A+ A-

A két szépség

Egy füllesztő nap után, a csajommal, Szilvivel és a barátnőjével, Nikivel mentem haza. Már este 9 óra lehetett. Mi ott feküdtünk az ágyon meztelenül, mivel (mint azt már említettem) füllesztő meleg volt. Szilvi a bal, Niki a jobb vállamon feküdt. Én átkaroltam mindkettőjüket.
Kb. fél, háromnegyed 10 körül járhatott az idő már, amikor Niki mozgolódni kezdett majd felült, fölém hajolt és megcsókolt. Hosszasan és szenvedélyesen csókolóztunk. Nem élveztem annyira mint mikor Szilvivel szoktam. Ez látszott is rajtam, de Szilvi csak azért is rossz szemmel nézte. A közel 2 perces csók után, Szilvi ellökte rólam Nikit, és rám feküdt. Vele már így csókolóztam. Természetesen igazi, nyelves csókot váltottunk Szilvivel. De Niki ki akart sajátítani. Így egy őrült verseny kezdődött a szőke és a barna szépség között. Niki a számhoz emelte mellét, én pedig nyaltam-faltam, szívogattam bimbóját. Csókolgattam nagy méretű melleit. Alig 1 perc kellett neki, máris úgy állt a bimbója mint a cövek. Nem is beszélve a farkamról amivel éppen Szilvi játszadozott. Niki nem bírta túl sokáig. A melléből alig 3 percnyi kényeztetés után folyt a tej. Sőt, ömlött! Miután végeztem Niki édes tejének szopogatásával, eldőlt kipihenni az élvezés "fáradalmait"...
Szilvi nem késlekedett, amint Niki kidőlt, nem habozott, azonnal 69 pózba helyezkedett és elkezdte szopni a farkam. Először csak lazán felhúzta a bőrt és megnyalta a makkom. Majd egy laza puszit nyomott rá és elkezdte bevenni a szájába. Ki- be, ki- be. Mindig egy kicsit többet vett a szájába. A végén már a fél faszom töltötte meg csordulásig a száját. Ő közben minduntalan játszadozott a nyelvével a makkomon, én kis nyögdécseléssel jeleztem, hogy jól csinálja. Eközben én pináját a nyelvemmel izgattam. Úgy kezdtem, hogy lassanként nyalogattam a csiklóját. Később áttértem a puncija bejáratához, de a csiklóját tovább izgattam, csak a kezemmel. Szépen lassan bedugtam nyelvem a nedveitől tocsogó pinájába. Ő hangos nyögésekkel jelezte volna, hogy jól csinálom csak éppenséggel a fél faszom a szájában volt és próbáltam a többit lenyomni a torkán, vagy legalábbis egy kicsit beljebb gyömöszölni, nem sok sikerrel. 5 percnyi próbálkozás után abbahagytam, mert beletörődtem, hogy nem fog menni. Így folytattuk ezt, miközben Niki a kielégítés "fáradalmait" heverte ki. Már kissé józan volt de még látszott rajta erőtlen. Valószínűleg azon gondolkozott hogyan fogja ezt túlszárnyalni. A szopás 10 percénél járhattunk amikor Szilvi megvonaglott, és én kinyomtam magam, Szilvi az én, én pedig Szilvi szájába élveztem. Pontosan egy időben élveztünk el. Jó öt adagnyi spermát löktem a szájába a szokásos 2 helyett. Eközben Niki új erőre kapott és odahajolt a kifáradt Szilvihez:
- Most pihenj, átveszem.
És azzal megcsókolta. Szilvi még mindig nem nyelte le a spermát így a csók közben a fele átment Niki szájába, aki egyből lenyelte. Látszott rajta, hogy nem ez az első, hogy sperma van a szájában.
- Gyere! Elégíts ki, úgy mint őt. Cserébe mi is téged?
- Én már ki vagyok... - ellenkeztem.
- Szerintem el tudjuk intézni még fejenként egyszer. Mit szólsz? - mosolyodott el Niki.
- Rendben.
Azzal odatérdeltem Niki mögé aki, addigra felvette a kutya pózt.
- Gyerünk! Kúrd szét a pinám!
Elkezdtem a csiklóját izgatni a kezemmel. A másikkal újra kemény faszomat a bejáratnál igazgattam. Fel-le mozgattam a bejáratnál. Gyakorlott voltam a kielégítésben. Amikor Szilvivel szexeltünk elért akár 4-5 orgazmust is. Azonban nem akartam sokáig húzni az időt. Egy 5 perces kis húzás után a bejárathoz igazítottam, kezemet elvettem csiklójáról, majd mellére csúsztattam és kezdtem behatolni. Be-ki, be-ki, be-ki. Mindig kicsit beljebb, kicsit beljebb, még egy kicsit beljebb... (mint nemrég Szilvi a faszommal). Végül már csak 4- 5 centi hiányzott de megütköztem. Löktem pár erőteljeset rajta és a 12 lökésnél a pinája elnyelte a 22 centis farkamat. Lassan elkezdtem mozogni benne. Egyre gyorsabban. A végén már 2 másodpercenként mozogtam ki-be. Szerencsére Niki sem volt már szűz, így nem kellett lassan mennem az első negyed-, fél- órában. Szilvivel ezt alaposan megjártam. De, megtanultam már.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Pavlov 2019. 04. 22. hétfő 21:34
Az a sok szám... Jojózik tőlük a szemem.
#13 zsuzsika 2019. 03. 14. csütörtök 16:45
Én hülye.Elolvastam
#12 sunyilo 2019. 02. 23. szombat 11:39
Ez csak a VIP-tagságihoz volt elég. Nálam nem lett volna, olyan silány...
#11 Bizse42 2019. 02. 22. péntek 23:21
Élvezhetetlen! Nincs logikai és fizikai értelemben sem összefüggés az aktusok átmenetei között! Érzelmek nélkül, csak annyi van megírva, hogy most mi volt és mi fog következni.
#10 sztbali 2019. 02. 22. péntek 20:49
Gruppenként reális, de a biológiai vonatkozás nagyon nagy marhaság.
#9 veteran 2019. 02. 22. péntek 17:44
Mai nap nem arattak babérokat az írók.
#8 cscsu50 2019. 02. 22. péntek 07:37
Csak egyet lehet érteni az előző kommentekkel.
#7 listike 2019. 02. 22. péntek 07:16
Biológiából Bukta. Maga a történet silány, semmit nem ér.
#6 specialist 2019. 02. 22. péntek 06:55
Egyszerűen unalmas....
#5 Andreas6 2019. 02. 22. péntek 06:21
Egyszerűen felháborító, milyen silány vacakokat tálalnak fel időnként az olvasóknak.
#4 feherfabia 2019. 02. 22. péntek 05:29
Ez elég kiábrándító!
#3 bkvbusz 2019. 02. 22. péntek 04:07
Mitől is lett teje Nikinek? Attól, hogy csókolgattad?
Barátom, erről tán meg kéne kérdezned a biológia tanárodat. Gyanítom boldogan írná be az egyest.

A szerkesztők felé pedig olyan kéréssel szeretnénk fordulni, hogy ha már fizetünk a történetekért, valami minőséget is elvárnánk. Ezt ha valaki elolvasta volna, nemhogy a megjelenítésig, de szerintem még a szemetesben sem maradt volna meg.
#2 A57L 2019. 02. 22. péntek 01:37
Felejtős.
#1 Törté-Net 2019. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?