A+ A-

Képzelet

Natasha vagyok, 18 éves és ezt a fantáziámat csak azért írom le, mert már nem bírom magamban tartani, de el sem mondhatom senkinek, mert egy: félek elmondani, kettő: és szerintem helytelen is amit érzek. (A neveket természetesen megváltoztattam, nehogy esetleg valaki magára ismerjen, ha esetleg erre az oldalra tévedne :).
Szóval hol is kezdjem. Ja megvan bemutatkoznék Natasha vagyok, egy 18 éves, dögös, vörös csaj, aki nem mellesleg már évek óta bele van esve a bátyja egyik haverjába. Ez nem is lenne akkora gond, de a srác akit Tomnak hívnak, egy cseppet idősebb nállam, úgy egy cirka 10 évvel. Na és itt kezdődnek a bajok.
Első látásra beleszerettem, bár nem is értem miért, hisz nem egy olyan igazi szívtipró, inkább az az eliszogatunk és dumálunk egy jót típus (ami elég nehéz benne az az, hogy Tom hadar nem is kicsit, és a hadarás meg az ivás nem igazán fér össze egymással). Igazából, szerintem a személyiségébe szerettem bele.
Viszont a fantáziálásaim kettőnkről, egyre durvábbak lettek, minnél jobban megismertük egymást, nem is tudom, talán azért, mert úgy éreztem, hogy ő is érez valamit irántam (azt azért még hozzá teszem, hogy minden alkalommal mikor nálunk jár, véletlenül leönt valami piával, és persze én minden egyes találkozáskor leégetem magam, és zavarba is jövök).
A sztori ott kezdődik, hogy Szilveszter volt, és ő meg ottho feküdt egyedül gipszben, mert el volt törve a lába. A tesóm hivatalos volt egy másik városba, egy buliba, amire menet útba esett Tom háza A tesómnak sok cuccot kellett cipelnie, mert ő vállalta be, hogy viszia sört a buliba, de ez egy elég hülye ötlet volt, mert mindezt busszal szándékozt megtenni, és mivel jófej is vagyok ezért segítettem is neki. Útközben benéztünk Tomihoz, hogy hogy van, de a bátyám sietett, úgyhogy ketten maradtunk, és elkezdtünk beszélgetni, aminek az lett a következménye, hogy lekéstem az utolsó buszt, és Szilveszter révén már mindenki ivott, úgyhogy senki nem is tudott hazavinni, ebből kifolyólag visszamentem hozzá és elmondtam neki hogy jártam. Szerintem ezt ő nem bánta, mert nagyon magányos volt így egyedül. Odahúztam az ágya mellé egy széket, és elkezdtünk beszélgetni. (Egyébként más szavakkal de azt mondta, hogy ő is bír engem).
Éjfélkor bontottam volna egy pezsgőt, de több mint fele ráborult a fehér blúzomra, amitől teljesen átlátszó lett. Aminek nem is maradt el a hatása, mivel a gipsz miatt, csak egy boxeralsó volt rajta, amiben egész valójában láthattam a farkát, mert nem csak a blúzom lett pezsgős, hanem az alsója is, és mivel én próbáltam felitatni a pezsgőt, a boxerben lévő farkáról, immáron egy szál melltartóban, mert a blúz hideg volt, és nedves is, (mint én) ezért levettem, amitől beindult neki a fantáziája és a hatalmas erekciója jelezte, hogy nem hagyja hidegen, amit csinálok. Ettől eléggé zavarba jöttem, és abbahagytam a törölgetést. Először ő tudott megszólalni:
- Sajnálom, de már nagyon régen voltam nővel.
- Ó hagyd már ne szabadkozz én egy hülye vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42
2019. 05. 8. szerda 00:03
Nekem is tetszik, csak több "érzelmet", szerelmes "simogatások hatásait" stb. -ket kell még belevinned a témába, hogy "izgi" legyen és lekösse a gondolatait (érzelmeit fel keltve) az olvasójának. Sok sikert és merjél bátran romantikus, szexis, csodálatos lenni!!! Válaszolok rá!
#10 zsuzsika
2019. 05. 7. kedd 16:41
Próbálkozz az írással!Lesz ez még jobb is Válaszolok rá!
#9 A57L
2019. 04. 12. péntek 04:38
Kezdésnek nem rossz. Válaszolok rá!
#8 BalGa
2019. 04. 10. szerda 08:51
Kedves szerző, még sokat kell fejlődnöd, hogy Dreamer nyomába érj smile
De csak rajta! Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2019. 03. 28. csütörtök 21:12
Kezdésnek nem rossz, de részletesebben ki kell bontani a cselekményt... Válaszolok rá!
#6 sztbali
2019. 03. 28. csütörtök 19:36
Itt-ott még jobban ki lehetett volna dolgozni, de ígéretes kezdés. Válaszolok rá!
#5 veteran
2019. 03. 28. csütörtök 08:40
Egész jó. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2019. 03. 28. csütörtök 06:34
Ügyes kezdés Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2019. 03. 28. csütörtök 06:16
Tetszett még ha egy kicsit kezdetleges ! 7P. Válaszolok rá!
#2 Olvasó
2019. 03. 28. csütörtök 00:15
"Útközben benéztünk Tomihoz, hogy hogy van, de a bátyám sietett, úgyhogy ketten maradtunk, és elkezdtünk beszélgetni, aminek az lett a következménye, hogy lekéstem az utolsó buszt, és Szilveszter révén már mindenki ivott, úgyhogy senki nem is tudott hazavinni, ebből kifolyólag visszamentem hozzá és elmondtam neki hogy jártam."
WTF? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!