A+ A-

Hála

Sopronban voltam katona, eléggé összetartó kis csapat voltunk, mindenki jó arc volt, a legjobb barátom meg az ezredírnok. Így amikor, már "öregek" lettünk, állandó kimaradásunk lett, a hétvégéket meg általában otthon töltöttük. Mivel az írnoksrác, Pali bicskei volt, én meg pesti, egy kis kitérővel minden pénteken hazavittem autóval. A szüleivel rendszeresen találkoztam, össze is barátkoztunk, főleg az apját tartottam jó fejnek.
Palinak volt egy húga, Heni. Eléggé formás, szemre való, kis tizennyolc éves csaj volt. Sokszor álmodoztam róla, hogy egyszer megdugom, de sajnos nem lett belőle semmi.
Utolsó eltávozásunkon szintén beugrottam hozzájuk. Pali lepakolt a szobájába és már rohant is a barátnőjéhez. Heni nem volt otthon, és Pali bácsi is hamar elment, mert éjszakás volt az őrszobán. Így kettesben maradtunk Irén nénivel. Most tudtam csak igazából megnézni magamnak.
Heninek volt honnan örökölnie a bájait. Negyvenes éveinek inkább a végén, mint a közepén járó formás, nagy mellű, igazi dugni való asszony volt. El is merengtem rajta, hogy milyen lehet vele az ágyban. Mit mondjak, olyan merevedésem lett, hogy nem mertem fel állni az asztaltól. Amikor egy kis idő múlva lelankadt férfiasságom, kimentem kezet mosni, mert Irén néni megkínált egy kis borsófőzelékkel, amit amúgy is nagyon szeretek. Az elém tett adagot befaltam, majd kértem egy pohár vizet. Irén néni megkérdezte, hogy hideg víz van a hűtőben, az jó lesz - e. Mondtam, hogy persze, erre ő felállt az asztaltól, és a hűtőhöz ment. Lehajolt, és ahogy így ránéztem láttam, hogy a szoknyán keresztül kirajzolódik formás, kis segge.
De a legnagyobb ledöbbenés csak most ért. Tangát hordott. Az előbb még lankadt farkamból egyből ágaskodó dárda lett. Tudtam, ha most felállok az asztaltól vége mindennek, és én nem tudok tovább büntetlenül szemlélődni. Irén néni visszaült az asztalhoz, én pedig egy hajtásra megittam a vizet. Közben próbáltam másra koncentrálni, mert lassan indulnom kellett volna, ha még emberi időben haza akarok érni. Bár az is igaz, hogy már rég voltam nővel, és ezt az alkalmat nem akartam kihagyni, hátha lesz belőle valami.
Úgy gondoltam, ha akarok valamit, akkor nekem kell megtennem az első lépést. De nem így történt. Amikor befejeztük az étkezést, Irén néni megkérdezte, hogy van - e még egy kis időm segíteni, neki elmosogatni. Szíves örömest vállalkoztam a segítségre. Mosogatás közben sűrűn oldalra pillantgattam, mert Irén néni blúzán a felső két gomb nem volt begombolva, és így szabad belátást engedett a melleire. Mosogatás közben a víz egyszer - kétszer nagyon felfröccsent Irén nénire, és így átvizesedett a blúza. De nekem ez pont jól jött. A vizes ruhán keresztül kirajzolódott mind a két melle, mely így ránézésre szép nagy udvarral rendelkezett, a mellbimbói pedig szinte átszúrták a ruha anyagát.
Ő mosogatott, én törölgettem, és a szárazra törölt tányérokat, poharakat, az ő utasításai szerint raktam el. A farkam egy pillanatra sem lankadt, és ezt valószínű ő is észre vehette, mert egy idő után egyre többször kellett valamelyik tányér az ő megkerülésével a polcra, vagy a szekrénybe tenni. Amikor kikerültem őt, egy picit mindig hátrább nyomta a fenekét, és így a kidudorodásomhoz nyomta a seggét. Bevallom őszintén, egészen jól esett ez a fajta közeledés, de a farkam már majdnem eldurrant a gatyámban. Amikor végeztünk a mosogatással, én kimentem a fürdőszobába, hogy megtörölgessem a kezemet.
Alig hogy végeztem, belépett Irén néni a még mindig vizes ruhában. Farkam csak nem akart lekonyulni. Ő is azt nézte, és így még jobban feszítette a nadrágomat a kínzó vágy.
- Ezt én váltottam ki?
- Hát, igen.
- Óh, és nagyon zavar?
- Egyáltalán nem.
- Kicsit vizes lett a blúzom, át kell öltöznöm, de előtte megtörölközöm.
Leemelte a szárítóról a lepedőjét, lerakta a mosógépre, és a szemem láttára kezdte kigombolni a blúzát. Már majdnem szétnyitotta a kigombolt blúzt, amikor rám nézett, és megkérdezte:
- Bocs, nem zavar, ha levetkőzök?
- Nem, dehogyis.
Erre ledobta magáról a blúz és ott állt előttem fél meztelenül. Ekkor teljesen elvesztettem a fejemet, odaléptem hozzá, és mélyen a szemébe nézve átkaroltam a derekát. Magamhoz húztam, és megcsókoltam. Ahogy vártam, Irén visszacsókolt, és a nyelvével befurakodott a számba. Minden gátlás lehullott rólunk. Olyan szenvedélyes csók volt, hogy amikor abba hagytuk zilálva vettük a levegőt.
Elkezdtem kigombolni az ingemet, Irén pedig levette magáról a szoknyát. Majd az eszemet vesztettem, ott állt előttem teljesen meztelenül, formás, nagy kerek melleivel, fazonra borotvált, nem túl sűrű szőrzetű puncijával, és elkezdett matatni a sliccem környékén. Ahogy kiléptem a nadrágomból, Irén az alsógatyámon keresztül kezdte el izgatni az amúgy is kemény farkamat. Leültettem a kád szélére, gyorsan lerántottam magamról a gatyámat, és oda álltam elé. Irén megmarkolta a farkamat, húzott rajta egyet - kettőt, majd egészen erotikusan a szájába vette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 06. 30. péntek 23:22
Nemrossz.
#7 feherfabia 2016. 02. 11. csütörtök 06:08
Egész jó!
#6 A57L 2014. 11. 29. szombat 09:17
Nekem nem tetszett.
#5 listike 2014. 07. 6. vasárnap 16:04
Tetszett.
#4 papi 2013. 08. 14. szerda 10:02
Nem rossz.
#3 Korgyé 2002. 06. 17. hétfő 12:41
Természetesen egyszerre mentetek el.
#2 mayer 2002. 06. 15. szombat 18:51
fogadd gratulációm... 10 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?