A+ A-

Emese, egy régi barát

Emese egy tinédzser kori barátom volt, soha nem volt köztünk semmi. Én szerettem volna többet. Néha. Néha meg nem, sszerintem ezzel ő is ugyanígy volt. Megmaradt a jó barátság egészen addig a pontig, amíg ő el nem ment egyetemre, én pedig maradtam a kisvárosunkban. Természetesen az elején tartottuk a kapcsolatot írásban, telefonon, vagy amikor hazajött a koliból, személyesen. De ezek is lassan alább hagytak, majd én sem kerestem egy idő után és ő sem engem. Ez talán valahogy így természetes, hiszen a távolság akaratunkon kívül is elhidegít egy kapcsolatot, legyen szó bármi neműről is. Így volt ez velünk is. Ő talált új barátokat, új társaságot, lefoglalta a tanulás és én maradtam a régi. Fogytak a közös témák is. Az utolsó beszélgetésünk óta eltelt talán már egy év is, a találkozás óta pedig legalább 3-4, nem is számolom már. Épp egy hűvös szerda délután volt, szokásos számítógép előtti kockulásomat egyszer csak megzavarta egy váratlan üzenet.
- Szia, mizu, hogy vagy? Rég hallottam felőled.
Emese írt rám. Meglepődötten válaszoltam neki.
- Hali, minden oké. Veled? Hát te? Mi szél hozott erre a nagy messziségből?
- Semmi , csak ma rád gondoltam és hogy milyen rég volt, hogy beszélgettünk. Képzeld, sikerültek a vizsgák és gyakorlatra otthon kaptam helyet.
- Tényleg? Az király és meddig ?
- Hát talán végleg. Szerintem ha lehet, akkor maradok főállásban is itthon. Na mit szólsz?
- Örülök neki nagyon, gratula. Megleptél, hogy írtál, mit ne mondjak. És mikor kezdesz, vagy hogy, vagy mi?
- Haha, gondoltam, hogy nem számítasz rám. Pénteken pakolok haza, majd hétfőtől már kezdek is. De egyelőre csak fél napra még az első héten, utána már teljes munkaidőben. Nincs kedved majd összefutni? A régi szép és szar dolgokat kicsit felidézni :)
- Hogy a viharba ne lenne már kedvem?! Szólj amikor ráérsz, én is szabaddá teszem magam.
- Fantasztikus :) És nem fog a barátnőd féltékenykedni, igaz? Nem szeretném, ha bármit is félre értene.
- Nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Hiszen régi barátok vagyunk. Örülni ugyan nem fog, de szerintem nem csinál belőle nagy dolgot. Remélem.
- Oké, akkor írok szombaton. Vagy tudod mit? Ha tudsz, gyere ki értem pénteken az állomásra és haza is vihetsz, megengedem. Már ha el tudsz szabadulni. Kb délre érek be.
- Az még jó is, pont lesz egy órám, akkor ott leszek. Most viszont mennem kell, majd egyeztetünk. Puszi szia
- Pussz!
Örültem, hogy tudtunk beszélgetni kicsit és annak még jobban, hogy talizunk. Izgatott lettem, hiszen régen nagyon jól elvoltunk, sok titkunkat megosztottuk egymással és meg is tartottuk azokat. Néha volt ellentét, hiszen a volt barátnőmet, Kingát, ki nem állhatta. Egy ribancnak tartotta, aki csak kihasznál és megcsal. Talán nem is lőtt nagyon mellé, de mindegy is.
Végre elérkezett a péntek, kimentem az állomásra korábban. Kb negyed órát vártam és befutott a vonat. A tömeg közt megpillantottam Emesét egy nagy utazóval. Amit tudni kell róla röviden az az, hogy alacsony, kb 160 cm magas, karcsú, kis formás mellei és nagyon kerek, izmos feneke van, hosszú, hátközépig érő egyenes barna haja, barna szeme és kissé telt ajkai vannak. Na meg mindig mosolyog. Régen mindig megjegyeztem neki, hogy úgy vigyorog állandóan , mint akit baszni visznek.
Szóval elvettem tőle a pakkot, adtam neki két puszit és az autóig kísértem. Láttam őt facebookon, elég sok képet postolt magáról, de élőben még szebb volt. Kiforott, igazi gyönyörű nő lett belőle.
- Jól áll neked az idő múlása, csinike vagy.
- Persze, köszi, neked meg a távolság. Elnevette magát és folytatta:
- Csak szivatlak, te is jól nézel ki. Jól kigyúrtad magad mióta nem láttalak apukám. Egész megemberesedtél. Na és mesélj már valamit, ne csak bámulj, zavarba hozol.
- Nehéz nem bámulni na! Hát mit mondjak? Nagyon sok minden változott, azt se tudom, hogy hol kezdjem. Menyasszonyom van, új melóm amit otthonról tudok végezni, több szabadidőm, több pénzem. Így dióhélyban ennyi. De gondolom veled is pörög az élet. Láttam sok bulika, meg insta. Pasi?
- Haha. Hát igen, a nagy tanulásokat valahogy ki kell pihenni. Pasi? Hát, pasi akad, de semmi komoly. Volt egy, aki annak nézett ki, de megfőtt a kapcsolat. Elvoltunk, kedves srác volt, de nem működött a szex. Lehet velem volt a baj, de nem élveztem vele, meg szerintem ő sem kívánt eléggé. Nem volt meg a kémia, tudod.
- Nahát, ilyen létezik? Valaki téged nem kíván meg? Szerintem homár lehet a gyerek.
Mindketten nevettünk.
- Na de induljunk. Beugrunk meginni valamit? Ha nem sietsz persze.
- Naná, vezess.
Elindultunk és egy helyi kis bár szerűségbe mentünk. Kiválasztottam a leghátsó boxot, hogy véletlenül se zavarjanak meg minket, rendeltem egy alkoholmentes sört magamnak és egy zero coke-ot neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013 2019. 02. 18. hétfő 21:20
Igen jó indulás! Remélem lesz fojtatás....
#11 cscsu50 2019. 02. 13. szerda 07:40
Várom a folytatást!
#10 sunyilo 2019. 02. 12. kedd 21:29
Remek darab.
#9 listike 2019. 02. 12. kedd 13:54
Nagyon jó, hatalmas 10pont és várom a folytatást.
#8 sztbali 2019. 02. 12. kedd 11:05
Nagyon jó.
#7 tcsabesz77 2019. 02. 12. kedd 07:33
Várom a folytatást! 10 pont
#6 feherfabia 2019. 02. 12. kedd 06:57
Tetszett!Legalább 8p
#5 Andreas6 2019. 02. 12. kedd 06:17
Elég jó, de nem tizes.
#4 veteran 2019. 02. 12. kedd 05:13
Nekem megéri a tízest.
#3 A57L 2019. 02. 12. kedd 03:50
Inkább csak 5 pont.
#2 Bizse42 2019. 02. 12. kedd 01:31
Jó. Izgi! Folytatásra érdemes. Én 10 pontot adtam rá.
#1 Törté-Net 2019. 02. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?