A+ A-

Niki kalandjai

A fiatal nő érezte, hogy valami gond van a kocsival és teljesen kétségbe esett. Úgy hozta el, hogy a férje nem tudott róla és utálta mikor gúnyos megjegyzéseket tesz a női vezetőkre, akik nem tudnak vezetni.
Az övének benzintankja üres volt és ezért vette kölcsön reggel a férje nagy becsben tartott sportkocsiját. Leállt az út szélén és kétségbeesve nézett körül. Segítségre várt és azt nézte hátha jön arra valaki, akit megszólíthat. A pici faluban dél körül szinte senki sem járt az utcán. Aztán néhány tizenéves kölyköt vett észre egy nagy fa alatt ülni a fűben. A fiúk ámulva nézték a drága autót. A lány elindult feléjük és a fiúk ekkor már teljesen le voltak nyűgözve. A testhezálló ruhában hosszú combokkal érkező szirén feléjük tartott.
- Helló - mosolygott rájuk a lány és előadta, hogy valami gond van az autójával.
A fiúk határozottan mutattak egy nagy kúria felé ahol a ház mellett egy üvegcsarnok állt. Szerintük ott a műhelyben tudnak majd segíteni. A nő hálásan indult a műhely felé. Belépve megkönnyebbülten állt meg, mert itt légkondicionálás volt és az enyhe levegő a perzselő kinti hőség után kellemes volt.
A műhelyben volt néhány kocsi és a végében három férfi beszélgetett. A lány feléjük tartott. A karzaton lévő irodából a férfi úgy nézett a lányra, mint valami tüneményre. A lány minden lépésénél mozdultak a mellei és a csípője olyan szexisen ringott, hogy attól a torka is kiszáradt.
Figyelte mi fog történni. A lány a három szerelőjéhez lépett és elpanaszolta, hogy lerobbant innen pár percnyire a kocsija. A műhelyfőnököt is teljesen lenyűgözte a lány és mégis az ő utasításaihoz tartotta magát.
- Sajnos nem fogadhatunk új kocsit, mert be fogunk zárni pár hétre-
- Kérem! Segítsenek!- könyörgött a lány
- Nem tehetem csak a főnök külön engedélyével. - mondta szigorúan a főnök - Esetleg ha beszélne vele. – ajánlotta - Jöjjön vissza egy óra múlva akkor már itt lesz.
A lány annyira kétségbe volt esve, hogy már most eldöntötte nem fog egy órát várni, de elindult az ajtó felé. Nem szívesen lépett ki a forróságba, de mit tehetett mást. Elballagott a kocsiig majd magához vette a táskáját és megigazította a sminkjét és a haját aztán visszaindult. Mielőtt belépett volna elolvasta a műhely fölött a cégtulajdonos nevét és újra belépett. Ekkor már egy negyedik férfi is állt a beszélgetők között és fölhúzott szemöldökkel nézett a lányra.
- Uraim beszéltem Karcsi gecivel és azt üzente, hogy nyugodtan csinálják meg a kocsit. Neki még el kellett menni valahová, de majd jön.
A magas férfi, aki most jött mosolyogva intett a fiúknak és megfogta a nő karját.
- Akkor, ha a főnök üzente, csináljátok meg fiúk, én meg addig megbeszélem a részleteket a hölggyel. - kivette a lány kezéből a kulcsokat és az egyik fiatal szerelő kezébe nyomta és a lányt húzta magával egy oldalajtó felé.
Niki érezte, hogy valami nincs rendben,de arra számított,hogy mire a főnök megjön ő már készen lesz és el tud menni,ha meg megjön a férfi akkor majd kimagyarázza magát valahogy. A hatalmas kúriaházba jutottak az oldalajtón keresztül ahol amint beléptek a férfi nekinyomta a falnak és szenvedélyesen megcsókolta. Ebben a csókban annyi szenvedély és erőszak volt, hogy a lány teljesen beleszédült és annyira váratlanul érte, hogy eszébe sem jutott védekezni. A férfi ekkor a szoknyáját is fölhúzta és a combját szétfeszítve a lábát az övé közé nyomta. A kezei a bugyijában jártak és ő pillanatok alatt olyan kéjt érzett az erőszakos ujjak matatásától, hogy már nem is akart ellenkezni.
Ekkor a férfi egy mozdulattal beléhatolt. Még a bugyiját sem vette le, csak félrehúzta. Ez olyan érzés volt, ami meglepte őt. A férfi teljes egészében kitöltötte. Ilyet még eddig nem érzett. A falnak támasztva az egyik lábát fölhúzva szeretkezett egy idegennel és ez gyönyörű érzés volt. A csúcsra hamar följutott és apró kis sikolyokkal élvezett el. A férfi még nem hagyta abba, mert ő még távol állt a csúcstól. Leállt egy pillanatra és a kanapé felé irányította, itt letérdeltette és hátulról is beléhatolt. Niki újra érezte azt a felemelő érzést, mikor kitöltik és már nem csak mereven várta a kielégülést. Elfelejtette kicsoda is ő és már csak abban akart segíteni a férfinak, hogy ő is a csúcsra érjen vele. Hátranyúlt és megsimogatta a heréit minden lökésnél és ettől az olyan hörgést hallatott, hogy ő tudta jó úton járnak. Aztán a férfi megremegett, megfeszült és egy óriási sóhajjal lökött egy utolsót, aztán már csak a lüktetést érezte a lány, amitől ő is újra elélvezett és a hüvelye is lüktetésbe kezdett. Néhány percig egymásra borulva pihentek, majd a férfi megmozdult.
Niki zavartan igazgatta a ruháit, de tudta, hogy ezek után nem tud ártatlan úrinőként kilépni innen. A férfi, akinek a nevét sem tudta, vagyis sejtette, hogy ő lehet az a főnök, akiről hazudott egy ajtóra mutatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 joe013 2019. 04. 11. csütörtök 21:04
Befejezetlen szimfónia...
#7 cscsu50 2019. 04. 11. csütörtök 10:51
Már olvastam itt
#6 Andreas6 2019. 04. 11. csütörtök 08:34
Gyenge közepes.
#5 feherfabia 2019. 04. 11. csütörtök 06:36
Nem rossz!6P
#4 zoltan611230 2019. 04. 11. csütörtök 05:11
Nekem annyira ........nem jó.
#3 A57L 2019. 04. 11. csütörtök 04:36
Nekem nagyon tetszett,jó írás.7P
#2 veteran 2019. 04. 11. csütörtök 04:26
Igazi kis kurva.
#1 Törté-Net 2019. 04. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?