A+ A-

Tizenhat voltam

Tizenhat voltam, mikor anyámék elmentek két hétre síelni. Én meg a húgom a nagyinál voltunk elszállásolva a vendégszobában. A húgom tizenhárom múlt akkor, nem kifejezetten fejlett, nem kifejezetten szép lánynak láttam akkor. A családi fényképeket visszanézve valójában elég szép lány volt. Kicsi tini mellei voltak, de a kelleténél egy kicsit nagyobb feneke és szélesebb csípője. Nem nagyon hordott melltartót, mivel nem volt rá szüksége. Legfeljebb fehér ing alá vette fel. De ez engem a legkevésbé sem érdekelt. Undok, kiállhatatlan bakfis volt. A nagyinál egész nap külön utakon voltunk. Én a haverokkal billiárdoztam meg csocsóztam a kocsmában, Ő meg a barátnőivel folyamatos traccspartit tartott a falu művházában. Már egy hete lenn voltunk, mikor a bonyadalmak kezdődtek. Én minél később próbáltam hazaérni, ami általában sikerült is. Ilyenkor a vacsora az asztalon várt letakarva, meg a kinti kis lámpa égett, hogy könnyen betaláljak. Gyorsan megvacsoráztam, letusoltam és bebújtam az ágyba. Egész délután a falu tánccsoportját bámultuk, ahogy gyakoroltak. Tizenéves lányok ugrabugrálta ütemre. Ahogy eszembe jutott, hogy milyen izgatóan feszültek a pólóik, meg a feszes nadrágjuk, elkezdett felállni a farkam. Igen ám, de mivel a nagyinál csak egy plusz szoba van, ezért a szobát, és legnagyobb bánatomra az ágyat is meg kellett osztanom Anikóval. Ebből kifolyólag nem tudtam kiverni, hogy megkönnyebbüljek. Ígyhát az oldalamra feküdtem és megpróbáltam elaludni. Már szinte aludtam, mikor Ancsa megmozdult és a fenekét kitolta. Ezzel a mozdulattal a még mindig félárbócon álló farkamhoz ért a csupasz feneke. Mindig hálóingben aludt, ami rövid idő alatt felgyűrődött a derekára, néha még valamelyik melle is kilátszott reggelre. Ettől persze egyből felébredtem, és már majdnem én is tolatni kezdtem, mikor Ancsa szétnyitotta a combjait majd az egyik kezét a lába közé rakva ismét összecsukta. Ezzel a farkam már tejesen a seggéhez nyomódott és akaratom ellenére további növekedésnek indult. Gondoltam aludhatok így is, nem is olyan rossz ez. Mivel túl közel voltunk, és a kezem nem nagyon fért már közénk, ezért átraktam rajta a kezem, ezzel gyakorlatilag átkaroltam, de Hugi nem mozdult. Nemsokára el is aludtam.
Nem tudom mennyit aludhattam, de nem túl sokat, mikor valami mocorgásra ébredtem. Fel akartam emelni a fejem, de hamar megéreztem, hogy Anikó mozog. A keze szépen, ütemesen járt a lába között. Na, a kishúgom itt maszturbál, miközben én átölelem a farkam pedig hozzányomul a seggének. A halk lihegései és elfojtott nyögései hatására a fakam megint elkezdett duzzadni, amit Anikó észre is vett. Egy kicsit lelassította a tempót, majd mikor érezte, hogy nem mozdulok, csak a farkam, felhúzta a felső lábát. Ezzel gyakorlatilag szétnyitotta a punciját, amitől a félig a fejemre húzott paplan alatti kevés levegő megtelt az illatával. Mintha álmomban mozdulnék, a kezem majdnem a mellére tettem, kicsit magamhoz húztam, a csípőmmel pedig még jobban a fenekéhez nyomultam. Mintegy álcázásképpen még mordultam is egy kicsit. Anikó megint megállt egy pillanatra, majd mikor megint érezte a légzésemet a tarkóján, folytatta amit elkezdett. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen korú lány önkielégít, de azt főleg nem, hogy ilyen nedves tud lenni, mivel minden óvatossága ellenére hallani lehetett ahogy az ujjai játszanak a lucskos punciján. Ekkor megrándult a farkam, de lehet, hogy egy kicsit csípővel is rásegítettem. Erre ő csukott szájjal felnyögött, de nem állt meg. Kicsivel később már direkt mozdultam, és a reakció ugyanaz volt, sőt a fenekét teljesen kitolva hozzám szorította. Én mintha csak erre reagálnék álmomban, a tenyeremet a mellére tettem. Erre ő kivette a kezét a lába közül és elhúzódva tőlem felült. Megfogta a hálóigét és a fején áthúzva kibújt belőle, majd teljesen meztelenül visszafeküdt , de úgy, hogy majdnem felnyársalta magát a farkammal. A kezem megfogta és a mellére igazgatta. Én picit összeszorítottam a tenyerem. Ő megint benyúlt a lába közé, ahol már a farkam is ott volt és megint kényeztetni kezdte magát. Éreztem, ahogy a két középső ujja eltűnik a hüvelyében, majd végigszalad egész a szőrzetéig és vissza, tövig a puncijába, lassan egymásután többször is. Megint megrándult a farkam és már nem is akartam leplezni, rendesen löktem rajta egyet. Ancsa felnyögött, mostmár nőiesen, leplezetlenül. a kezem a mellén lassan körözni kezdett, időnként a viszonylag nagy, izgalomtól kemény bimbóját, mintegy véletlenül valamelyik két ujjam közé fogtam és megszorítottam. Erre minden alkalommal megfeszült a háta és a fenekét keményen hátra tolta. Ezzel a farkam megint a hüvelybemenetéhez ért. Egy ilyen mellbimbó szorításnál megint löktem egy egész óvatosat a farkammal, aminek eredményeképpen a makkom fele becsúszott a puncijába. Hugi hirtelen megmerevedett, de egy rövid idő után a csípőjét elkezdte lassan, körbe-körbe mozgatni, majd egyre inkább ráhúzni magát a farkamra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (262 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#29 feherfabia 2015. 05. 9. szombat 06:42
nagyon jó!
#28 listike 2014. 07. 4. péntek 13:13
Szép kis család.
#27 papi 2013. 09. 12. csütörtök 02:22
Ez nem semmi.
#26 A57L 2013. 07. 17. szerda 06:58
Szuper.
#25 papi2007 2013. 07. 10. szerda 08:59
izgató testvérek
#24 cervelo 2012. 10. 5. péntek 11:56
Nagyon jó.
#23 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 04:09
Fain tortenet.Nincs semmi rossz a csaladi kapcsolatokban,csak vigyazni kell,hogy fogamzas ne legyen! En is ketyingetek unoka hugaimmal, bekes, hosszu hazassagom mellet.
#22 sarmos 2009. 11. 19. csütörtök 04:20
io
#21 black 2008. 12. 1. hétfő 15:21
Lemaradt az e-mail címem: privat@indamail.hu
Előre is köszönöm ha valaki segít.
#20 black 2008. 11. 13. csütörtök 17:45
Nagyon szuper történet és nagyon izgató! Pár éve engem is elkezdett izgatni a családon belüli szex gondolata. Sajnos nagyon kevés olyan fórum van ahol erről beszélni lehet. Nagyon szeretnék ilyen témával kapcsolatban filmet nézni vagy olyanokkal beszélni erről akik megtették, esetleg megnézni közben őket. Ha bárki segíteni tud bármely tekintetben azt nagyon szépen köszönöm előre is. Ha itt valaki jelez nekem akkor remélem fel tudjuk venni a kapcsolatot.
#19 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 03:24
pölös,pölös?
#18 daire 2008. 03. 1. szombat 13:38
nagyon tetszett!!!
#17 pölös 2007. 11. 29. csütörtök 11:02
Én is megdugtam mindkét hugomat! A Gyöngyi hugomat még most is kefélem! Már 12 éve tart a viszonyunk! Én mos 32 éves vagyok, ő pedig 29! Gyönyörű nő és állandóan a kebleit simogatom, mert nagyon formás keblei vannak!
#16 Ylgoroth 2007. 05. 25. péntek 08:39
Ez eszméletlen beteg de naon fantázi dús
eléggé bejött!
#15 Steve 2005. 11. 23. szerda 22:44
Tetszett!
Jöhet a folytatás!
#14 51 2005. 10. 29. szombat 00:09
Nagyon jó, zsííír!
#13 Nyolán 2005. 10. 23. vasárnap 23:27
10p
#12 Nyolán 2005. 10. 23. vasárnap 23:27
Abszolút nem reális a 13 éves lány jellemábrázolása, de bejött.
#11 Tamás 2005. 10. 18. kedd 12:13
Éljen a nagy vérfertözés. Eben a családban tudja valaki ki fia borja, bár az anya biztos. A folytatásban remélem a nagyi is beszáll és a szülők is hazaérnek egy nagy grupira.
#10 Lord Jégcsap 2005. 10. 14. péntek 22:25
Hát ez valami iszonytosan jó. Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Még Ilyet!