A+ A-

Otthon 3. rész

Több, mint egy hónap telt el azóta, hogy megdugtam a húgom. Azóta nem jártam otthon, és nem is beszéltünk. Két napra terveztem a haza látogatást, de miután kijöttem a szobájából úgy döntöttem, hogy vissza jövök. Nem birtam tovább otthon maradni. Nem akartam, nem tudtam a szemébe nézni. Hiszen megváltozott minden. Átléptünk egy határt, melyet sosem szabadott volna. Én pedig azóta ezen rágódom. Mar a bűntudat, és ég bennem a vágy, hogy újra megtegyem. Megint meg akarom dugni. Ismét érezni akarom lüktető puncijának forró szorítását, de nem lehet. Nem tehetem meg. Azóta még csak nem is beszéltünk. Sokszor eljutottam odáig, hogy leültem az ágyamra, magam elé vettem a telefont, és elkezdtem Messengeren gépelni neki… de sosem küldtem el az üzenetet. Vártam, hátha ő fog jelentkezni, de nem tette. Nem irt. Nikivel beszéltem kétszer, de Cintiával egyszer sem. Próbálok rá jönni, hogy mit érezhet, mit gondolhat, de nem tudok. Csak titkon remélem, hogy ő is vágyik rám. –Elmosolyodom- Minő ostobaság erről fantáziálni. Hiszen nem vágyik… miért is vágyna? Megerőszakoltam. Senki sem vágyik rá, hogy újra megtegyék vele. Főleg nem akkor, ha a saját bátyjuk teszi meg. Még ha nem is a vérszerinti bátyjuk, hiszen Cintia, és Niki nem a vérszerinti testvéreim. Ők csak örökbe lettek fogadva, amikor a szüleik meghaltak autóbalesetben, még 12 évvel ezelőtt. Munka miatt indultak el a szomszéd városba, mert a cég, ahol dolgoztak csődbe ment. A lányokat pedig nálunk hagyták, mivel anyuék voltak a keresztszüleik… és végül keresztszülőkből szülők lettek, amikor egy fiatal, friss jogsis vagány kis Schumacher át nem sodródott az autójával, és frontálisan nem karamboloztak a lányok szüleivel. Mind a hárman szörnyet haltak. Mivel rokonaik nem voltak, így anyuék maradtak az egyetlen opció, ők pedig megtették, és örökbe fogadták őket. Mi hárman pedig testvérekként nőttünk fel…
- Hé, haver –Robi, a lakótársam, és egyben a legjobb barátom törte rám a szobám ajtaját- hozzád jöttek.
- Ki az? –bámulok rá kérdően, miközben feltápászkodom az ágyamról. Már elmúlt este hat. Nem vártam senkit, és nem is vagyok olyan állapotban, hogy vendégeket fogadjak.
- A húgod, meg a barátnője –néz, rám bárgyú vigyorral megspékelve- azt hiszem egy kissé részegek.
- Mi? –a szívem hevesebben kezdett el verni. Izgatott lettem, és rémült is.
- Na, mi van bátyókám, kidugod magad? –löki félre Cintia Robit, és nagyot kacsint, miközben rám néz, én pedig nagyot nyelek. Holt részeg.
- Te ittál? –meredek rá rémülten. Csak úgy árad belőle az ismerős illat. Whisky.
- Csak egy pohárkával –közelebb lép, és megölel, majd egy hatalmas cuppanós puszit nyom az arcomra.
- Vagy inkább egy üveggel –furakszik beljebb Emma, a barátnője. Ő még részegebb, és rohadtul szexi. Egy kis rózsaszín top van rajta, melltartó nélkül, Alul pedig egy segg villantós, piros-fekete fodros szoknya. Ahogy beljebb jön, Robi jól végig méri. Két, vagy három évvel lehet fiatalabb Cintiánál- Kicsit beittunk a délutáni partin- néz rám csillogó szemekkel, majd elterül az ágyamon. A szoknyája felgyűrődik, és teljes pompában megmutatkozik kis, kerek popsija, melybe mélyen belevág fekete tangája –upsz- nyúl le, és igazítja vissza a szoknyát.
- Nem parti volt, csak egy kis látogató a bari nőnknél, mert most lett tizenhat éves, de az apja elzavart minket, mikor rájött, hogy megittuk a féltve őrzött piáját –elneveti magát-, úgyhogy gondoltuk meglátogatunk titeket.
- Ez jó ötlet volt –jegyzi meg Robi, miközben össze nézünk. Pontosan tudom, hogy mire gondol. Képzeletben máris megdugta őket- nem vagytok szomjasak?
- Ó, de nagyon- Cintia elenged, megkönnyebbülök, majd Robihoz lép, megfogja a kezét, és mélyen a szemébe néz-, vezess a bárszekrényhez.
- Engem itt ne hagyjatok-, ugrik fel Emma, és kissé bizonytalanul, de utánuk rohan.
- Ez nem jó ötlet –állok meg a nappali sarkában, miközben Robi már az első kör pálinkát tölti. Ez viszont most rohadtul nem hiányzik. Már így is segg részegek. Nem kell, hogy még jobban leitassa őket.
- Dehogynem –vigyorog.
- Mondom nem –mordulok rá.
- Lazíts tesó, csak iszogatunk egy kicsit. Nem lesz semmi baj, semmi erőszak –kacsint, én pedig nagyot nyelek. A faszomat… ideges lettem. Cintia észre vette, és mellém lépett. A kezembe nyomta a poharát, és oldalba bökött- igyál, attól feloldódsz.
- Gyerünk, igyál-, bátorít Emma, én pedig idegből lehúzom. Szét marja a torkom, de jól esik. Mire észbe kapok, már a negyedik körnél járunk. Mind a nappali közepén ülünk a szőnyegen, és egymás után toljuk magunkba az italt. Kezdek elzsibbadni, ami azt jelenti, hogy már beütött. A lányok dőlnek a nevetéstől, Robi egymás után zúdítja rájuk a csajozos vicceit. Emma az utolsónál eldől, lábai szét nyílnak, mi pedig nagyot nyelve bámuljuk meg fekete tangáját, ahogy a puncijára tapad.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Hofeher 2019. 02. 28. csütörtök 17:59
csak 5
#10 sunyilo 2019. 02. 8. péntek 23:43
Orgia, de kissé zavaros...
#9 cscsu50 2019. 02. 8. péntek 22:00
Gyenge közepes.
#8 genius33 2019. 02. 8. péntek 13:48
Ez igy kusza. A végén azt sem tudtam ki kinek a huga nyes
#7 Bizse42 2019. 02. 8. péntek 10:37
Ezeknek az alsó fiúknak semmise nem jó! NEKEM ÉLVEZETES VOLT. IGAZ KICSIT RÖVID, DE BEBIZSERGETT LENN.... (Remélem fog folytatódni?) Én egy 10 et adtam megelőlegezve a következményeket.
#6 gyuri0926 2019. 02. 8. péntek 09:49
Nem tetszett , sok a felesleges nyavalygás az elején , tehetem , nem tehetem ...
#5 Andreas6 2019. 02. 8. péntek 07:53
Megfelel az oldal általános színvonalának. 2 pont.
#4 listike 2019. 02. 8. péntek 07:50
Befejezetlen, így értelmetlen az egész.
#3 A57L 2019. 02. 8. péntek 06:52
Gyenge közepes.
#2 veteran 2019. 02. 8. péntek 04:32
Nem éri el a két pontot.
#1 Törté-Net 2019. 02. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?