A+ A-

Esős szilveszter

Kint zuhogott az eső. Bent, a szobában terjengő jótékony félhomályt csak a tévé vibráló fénye törte meg. A zenecsatorna ontotta magából a fülsüketítő slágerek örvényét. Krisztina, avagy Krisztike, ahogy a suliba szólították éppen felállni készült, amikor egy súlyos test ereszkedett mellé a foltos kanapéra.
- Na, végre megvagy – paskolta meg vállát a férfi. – Az unokám Ramóna sokat mesélt a legjobb barijáról. Úgy örültem, amikor mondta, hogy velünk fogtok szilveszterezni. Rég szerettelek volna megismerni. De bocsi, - vigyorgott – még be sem mutatkoztam. Szólíts csak Armandónak.
Krisztikének zúgott a feje a megivott pezsgőtől, fáradt volt, és szeretett volna hazamenni, de anyukája eltűnt mellőle.
- Nem kérsz egy slukkot? – kérdezte a bácsi. - Te is cigizel az iskolában? Szívtál már közösen a haverokkal?
A lány elgondolkodott. - Hogy érted a közöset?
Ármándo mosolya gyors volt, éles, de cseppet sem kellemetlen. Ahogy rápillantott a lánykára szemében eleven tűz csillant. - Talán gusztustalannak tűnik, de nem gusztustalanabb, mint maga a dohányzás. A jó cigi drága mulatságnak számított annak idején, amikor iskolába jártam, sokkal többe került, mint amennyire a zsebpénzünkből futotta volna, úgyhogy mindig megosztottuk. Valaki szívott egy slukkot, a füstöt viszont nem kifújta, hanem egyenesen a másik szájába lehelte, mintha megcsókolta volna. Van kedved újra kipróbálni? – kérdezte, majd anélkül, hogy megvárta volna a választ, hosszan szippantott a cigijéből, s száját Krisztike ajkához emelte.
A férfi, erős teste hozzápréselődött, miközben száját az övére tapasztotta. Csodálatosan simogatta az ajka, miközben a halovány füstcsíkot a szájába lehelte. A lány megborzongott. Ingének vékony anyaga alatt a teste érintésért epekedett. Érezte, ahogy a mellbimbója felmered a ruha alatt. A cseresznye illatú dohány sokkal finomabb volt, mint azok a lopva elszívott cigik a suli budijában. Megkívánta. – Ugye kérsz még? – Mosolygott Armandó és átnyújtotta neki a sodort rudacskát.
- Ízlik mi? Van benne ez meg az, de minden saját termés. Gyere, megmasszírozlak közben.
- Aha – nyögte miközben a férfi tarkójára tette a kezét, benyúlt a haja alá, és lassan masszírozni kezdte. Felsóhajtott, behunyta a szemét, és előrehajtotta a fejét. Úgy tűnt ennek a pasinak volt a legjobb keze a világon - érdes és erős az asztalosmunkától, mégis gyengéd. Köszönetképpen viccesen megpuszilta a férfi orrát, majd amikor kezdett elhúzódni tőle, keze elkapta a fejét. - Ne olyan gyorsan — mormolta, és megcsókolta.
A szíve szinte kiugrott a szíve a mellkasából. És ez nem egy gyors, baráti puszi volt. Az ajka a szájára tapadt, és úgy dörgölte magát hozzá, hogy a testét elöntötte a forróság.
- Olyan szép és szexi vagy – dörmögte fülébe a férfi.
- Nem is igaz – durcáskodott.
- De – simogatta a férfi – szép hosszúak a combjaid, kis csintalanul hegyesek a melleid és …
- Jól mondtad – szakította félbe – kis semmiségek, a testem meg olyan, mint egy tízévesé.
- Ne butáskodj – rengetegen szeretik a vékony csajokat. Arra a híres pornószínésznőre Piperre hasonlítasz.
- Ezt most vegyem bóknak? – húzta fel az orrát. – Az orrom is túl nagy.
- Kedvesem – vigyorgott a pasi – a férfiakat, amikor meglátnak, csak az fogja érdekelni, hogy milyen nagyra tudod kitátani a szád.
Ezen aztán, jót nevettek egy ideig. Krisztina remegve egyre szorosabban bújt hozzá, nyelvük összeért. Hirtelen arra vágyott, hogy szája megteljék Armandó ízével. Érezte, hogy a férfi combja megfeszül, ahogy egész súlyával ránehezedik, és mellét felső testéhez szorítja. A csók még mindig szelíd, könnyed maradt, úgy látszott, egy láthatatlan határvonalon egyensúlyoz. A férfi is kinyitotta az ajkát, nyelvével bejárta a lány szájának tájait, a legrejtettebb zugokig, s kialakult egy érzéki párbaj bensőséges ritmusa. Keze megismételte nyelvének szelíd simogatását, aztán végigsiklott Krisztina hátán, csípőjén. Egy halk, szenvedélyes sóhaj volt a válasz a saját vágyára.
A férfi végigjáratta ujjhegyét a lány nyakán, érezte, ahogy megborzong, és visszatartja a lélegzetét. Keze lassan siklott előre, és míg kigombolta a lány blúzát, fogsorát szelíden Krisztina nyelvébe temette. A lány anélkül is hagyta volna, hogy levetkőztesse. Bőre égett, a ruha fojtogatta, meztelen akart lenni, hogy úgy ismerje a férfi testét, ahogy a nyelve a száját.
Armandó remegő kézzel nyitotta szét a vékony selyemblúzt, és óvatosan, egészen könnyedén megsimogatta a lány puha mellét. Akárha élő parázzsal érintette volna! Krisztina egész testében megremegett, mellbimbói keményen felágaskodtak. Ujját bedugta a melltartó alá, úgy simogatta a lágy halmokat. Felsóhajtott, tétovázott, majd lejjebb csúsztatta az ujját, élvezte a selymes bőr, a bársonyos mellbimbók érintését. Ugyanolyan ritmusban játszott a kemény bimbókkal, mint ahogyan nyelve Krisztina nyelvével.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.76 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 joe013 2019. 01. 16. szerda 23:24
hát nem is tudom olvastam már jobbat...
#7 sunyilo 2019. 01. 15. kedd 21:47
Jó történet.
#6 szekely18 2019. 01. 15. kedd 21:39
Gratulálok!Jó kis történet!
#5 cscsu50 2019. 01. 15. kedd 17:33
jól megirtad
#4 fiesta14 2019. 01. 15. kedd 09:55
jól megirt történet de nem az én kedvencem. nekem túl lassú vontatott.
#3 Andreas6 2019. 01. 15. kedd 08:02
Nekem is tetszett.
#2 A57L 2019. 01. 15. kedd 04:05
Ez egy jól megírt történet.9P
#1 Törté-Net 2019. 01. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?