A+ A-

Viki

Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175 cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb. fél órán át sétálgattunk, előbb az egyik barátom lépett le, majd a másik is, szóval Viktóriával kettesben maradtunk. Felajánlotta, hogy menjünk el hozzá, én természetesen beleegyeztem.
Rövid gyaloglás után megérkeztünk a házukhoz. Viki kb. 170 cm magas, hátközépig érő barna haja van és kék szeme, elég vékony testalkatú, a mellei nem túl nagyok, de nem is kicsik, a feneke az valami csodálatos. Kint több, mint 30 fok volt, szóval eléggé leizzadtunk, s bent a házban miután Viki levette a cipőjét megláttam Viki csodaszép kis lábait, amitől rögtön felizgultam. Megkínált vízzel, majd felmentünk a szobájába. A lány fehér bokazoknit, farmer shortot és egy rózsaszínű topot viselt, amiből nagyon szépen kilátszódtak a mellei. A lépcsőn felfelé menet végig a popsiját bámultam, s ő ezt észre is vette, de nem szólt semmit.
Az ágya szélén ültünk és beszélgettünk átlagos dolgokról meg telefonozgattunk, míg nem szóba került a csaj-pasi téma:
- Neked volt már barátnőd? - kérdezte Viki.
- Nem, még nem volt. - feleltem kicsit megszeppenve - Hát neked volt barátod?
- Volt, de nem valami komoly…érted. Akkor te ugye….nem is voltál még lánnyal….úgy?
- Hát nem. - feleltem meglepve.
- Láttam ám, hogy a fenekemet bámultad, most meg az előbb a melleimet nézted, ha nem tévedek - mondta Viki mosolyogva.
Én elégé zavarba jöttem, s így is válaszoltam:
- Ö, hát, tudod….nagyon szép vagy…hát….csak én…szóval bocsi, de nagyon vonzó vagy.
- Semmi gond, ha szeretnéd, akkor megnézheted a melleimet. - mondta Viki.
- Pfú, azta, hát, nagyon szeretném megnézni, nagyon köszönöm.
Egy pillanat alatt elszállt a sokkhatás, amit Viki az előbbi mondatával okozott, s immár csak arra figyeltem, ahogy a lány felemeli a karjait és várja, hogy levegyem róla a topot. Nem sokat tétováztam, közelebb ültem hozzá, s lassan elkezdtem felfelé húzni a ruháját, miközben éreztem a 16 éves lány csodálatos illatát. Lekerült a top, így már csak a melltartó takarta előlem Viki kebleit. Nem akartam elsietni, így hát előbb szájon csókoltam a lányt, majd a nyakát puszilgattam és a haját simogattam. Pát perc után ő kapcsolta ki a melltartóját én pedig lehúztam róla. Mesés látvány volt a két cici, amint ott csüngtek előttem, s én megmarkoltam őket. Még én Viki melleit kényeztettem, addig ő levette rólam a pólót, s a mellkasomat simogatta, ami nagyon jól esett.
Viki a kezemet a nadrágjához irányította, jelezve ezzel, hogy szabadítsam meg attól. Kigomboltam a nadrágot, Viki hátradőlt az ágyon, én pedig lehúztam róla, de bugyiját rajta hagytam. Még mielőtt a lány bármit is csinált volna, én is levettem a nadrágomat és újra csókolózásba kezdtünk. Viki egyre közelebb ért kezével az alfelemhez és lehúzta rólam az alsónadrágot. 17 centis farkam ott meredezett előtte, úgy tűnt nagyon tetszik neki. Óvatosan megmarkolta, ekkor azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 FlyEagle 2019. 02. 20. szerda 12:26
kicsit elkapkodott de jól megfogalmazott történet, kicsit nyújthattad volna, mivel mindketten szűzek voltak, lehetet volna finoman esetlenebb cselekvések benne, nem rögtön profi nyalásban, stb...
#10 deajk2008 2018. 12. 16. vasárnap 15:38
Szép lehetett és így nekem ez 8p lett
#9 joe013 2018. 12. 14. péntek 00:22
igen gyenge......
#8 bkvbusz 2018. 12. 12. szerda 17:11
És mivel mindketten szüzek voltak, ahogy azt kell, rögtön tövig, majd egyből a lovaglást és a kutyapózt is kipróbálták.
És nem is fájt a csajnak.
#7 sztbali 2018. 12. 10. hétfő 21:42
Gyenge írás.
#6 cscsu50 2018. 12. 10. hétfő 07:47
jó fantázia
#5 listike 2018. 12. 10. hétfő 07:43
Gyerekes fantázia az egész.
#4 feherfabia 2018. 12. 10. hétfő 06:54
Elég kezdetleges! De azért olvasható!
#3 Andreas6 2018. 12. 10. hétfő 06:42
Persze, egy szűz lány egy kis séta után felhív magához, neked adja a szüzességét, természetesen már régóta szedi a tablettát... Ahogy egy tapasztalatlan, naív gyerek elképzeli. Nagyon gyenge.
#2 A57L 2018. 12. 10. hétfő 03:59
Szuper élmény volt.
#1 Törté-Net 2018. 12. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?