A+ A-

Az első megcsalás

Egyedül mentem nyaralni. Feleségem és gyermekeim balatoni táborban voltak. Hogy ne unatkozzak, úgy döntöttem, hogy elmegyek egyedül egy kicsit nyaralni. Egy utazási irodán keresztül foglaltattam szálást magamnak egy kis alföldi fürdőhelyen. A gyógyfürdő mellett lévő kempingben egy kétágyas szobában laktam félpanzióval. Kellemes hely volt, nem zajos, sok külföldivel. A recepcióban való bejelentkezés és a "terep" felmérése után elmentem a strandra. Hétköznap volt, nem sokan voltak, meg a strand területe is jó nagy volt, így a népsűrűség elfogadható. Felmértem az összes fürdési lehetőséget, a büféket, na és a nőket. Hiszen arra is kellett gondolnom, hogy jó lenne valahogy nem egyedül eltölteni ezeket a napokat. Abban reménykedtem, hogy találok valami elfogadható külsejű hölgyet, akit ágyba is vihetek. Még nem voltam más nővel, csak a feleségemmel. Jó lenne valaki mással is már összejönni. Itt a ragyogó alkalom. Felmérésem eredményeképpen találtam is egy jóalakú fiatalasszonyt. A melegvizes medence szélén ült. Egyedül volt. Ő is nézelődött, de ő nem keresően, inkább csak úgy szemlélően. Amikor felémnézett, sajnos nem akadt meg a szeme rajtam. Így hát nekem kell lépnem, hogyha valamit akarok. Mivel nem volt más jobb, elfogadhatóbb nő, mint ő, nekem kell kezdeményeznem. Közelebb úsztam hozzá, hogy észrevegyen, de még nem szóltam hozzá. Egy kis idő múltán felállt, és átment a nagyobb, de hűvösebb medencébe. Nekem is már kezdett melegem lenni ebben a forró vízben, így jól esett egy kicsit lehűteni magam. Én is kis idő múlva átmentem, és egy - két hosszt leúsztam a kellemesebb hőfokú vízben. Természetesen mindig úgy, hogy látóteremben legyen, illetve a közelében legyek. Kicsit izgultam, hogy hátha előbb - utóbb megjelenik a barátja, fiútársa, esetleg gyermekei, de szerencsére ez nem történt meg. Amikor a medencének abban a felében volt, ahol éppen nem tartózkodott senki, hozzáúsztam.
Köszöntem, és udvarias kérdésekkel tájékozódtam, hogy egyedül van - e, itt nyaral - e és egyáltalán mit csinál itt (természetesen nem a fürdésre gondoltam)? Egyedül van, egy közeli nagyvárosban lakik két gyermekével, akikre most a nagymama vigyáz. Ő vállalkozást szeretne indítani, és azt jött felmérni, hogy milyen lehetőségei lennének. Konkrétumot nem árult el a vállalkozásáról, de engem most az nem is nagyon érdekelt. Középbarna, nem hosszú hajú, középmagas, kellemes látványú nő volt, kékesszürke szemekkel. A napozást nem vitte túlzásba, egyenletes, nem túlságosan barna bőrű volt, lehet, hogy szoláriumozik is. Amikor a medencéből kinnt volt, arányos méretű, és szép alakú keményen feneke izgatták szemeimet. Mellei sem voltak nagyok, jól illettek a bikinijébe, azoknak nem kellett rajtuk tartani semmit. Egy - két szép arany gyűrűt és nyakláncot viselt. Valamilyen idegen akcentussal beszélt, volt egy két szó, amit nem is értettem meg, de ez sem engem, sem őt nem zavarta. Összességében kellemes jelenség volt.
Nem akartam teljesen ráakaszkodni, nem akartam, hogy jelenlétem kellemetlen legyen számára. Ő is, meg én is úszkálgattunk külön - külön, de azért a medencevégében pihenéskor mindig találkoztunk. Őt az érdekelte, hogy én hol lakok, mennyiért, és milyen a szállás. Válaszoltam neki kérdéseire, és felajánlottam, hogyha érdekli, szívesen megmutatom neki a szobámat. Természetesen abban a reményben tettem neki ajánlatomat, hogy hátha lesz valami közelebbi kapcsolat is közöttünk. Konkrét igent nem mondott, de nem zárta ki látogatása lehetőségét. Még beszélgettünk egyéb másról is, például, hogy miért vagyok egyedül, hol van a család, stb. Mivel kialakult egy kicsit közelebbi kapcsolat, gondolatban tervezni kezdtem a további akcióimat. Ezt ki kell használnom. Nem szabad ezt a lehetőséget elszalasztani. Meg akarom dugni! Igen, de hogyan tovább? Eddig még senkinek sem mondtam azt, hogy gyere, mert nagyon kívánlak. Elhatároztam, hogy megmondom neki. Az nem hiszem, hogy jó lenne, ha eljönne a szobába, és ott állnék elő vágyaimmal. Jobb, ha előre tudja, hogy mit szeretnék. És ha el sem jönne, mert miért jönne, ha nem hívom, akkor meg hiába reménykedem. Így hát nincs más választásom, ha akarok is valamit. Igenám, de hogy viszonyul hozzá? Lekever egy nagy pofont? Elkezd kiabálni? Bízom benne, hogy nem. Miért kiabálna, és mit? Legfeljebb nem megyek hozzá olyan közel, hogy ha mégis pofozkodni akar, akkor el ne érjen. Hát igen. Ezt kell tennem. Legfeljebb nem sikerül. De hát mennyi minden nem sikerült eddig is. A lehetőséget meg kell, hogy adjam. Megint kifigyeltem, hogy mikor ér úgy a medence végéhez, hogy rajtunk kívül ne legyen ott senki. Odaúsztam hozzá.
- Kedves asszonyom! Ön nekem nagyon szimpatikus. Nagyon szeretnék Önnel egyet a szobámban szeretkezni. Elnézést kérek, ha megbántottam. - szóltam.
Ő rámnézett, majd egy szó nélkül elkezdett úszni a medence másik vége felé. Nahát ez is megvolt, egy hatalmas kő esett le a szívemről. És nem történt semmi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 06. 4. szombat 05:50
tetszett!
#4 A57L 2016. 06. 4. szombat 04:30
Jó és élvezetes írás.
#3 papi 2014. 03. 14. péntek 05:09
Nem rossz
#2 v-ir-a 2011. 10. 15. szombat 23:41
inkább mentél volna a családod után nyaralni, nem pedig egy qurvával henteregni...( pénzért dugott, azért írtam)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?