A+ A-

Karácsonyi meglepetés

December 24-ét mutatott a naptár, gyönyörű nyári nap volt Argentínában. A Diaz család tagjai arra készültek, hogy a szokásos módon összegyűlve, együtt ünnepeljék a karácsonyt. Idén Matias családja vállalta a vendéglátó szerepét. A ház a pincétől a padlásig fel volt díszítve. A nappalit hatalmas fenyőfa uralta, a folyosókon és az előtér falain girlandok lógtak. A kertben egy nagy asztal és mellette három kisebb sorakozott karácsonyi mintázatú terítőkkel. A tányérok és evőeszközök között minden lehetséges helyre gyertyákat állítottak.
Az érkezők első csoportjában volt a fiú unokahúga. Sofia látványa szinte megbénította Matias-t. A lány laza, V kivágású blúzt, fekete nyakpántot és szűk fekete bőrnadrágot viselt. A sminkje szépen kihangsúlyozta mélyzöld szemeit. A kapcsolatuk tavaly változott meg. Mindketten becsíptek kissé az akkori családi összejövetelen. Felidézték ifjúkori emlékeiket, amikor közösen játszottak és közösen kezdtek ismerkedni a szexualitással. Most, ifjú felnőttként a vágy újra felébredt bennük. Előbb egy kis félig-meddig álcázott flörtölés, majd egy puszi...ami nyelves csókba váltott...azután visszafogott tapogatás...végül a vágyakozásukon nem tudtak uralkodni. Italbeszerzésre hivatkozva elmentek Sofia-ék üres házához és átadták magukat a romlottság mámorító érzésének. Azóta amikor csak tehették egymás karjaiba omlottak. Néha a leglehetetlenebb helyzetekben szeretkeztek megszédülve annak izgató érzésétől, hogy felfedezhetik őket. Tiltott és romlott dolog volt, de nagyon jól esett.
Miután a szülők a ház belső részébe vonultak, az ifjabb rokonok pedig a kertbe mentek rohangálni, a két unokatestvér egyedül maradt.
- Szóval...az a korábban emlegetett ajándék.. Mi is lenne? - kérdezte Matias játékossággal rejteni próbálva mohó kíváncsiságát.
- Csak várj...majd meglátod! - felelte Sofia és elvonult.
A teste mágnesként vonzotta magához a fiú tekintetét.
Az este a szokott módon telt. Megérkezett a család többi tagja is. Matias apjának három lány és egy fiútestvére volt, mind saját gyerekkel, úgyhogy a ház zsúfolt volt. Múltak az órák. Matias a nagy kerti asztalnál ülve valami rágcsálnivalót majszolgatott és néhány unokatestvérrel beszélgetett, amikor Sofia előtűnt a semmiből, mellé libbent és mielőtt továbbállt volna, azt súgta a fülébe:
- Ma este...szeretném ha a popsimba tennéd.
Matias számára megállt az idő és körülötte minden jelentéktelenné vált. Egy új inger nyomta el minden más gondolatát, a szíve gyorsabban kezdett verni. Nézte a lány távolodó alakját...a lágyan ringó csípőt… a popsit...ami az övé lesz. Ajka önelégült mosolyra húzódott. “Oh..nem egyszerűen szeretkezni fogunk, hanem szét foglak dugni” - gondolta.
A fiú úgy érezte hogy az este csigalassúsággal telik. Az ajándék ígérete kikezdte a türelmét. Egy kis időbe telt amíg a gondolatait sikerült elterelni és vissza tudott térni a szokott beszédes, közvetlen személyiségéhez. Felhajtott pár italt. Ezek eleinte lenyugtatták...de azután nem. Vágyott a lányra, de azonnal. Nézte Sofia-t az asztal túloldalán, de lelki szemei előtt a lány már meztelen volt és a nevét kiáltotta. Úgy döntött hogy lépni fog. Volt egy tervük, amit későbbre tartogattak, de most előrehozta. A lányhoz sétált és a társalgást megszakítva megkérdezte:
- Szóval mi is az a meglepetés Sofia?
- Miféle meglepetés? - kérdezett vissza nyersen a lány.
- Amit a telefonban említettél...hogy mára készítetted.
- Nem emlékszem. - jött a zavart válasz, de az élesebb szemű megfigyelők akár dühöt is észrevehettek volna benne.
- Valami különleges sütemény.
- Ja az? Csak vicceltem…
- Ne bolondozz! Még képet is küldtél. - mondta Matias ravaszul.
Sofia elképedt arcot vágott és kínos csend telepedett közéjük.
- Na jó! Mi folyik köztetek? - kérdezte végül az egyik unokaöccs.
- Nem tudom. Úgy látszik hogy nem szeretné felfedni a… - kezdte Matias, de Sofia közbevágott:
- Úgy látszik valaki képtelen várni!
Néhányan megjegyzést tettek Matias türelmetlenségére és vita bontakozott ki.
- Ebből elég… Matias! Nem maga a meglepetés a lényeg, hanem a szándék, ugye? - avatkozott közbe a helyzetet mentendő a fiú anyja.
Páran egyetértően bólogattak, de Matias nem adta fel:
- Igen….de valahogy szeretném kompenzálni a türelmetlenségemet. Elmehetnénk érte, ha elfelejtetted elhozni. Elviszlek kocsival.
Sofia nem reagált. A lány apja is megszólalt:
- Ne légy durcás kislány édesem! Menjetek nyugodtan, mi itt várunk! És mosolyogj! Nem történt semmi.
A lány vonakodva felállt és kerülve a szemkontaktust a fiúval, visszament a házba. Matias mosolyogva követte. Mögöttük újrakezdődött a csevegés és az evőeszközök csilingelése. Sofia néma csendbe burkolózott az autóút alatt, de Matias elégedetten mosolygott magában. Amikor megérkeztek, kiszálltak a kocsiból és az ajtóhoz sétáltak majd várakozva megálltak előtte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2018. 12. 29. szombat 09:18
rendes uncsi tesó
#10 joe013 2018. 12. 25. kedd 18:07
nem rossz!!!
#9 listike 2018. 12. 25. kedd 16:33
Szép karácsonyiajándék.
#8 veteran 2018. 12. 25. kedd 03:34
Csak jó a karácsonyi popó szex.
#7 gyuri0926 2018. 12. 24. hétfő 13:14
Írtál sokkal jobbat , debez sem rossz
#6 Andreas6 2018. 12. 24. hétfő 09:01
Olvastam már ennél jobbat is tőled.
#5 feherfabia 2018. 12. 24. hétfő 08:52
Tetszett!
#4 zoltan611230 2018. 12. 24. hétfő 07:17
Jó kis karácsony.
#3 deajk2008 2018. 12. 24. hétfő 05:31
Szeretem az análszexet... 8p
#2 A57L 2018. 12. 24. hétfő 03:39
Ez az igazi karácsony.
#1 Törté-Net 2018. 12. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?