A+ A-

A házmester felesége

A harmincadik születésnapom felé közeledve, egy januári péntek délután mámoros hangulatban indultam haza a melóból, pedig még egy kortyot se ittam.
Emlékszem erős szél süvített, mégis mintha a szabadság szelei emeltek volna minden lépésemmel egy szebb élet magaslataiba a gondolattal, hogy most végre elkezdődött az ÉLET, amiről azt hittem, sosem adatik meg. Nyiss a világ felé, és a világ is nyit feléd! -mondják- Van benne valami!
Bár én a húszas éveimben sikeresen elkerültem ezt a filozófiát, idővel rájöttem, hogy némi bátorsággal, és a hétköznapi piálást mellőző életmóddal, az ember többre képes, mint hinné! Olyan meló, amit még élvezek is amellett, hogy eleget fizet?
Amiből telne lakáshitelre meg egy párszázezres használtkocsira? Félretenni, hogy legyen lóvé, ha beütne valami krah? Meg ne adj isten néha megengedhess magadnak ezt azt?
Hosszú éveken át ezek az alapvető vágyak csupán elérhetetlen, hiú ábrándokként derengtek föl borfátyolos lelkiszemeim előtt egy-egy magányos péntek estén.
Állítólag az életben azok a dolgok a legizgalmasabbak, amiktől a legjobban félünk. Hát az ejtőernyőzést még nem mertem kipróbálni, de ezt én is csak megerősíteni tudom, mert miután elpazaroltam a legszebb éveimet a felelősség elől a piába menekülve, minden félelmem ellenére adtam egy utolsó esélyt magamnak egy szebb, boldog élet reményében, és bejött!
Nincs annál felemelőbb, felszabadítóbb érzés, mint amikor sínre kerül az életed! Amikor pia nélkül is érzed, hogy tied a világ!
Nem mintha nagylábon élnék, nincsenek is efféle igényeim, de gyakorlatilag milliomosnak érzem magam, mert mindenem megvan, ami kell, és van annyi hatalmam az életem fölött, hogy azt csináljam, amit szeretek, és ne kelljen olyat csinálnom, amit nem akarok. Az volt az első péntek estém az én SAJÁT kis lakásomon.
Ennek fényében könnyedén túltettem magam azon, hogy a barátnőm lekoptatott pár héttel azelőtt. A belváros negyedórára sincs a 4-es metróval.
A mennyben jártam a tudattól, hogy mostantól bármikor felhívhatok egy csajt, és még csak nem is kell halkan lennünk!
Persze régi jó szokásomhoz híven, gondoltam mielőtt belevetném magam a városi élet pezsgésébe, ma inkább kiadósan leiszom magam a számítógép előtt.
Akkoriban az is ott motoszkált a fejemben, mi lenne ha bepuhatolóznék a volt barátnőmnél, hátha vevők lennének egy hármasra a csajával, akiért elhagyott.
De mint később kiderült, bizony nem igazán villanyozta fel őket a hármas gondolata. Úgy látszik nem minden esetben jön be a "nyiss a világ felé" filozófia.
Hú ember! A mai napig kettéáll a faszom, ha elképzelem, miket művelhetnek egymással!
Hazaérvén a liftbe szállva már épp hálát adtam, hogy ezúttal nem jött senki utánam, amikor a házmester felesége befordult a sarkon.
Az elmúlt napokban összefutottunk már, amikor a fölszinten a bejáratot takarította. Amikor befordultam az utcáról, az ajtó ki volt támasztva, ő pedig velem szemben tövig lehajolva babrált valamit egy feszülős nadrágban. Gyakorlatilag nem neki, hanem a fenekének kívántam jó napot. Hosszú szőke haja a vállaira omlott, miközben fölegyenesedve kifújta magát, és visszaköszönt. Az arca alapján olyan 45 körülinek saccoltam. Nem tudtam, hogy csak a feszes nadrág és trikó teszi -e, de kegyetlen jó nő volt!
Már a liftbe szállva tudtam, hogy amint fölérek a lakásomra, azonnal kifenem rá a faszom.
Amekkora benga állat a férje, levágná azt az egyszem herémet is, ha megtudná, hogy kikezdtem a feleségével.
Ez és ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejemben, amikor visszanyitottam a nőnek a lift ajtaját.
- Köszönöm!
- Szívesen!
A hangom minden igyekezetem ellenére nem hangzott maradéktalanul őszintének, mivel tudtam, hogy a nemes cselekedetem következményeként most jó néhány másodpercnyi kínos csend vár ránk, de a nő a szatyornyi piára pillantva a kezemben, megmentette a helyzetet.
- Buli lesz?
- Nem, most csak egymagam iszogatok. A múlt hétvégén költöztem ide. Gondoltam megünneplem, de ma nincs kivel.
Valójában nem sokat tettem annak érdekében, hogy legyen kivel, de azt mégsem mondhattam, hogy eleve minden hétvégén megiszok ennyit.
A nő közelebb lépett, és a szemembe nézett.
- Velem ünnepelhetsz!
A csábos hangjával vegyült rámenőssége, és a némi fáziskéséssel érkezett alkoholgőzös lehelete a zsigereimig hatoltak.
Lejátszódott már bennem ehhez hasonló jelenet, amikor kettesben összezárva lifteztem egy-egy nővel, de nem hittem, hogy a való életben ilyen megtörténhet.
Egy pillanatra már elhittem, hogy nekem is megadathat ilyen, mint az amerikai filmeken, hogy egy idősebb nő ennyire nyíltan rámnyomul, mert dugni akar egyet,
aztán persze kiderült a turpisság.
- Nem szoktam reklámozni magam házon belül, de mivel te kivételesen helyes srác vagy, veled kivételt teszek! Gyere át fél óra múlva, ha szeretnél olyan érzéki masszázsban részesülni, amilyenben soha életedben! 15-ért csinálom, de neked csak 10,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 veteran 2019. 02. 19. kedd 02:27
Jó, csúszós.
#10 joe013 2019. 02. 18. hétfő 20:32
átlagos...
#9 sunyilo 2019. 02. 15. péntek 21:42
Más, mint amire az elején gondoltam, de egész jó...
#8 hairy_pussy 2019. 02. 14. csütörtök 18:46
ez nem tetszett
#7 cscsu50 2019. 02. 14. csütörtök 13:18
mást vártam, de jó
#6 listike 2019. 02. 14. csütörtök 07:49
Sokkal többet vártam, így gyenge.
#5 Andreas6 2019. 02. 14. csütörtök 07:24
Egy ilyen szolgáltatásnak én is örülnék. Tetszett!
#4 gyuri0926 2019. 02. 14. csütörtök 07:05
Reklám a masszőrnek álcázott prostiknak .
#3 feherfabia 2019. 02. 14. csütörtök 06:35
Erős közepes!
#2 A57L 2019. 02. 14. csütörtök 03:47
Valami mást vártam.
#1 Törté-Net 2019. 02. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?