A+ A-

Belehugyozok keresztanyám pinájába?

16 éves kis srác lehettem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem pont akkortájt kezdett el érdekelni a szex és már a női test puszta gondolatától is merevedésem lett. Azelőtt sohasem gondoltam rá úgy, mint nőre, de a helyzet azóta alaposan megváltozott, így aztán, mikor ajtót nyitott, rögtön megakadt a szemem hatalmas, kerek mellein és ahogy bementünk, végig formás lábait és ringó fenekét bámultam.
Keresztanyám 40 év körüli, jó húsban lévő nő volt és a könnyű kis otthonka nem sokat takart bájaiból. Nem volt rajta melltartó és az áttetsző ruhán keresztül remekül kirajzolódtak súlyos, kerek mellei. Amikor leültetett maga mellé, hogy meséljek, mi van velem, a rövid kis ruha combja közepéig sem ért. Miközben nyökögtem magamról valamit, megpróbáltam nem folyton a lábait bámulni, de nem nagyon sikerült..
Nagyon szép lábai voltak és irtózatosan szexi combjai, aminek sajnos a farkam örült a legjobban. Pár perc beszélgetés után már teljes merevedésem volt. Keresztanyám is mesélt magáról, mondta, hogy sokat van egyedül és csak nagyon ritkán látogatja meg valaki. Tudtam, hogy emiatt már régóta iszik és most is sejtettem nevetgélős hangulatából, mozdulataiból, hogy túl van már néhány pohárkán.
Bevallom őszintén, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy egy ilyen korosodó, de még jó nő, aki bizonyára férfihiányban szenved és ráadásul be is van csiccsentve, vajon mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy egy merev fasz ágaskodik tőle pár centire. Aztán elhessegettem magamtól a gondolatot és kissé el is szégyelltem magam, hiszen mégis csak a keresztanyámról van szó. Megpróbáltam lehiggadni.
Volt valami a viselkedésében, ami viszont azt sugallta, hogy az ő fejében is hasonló gondolatok játszódhatnak rólam, mert amióta ott voltam nála, elég furcsa szemmel méregetett és agyba - főbe dicsért, hogy milyen szép nagy fiú lettem, meg milyen csinos, kész férfi vagyok, meg hasonlók. Nyilvánvalóan meglepődött, hogy nem az a kiskölyök vagyok már, akit utoljára látott, hanem egy magas, jó kiállású kamasz.
Miközben elárasztott hízelgő szavaival, egyik kezével arcomat, hajamat cirógatta, a másikkal pedig egyszer - kétszer érzékien végigsimogatta combomat. Bár nagyon jó érzés volt, kicsit zavarba is jöttem miatta. Ezalatt ugyan próbáltam megállni, hogy ne nézzek a "veszélyes helyekre" és ne gondoljak "olyanokat", de sajnos nem volt esélyem..
Alig fedett combjai karnyújtásnyira fénylettek előttem, dús keblei csábítóan emelkedtek és süllyedtek a vékony ruha alatt. Lassan ismét elöntött az a forró, furcsa érzés és csakhamar tudatára ébredtem annak, hogy saját kereszt - anyám testét bámulom. Ettől azonban csak még inkább begerjedtem. Ahogy egyre jobban felém fordult, lábai mind inkább szétnyitlak és a mesés alagút végéről egyszer csak kivillant világos bugyija. Nem hittem el, hogy még mindig nem vette észre, hogy milyen szemeket meresztek rá. Annyira feltűnő volt, hogy szinte sosem nézek a szemébe, mert tekintetemmel egyre csak az alakját, bő dekoltázsát stírölöm és állandóan rövid ruhája alá leskelődök, hogy kezdtem azt hinni, direkt élvezi és ezért engedi, hogy csináljam. Minden esetre ő csak cirógatott tovább, mosolygott és hízelgett nekem kedvesen. Már nem hallottam, hogy mit gagyarászik, mert belém hasított a felismerés, hogy combomat simogató kezével mindjárt bele fog ütközni merevedő farkamba. Mielőtt bármit tehettem volna, így is történt. A keze hozzáért a nadrágomon keletkezett dombocskához, kicsit megtorpant, majd felsiklott rá.
- Ó, milyen nagy fiú már valaki! mondta mélyen búgó hangon és rám nézett fátyolos tekintettel.
Ahelyett, hogy abba hagyta volna a dolgot és balhét csapott volna, hogy mit képzelek, meg nem szégyellem magam satöbbi, folytatta a mozdulatot és mostantól már csak nadrágom púpján mozgatta le - föl érzéki ujjait. Legnagyobb meglepetésemre meg sem tudtam mozdulni, nem tiltakoztam, nem ellenkeztem, nem szóltam egy szót sem, csak döbbenten figyeltem az eseményeket. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy inkább élveztem a dolgot, mintsem ellenemre lett volna, sőt!
Később egyre csodálatosabb érzések váltották fel aggodalmamat.
- Nicsak, nicsak! Valakinek nagyon áll ám a kukija! Talán csak nem öreg keresztanyád izgatott fel ennyire? kérdezte. Nem olyan kérdés volt ez, amire válaszolni kellett, de amúgy sem tudtam volna megszólalni. A beállt csendet ismét ő törte meg.
- Felizgatott a testem, mi? Kívánsz engem, te kis rosszcsont, ugye? Na gyere, megkapod, amire vágysz. mondta, és minden szavából érződött, hogy legalább annyira fel van izgulva, mint én.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2019. 03. 8. péntek 05:00
gagyi álmodozás
#13 sunyilo 2019. 03. 8. péntek 02:10
Mindenkinek volt egy idősebb nőrokona, aki megtanította erre-arra...
#12 joe013 2019. 03. 7. csütörtök 22:32
elég gyengécske......
#11 hairy_pussy 2019. 03. 7. csütörtök 18:43
szívesen elszaladok keresztanyudhoz egy menetre én is nyes
#10 szekely18 2019. 03. 7. csütörtök 13:37
Egynek elmegy!
#9 RAVETRAIN 2019. 03. 7. csütörtök 12:24
Te aztán tudsz valamit, ha elsőre így kielégítetted))))
#8 zsuzsika 2019. 03. 7. csütörtök 09:50
Van még mit tanulnia
#7 listike 2019. 03. 7. csütörtök 08:56
Biológiából bukás, nagyon gyenge álmodozás.
#6 Andreas6 2019. 03. 7. csütörtök 08:08
Kissé gyengécske írás.
#5 gyuri0926 2019. 03. 7. csütörtök 07:14
Azért , mert keresztanya még nem biztos , hogy rokon !!!!!

Hogy ennyire buta legyen egy 13 éves fiú az már fájó ( azt hiszi belehugyozik , amikor ejakulál a pinában )
#4 A57L 2019. 03. 7. csütörtök 05:37
Gyermekkori álom.
#3 veteran 2019. 03. 7. csütörtök 04:31
Jó tanulni egy idősebb nőtől, főként ha családhoz tartozik.
#2 zoltan611230 2019. 03. 7. csütörtök 02:49
Rendes kereszt anyu .
#1 Törté-Net 2019. 03. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?