fickó írta
#6 Andrew 2002. 06. 22. szombat 18:10
Jól indult, de a folytatást is megírhatnád.
#5 Gery 2002. 06. 22. szombat 17:08
Erre jön ez a faszi a több, mint 20 cm-es farkával, és a szűz fenékbe kapásból bedugja és a csajnak még jó is... Hiszi a piszi! :)
#4 Gery 2002. 06. 22. szombat 17:07
Nekem többhetes "munka" volt, hogy rávegyem a párom a popószexre. Nemcsak lelkileg kellett felkészíteni, hanem ki is kellett egy kicsit tágítani azt a lyukacskát, elő kellett készíteni.
#3 Rocko 2002. 06. 21. péntek 18:00
egész jó, ahhoz képest, h egy srác írta
#2 Petyk 2002. 06. 21. péntek 12:12
hááát többet vártam volna a kezdés után .. úgy látom befulladt a törénet .. egy kis folyatás nem ártana neki
(amúgy nem rossz)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?