A+ A-

Barátnőm két tűz között

Enyhén perverznek gondolom magam, és aki ezt a történetet elolvassa, egyet fog velem érteni...
Barátnőmmel, Vikivel már két éve együtt vagyunk, és tudni kell, hogy én voltam neki az első szexpartnere. Igen, csak voltam. Mert az én perverzióm az, hogy hihetelenül felizgat a gondolat, hogy előttem egy sráccal szeretkezik a barátnőm! Vikivel sokat beszélgettem a hármas szexről, és elég pozitívan állt hozzá, de kikötötte, csak akkor lenne hajlandó rá, ha én tényleg akarnám.
Sokáig tartott, míg úgy alakult, hogy megtörténhetett ez a kis gruppen. Az Interneten nem nehéz szexpartnert találni, de megfelelőt azért mégicsak alapos válogatás után lehet kiválasztani. A barátnőm csinos lány, magas, vékony. Úgy gondoltam, csakis egy csinos fiú lehet az, aki előttem megkeféli őt. Titokban nekem az is fontos volt, hogy nagy szerszámmal rendelkezzen a fiú, de ezt a barátnőm nem tudhatta előre...
Tulajdonképpen az egész úgy indult, hogy szóba jött, milyen jó lenne videóra venni a szeretkezésünket. Én felajánlottam, hogy szerzek egy srácot, aki videóra felvesz minket szex közben. Miután megtaláltam a megfelelő srácot, Robit, találkoztunk vele, és szerencsére Vikinek szimpatikus volt. Én később újra találkoztam Robival, és megbeszéltük, mi legyen majd a hármas összejövetelen.
Robi egyedül lakott, így nem volt probléma a hely megszervezése. Egy szombati estén mentük el Robihoz, és jó hangulatban beszélgettünk, iszogattunk, hogy oldódjon a feszültség bennünk.
Robi előkészült a felvételhez, boxeralsóra vetkőzött, ahogy megbeszéltük. Magas, kb. 190 cm, és vékony, de izmos srác volt, Barna hajú és szemű. Láttam Vikin, hogy érdeklődve pillangat rá.
Mi szépen a nappaliban lévő franciaágyhoz vonultunk, csókolózva, símogatva egymást.
Szépen elkezdtek lekerülni a ruhadarabok, és láttam Robin, hogy igencsak érdekli a látvány, amit Viki nyújt: 175 cm magas, vékony derekú, kerek fenekű, formás mellű, hosszú, barna hajú lány, kékeszöld szemekkel. Hihetelen szexis módon tudja levenni magáról a tangáját, őrjítő!
Mikor már meztelenek voltunk, Viki hanyatt lökött, fölém mászott, és finoman szopni kezdte a farkamat, ami már duzzadt az izgalomtól. Nem kellett sok, és teljes méretében, azaz 16 cm hosszúságban és jó négy centi szélességben keményen állt a farkam. Láttam, hogy Robi boxeralsója is duzzad már, igencsak nagy méretet sejtetett...
Hanyatt döntöttem Vikit, majd beléhatoltam lassan. Nagyon élvezte, és sóhajtozott is szépen! Így szeretkeztünk, közben Robi a videóval ugymond "alulról" is felvett minket, ahogy a farkam ki - be csúszik Viki nedves puncijában. Egy idő után én felegyenesedtem, majdhogynem a lábszáramra ültem, és úgy, a farkam végével lökdöstem Viki punciját. Eközben már lekerült Robiról a boxeralsó, és akkor láttam meg, mekkora szerszáma is van neki. Bár megbeszéltük chaten, de így látni nagyon izgalmas volt. Kb. 5 - 6 cm vastag és olyan 21 hosszú volt. Legalábbis ezt mondta. Én elhittem.
Viki úgy feküdt, hogy a feje búbja az ágy szélénél volt. Robi a kamerával az ágy mellé állt, éppen Viki feje fölé, és úgy készített felvételt, ahogy én finoman ki - be tologatom a farkam. Viki felnézett Robira, és ekkor láttam meg Viki arcán a meglepődést a nagy szerszám láttan! Rámnézett, majd vissza a farokra. Ekkor szóltam neki, hogy megfoghatja, ha Robi megengedi. Naná hogy megengedi!Remegő kézzel nyúlt a nagyra duzzadt szerszámért, és szépen marokra fogta. Éppenhogy átérte a keze. Gyengéden elkezdte fel - le húzogatni a bőrt rajta. Engem ez máris nagyon felizgatott, épphogy nem mentem el akkor. Ezután jeleztem Vikinek, szeretkezzünk hátulról.
Ő megfordult, mostmár arccal Robi felé, és nekem pedig felkínálta a punciját. Én azonnal behatoltam, míg ő egyik kezével verni kezdte Robi farkát. Ráhajoltam Vikire hátulról, és megkérdeztem, nincs - e kedve szopni azt a szép nagy szerszámot. Ő rövid gondolkodás után lassan a szájába vette a makkját, majd szopni kezdte. Eközben Robi felülről videózta Vikit.
Én kivettem Vikiből a farkamat, Robihoz léptem és elvettem tőle a kamerát. Viki megkérdezte, mit csinálok. Én azt mondtam neki, pihenek egy kicsit, de szeretném, ha Robival folytatná a szexet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 pussylicker 2002. 06. 14. péntek 10:04
rövid és hihetö story
#9 Bono 2002. 06. 12. szerda 13:06
Ezredik koppintás, semmi több.
#8 k12pista 2002. 06. 12. szerda 10:53
hihatő, a történet, bár volna még mit cizellálni rajta. Egy 6-ost azért +ér
#7 Eugenio 2002. 06. 11. kedd 22:41
Rövid, velős történet. Kérdés, mennyi a valóság tartalma!
#6 Maestro 2002. 06. 10. hétfő 21:40
szerintem 9-es, legalább nem süt belőle a fantázia szag, ténylág kár, hogy nem fejtette ki részletesebben.
#5 Egy csaj 2002. 06. 10. hétfő 18:15
Nem rossz! 6 pont
#4 Centi 2002. 06. 10. hétfő 12:36
Szerintem ez igazi, nem kitalálta. Szerintem király!
#3 chet 2002. 06. 9. vasárnap 23:56
detto ,de 6ponty...
#2 kokas 2002. 06. 9. vasárnap 22:21
Rövid, kevéssé kifejtett történet. Lehetett volna jobb is. 5 pont.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?