A+ A-

A leggyorsabb szex

Abban az időszakban, amikor egyedül éltem, időnként vad és szokatlan, merész dolgokba is hajlandó voltam belemenni. Barátokkal beszélgetés közben merült az fel, hogy milyen gyakori mostanában, amikor valaki akár a megismerkedés napján lefekszik a másikkal, hogy mennyire elterjedtek a gyors, alkalmi kapcsolatok. Ekkor ütött szöget a fejembe: vajon mi lehet a legrövidebb idő – amikor valakivel találkozom, akit korábban soha nem láttam, nem beszéltem vele azelőtt sem telefonon, sem az interneten, nem is tudtam előtte még a létezéséről sem, és szinte utána rögtön következik a szex?
Megtetszett a gondolat és nem tudtam szabadulni tőle. Sokat ábrándoztam ezen: mondjuk együtt utazok a liftben egy jóképű férfival. Hirtelen a lift elromlik, ahogy leáll, véletlenül összeütközünk és azonnal megcsókoljuk egymást, már szabadítjuk is meg a másikat a ruháitól. Vagy beülök olvasni egy szinte senki által nem látogatott könyvtár olvasótermébe: benyitok, ott van egy szimpatikus fiú, rámosolygok, aztán véletlenül leejtem a könyvet – ő segíteni akar, lehajol, hogy felvegye, közben összeakad a tekintetünk, máris csókolózunk és vetkőztetjük egymást.
Az élet azonban mindig hoz előre nem látható meglepetéseket, természetesen nem így történt, hanem valami egészen más, nem várt módon.
A nyáron éppen a jól megérdemelt pihenésemet töltöttem, amikor az egyik barátnőm felhívott: csomagküldő munkát lehet néhány hétre vállalni, szerinte érdemes kipróbálni. Bár kissé morogva, de belementem, úgy gondoltam, jól jön egy kis pénz, és legalább tapasztalok valami újat. Nem volt túl érdekes, általában a megadott címen csengettem és vagy kijött valaki a csomagot átvenni, vagy a postaládában hagytam egy értesítőt.
Az egyik ilyen alkalommal egy társasházhoz kellett vinnem egy csomagot. A cím nem mondott semmit: egy vállalkozás irodájába kellett eljuttatni a küldeményt. Forró nyár volt, az alsóneműk fölött csak egy egyrészes kék színű, a szoknyarészen a térdemig érő ruhát viseltem, a lábaimra felül nyitott papucsot vettem föl. A megadott címet nehezen találtam, mert még soha nem jártam arrafelé, ráadásul a csengő sem jól látható helyen volt. Végül csengettem hosszan, de senki nem válaszolt. Éppen az értesítőt készültem bedobni, amikor megszólalt a kaputelefon:
- Most nem tudok lemenni, ki az? – kérdezte egy fiú hangja.
- Csomagot hoztam! – válaszoltam.
– Jaj, az nagyon fontos, fel tudná hozni? Első emelet hármas ajtó. Nyitom a kaput, be tud jönni!
Kissé meglepődtem a kérésen, de nem tudtam nemet mondani, mert a hang olyan rokonszenves és vonzó volt. A hónom alá vettem a csomagot, bementem, majd megkerestem a címet. Benyitottam. Látszott, hogy az iroda egy lakásban van kialakítva, lakás céljára is használták. Egy előtérbe jutottam, ahol szerencsére volt egy nagyobb asztal, ide rögtön le tudtam tenni a küldeményt.
- Azonnal jövök! – hallatszott bentről.
Néhány pillanat múlva egyértelműen a fürdőszobából érkezve megjelent egy fiatal fiú, a derekára csavart törülközővel. Az illata, az izmos meztelen felsőteste, határozott tekintete abban a pillanatban lenyűgözött.
- Szia! Itt írd alá, légy szíves! – mondtam feltűnően halkan.
- Nagyon köszönöm, hogy elhoztad! Csak ma át kellett vennem, mert nagyon fontos volt! – jelentette ki, miközben egyik kezével a törülközőt fogva gyorsan elintézte az aláírást.
Amikor átnyújtotta az aláírt papírt, mélyen a szemébe néztem. Most vagy soha!
A kezeim mintegy véletlenül a melleimhez tévedtek és szinte észrevétlenül megérintették azokat. Nyeltem egyet és igyekeztem nagyon erősen tartani a tekintetét. Olyan feltűnően, hogy nem lehetett nem észrevenni. Amikor láttam, hogy ő is bámul, már egyre határozottabban simogattam az igen méretes nagyságú kebleimet. Lopva lefelé pillantottam, láttam, ahogy férfiassága nem tud ellenállni az ébredő vágyainak. Egy kicsit közelebb léptem. Megfogtam az egyrészes ruha pántját, gyorsan az egyik, majd a másik vállamon keresztül lehajtottam, aztán kibújtam belőle. A papucsokat gyorsan lerúgtam a lábaimról, csak úgy repültek. Egy határozott mozdulattal előrenyúltam és elvettem előle a törülközőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joe013 2018. 12. 20. csütörtök 22:01
ez tényleg gyors volt.....elég valószínűtlen.
#10 szekely18 2018. 12. 19. szerda 21:24
Ez gyors volt!
#9 sunyilo 2018. 12. 18. kedd 12:34
Valóban, egy gyors kufirc...
#8 sztbali 2018. 12. 18. kedd 10:00
Olyan középkategória.
#7 deajk2008 2018. 12. 18. kedd 09:38
Igen talán gyors lett... 7p
#6 cscsu50 2018. 12. 18. kedd 08:28
elkapkodott.
#5 veteran 2018. 12. 18. kedd 07:48
Remek lett volna ha nem kapkodod el.
#4 listike 2018. 12. 18. kedd 07:30
Nagyon gyors és elkapkodott.
#3 zoltan611230 2018. 12. 18. kedd 06:02
Jól sikerült.
#2 A57L 2018. 12. 18. kedd 04:50
Majdnem a közepesbe sorolható.
#1 Törté-Net 2018. 12. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?