Egy viharos éjszaka után 1. rész

Szavazás átlaga: 8.09 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 29.
Hossz: 21 465 karakter
Elolvasva: 1 498 alkalommal
Ezen történet megint Kékég és Kexi69 közös műve. Valóság alap nélküli agyszülemény.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Azért, hogy az írás érthető legyen, egy más szereplőkkel átélhető és elfogadott, de történetünkben a történteknek a szereplők miatt titokban kell maradni. Röviden vázolom az előzményeket.

Apukám fiatalon termékenynek bizonyult. Az anyukámat el kellett vennie, a pocakjában velem. A születésem előtt jött az öröm, (vagy ürüm? ) hír, egy házasság előtti egyéjszakás kaland eredményéről, Tibiről. Az anyának semmi elvárása nem volt, csak a gyerektartás. Viharos körülmények közepette jöttem én így a világra. Pár hónap után realizálódott minden. Tibi a féltestvérem 5 hónappal volt idősebb, és hat-hét éves korától hétvégéken és a szünetek nagy részében velünk élt.  
A házunk jó nagy, százharminc négyzetméteres, így nagy a nappali és van három hálószoba. Tibivel jó testvérek voltunk. Nem volt meg az végtelen összezártság dühöngése. Mindent megbeszéltünk, amikor találkoztunk. Jó testvérként egymás lelki szemetesládái lettünk. Szerelmi civódásainkat megosztva segítettük egymást, hogy jó döntéseket hozzunk. Már elengedtek engem is hozzájuk. Csilla néni – aki apától idősebb volt – lányaként szeretett, fonta a hajam, segített női problémámban, mikor kezdtem nővé válni. Tizenöt éves voltam, mikor tüdőrákot diagnosztizáltak nála. Mátraházán kezelték, kemózták, a majd morfiumozták. Tibi hozzánk költözött. Egy gimibe kezdtünk járni, ő az informatikát folytatva én meg egészségügyi vonalon.  
Csilla néni a betegség felismerése után kicsivel több, mint fél évre, hosszú szenvedést követően távozott ezen világból. Tibi magába fordult. Öt-hat hónap kellett, hogy sulin kívül is kimozduljon. Balos mankója voltam, kapocs a külvilággal. Vele beszéltem meg fiú ügyeimet, szüzességem elvesztését, viharos kalandjaimat. Majd, amikor már kimozdult, csajozni kezdett, megosztotta velem élményeit, csalódásait. Érettségi után én a rendelőbe, csókosként lettem másodasszisztens, még Tibi egy szálloda informatikus csapatához csapódott, ahol gyakorlaton volt.
Közös volt a baráti társaság, ismertük egymás aktuális párjait, sőt, közös randikat, mozizást, kajálásokat szerveztünk, és egymásnak falaztunk, ha a helyzet úgy hozta. Igazi testvérekként – még ha féltestvérként is – dolgoztunk össze, éltük mindennapjainkat.  

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.09 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. március 29. 20:13
#3
Méz??? Komolyan?  Ilyent még nem hallottam!  😉 Nagyon tetszett a történet, várom a folytatást.
1
veteran
2024. március 29. 04:11
#2
Viharos kezdetből egy érzelmes szeretkezés. Remek.
1
T
Törté-Net
2024. március 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1