A+ A-

Váratlan meglepetés

Csak sétálgattam az utcán. Be szerettem volna térni egy bárba. Inni egy jót, felszabadultan érezni a függetlenség és szabadság friss szellőjét; na meg az ismételt egyedüllét megszokhatatlan érzését. Már egy ideje csak egyedül telnek a napjaim, a férjem elhagyott, a gyerekeim kirepültek az otthonból, és a munka mellett nem igazán foglalkozok semmivel. Vannak korombeli, 40-es évekbeli barátnőim, de nem igazán pendülünk egy húron az élet vízén. Nincs is ezzel semmi gond, nem is kell mindenkinek egyformának lennie. Az alakomat próbáltam tartani, edzegettem, úsztam, de a kor és a két gyerek meghagyta a nyomait a testemen.
Este volt már, az utcán szinte senki, kerestem az ideális helyet. Egyszer zajra lettem figyelmes. Az egyik bár ablakán halvány fény szűrődött ki. Gondoltam benyitok, nagy baj nem lehet, de zárva volt az ajtó. Közelebb mentem az ablakhoz, és jobban bekukkantottam, amikor azt látom, hogy az egyik széken ülő férfin pont egy lány lovagol. Olyan érzések öntötték el testem, amik nagyon rég. A meglepődöttségem rögtön átalakult kíváncsisággá. Tudtam, hogy feltünés nélkül, de nekem nézni kell ezt. Rég voltam szexuális kapcsolatban valakivel, van vagy 3-4 éve. Ez az érzés marasztalt, rátapadtak a szemeim az ablak nyújtotta látványra. Épp leszállt a székről a férfi. 50-es lehet, őszülő haja, bajsza alatt megbúvó elégedett mosolya és viszonylag rendben tartott teste felfokozta érzéseimet. Elöntötte ágyékomat a bizsergés, akarva-akaratlanul hozzányúltam benedvesedő puncimhoz, nem érdekelt, hogy bárki megláthat. A lány ekkor velem szembe fordult. Nagyon fiatal lehetett, gyönyörű alakja, kecses teste volt, formás mellei feszesen álltak. A lámpafény megcsillant a combján végigfutó nedvességen. Épp előredőlt a székre, a csávó pedig hátulról kezdte el dugni, miközben hatalmas csapásokat mért a lány fenekére. Minden csapásra megrökönyödött teste, de kitartóan tartotta és ellenállt az őt ért ütéseknek kéz és csípő által. Továbbra is a bugyimban voltam, és már azt vettem észre, hogy a csiklómat izgatom, és az ujjaim teljes nedvességben úsznak.
Ekkor felpillantott, gyönyörű szemei rám szegeződtek, és látva rajta a meglepettség jeleit, kihúztam a kezemet a bugyimból, de tovább figyeltem, lefagytam. De ő nem, hirtelen felugrott és csak kiabálást hallottam:
- Figyelnek minket.
- Kicsoda? – kérdezte vissza a tulaj.
A lány az ablakra mutatott. Rám. Azt sem tudtam, mit tegyek, csak annyit láttam, hogy a meztelen férfitest felém indul, lekapcsolta a lámpát, és a függönyt behúzta. Már arra gondolva, hogy ennyi volt a show, akkor most hazamegyek, befekszem a kádba, előveszem a kedvenc vibrátorom, és maszturbálok egyet, hallottam a zár csattanását, majd az ajtó nyikorgó hangját, amint a férfi kinyitja. A férfi test homályossá vált, alig láttam be, és a ledermedtség elsötétített mindent előttem. Már csak a kezet éreztem a kezemen, ami berántott és bent is voltam. Kellett fél perc, mire feleszméltem, hogy a bárban vagyok, előttem az úr szolidan állt, hímvesszője ugyanezt téve rám szegeződött. A fiatal lány pedig gyorsan maga elé kapott egy pólót, amivel próbálta fedni testének minden olyan részét, amit nem mindennapi mutogatásnak teszünk ki.
- Szóval tetszett a műsor? – kérdezte a tulaj.
- ÖÖÖ, igen, vagyis nem, én csak inni szerettem volna valahol egyet, és hangokat hallottam, ezért benéztem, és láttam, hogy …
- Amint épp dugom Sabrinát – fejezte be a mondatom.
- Te hülye, minek hoztad be és miért mondod el a nevem – vágta hozzá a kis csaj.
- Jajj, ne aggódj. – fordult felé a férfi. Majd folytatta nekem: - Ő itt Sabrina, egy egyetemista diáklány, aki itt végzi a gyakorlatát. Nem akartam felvenni, de végül sikerült meggyőznie.
- Azt látom – feleltem. Kezdett visszatérni belém az élet és egyre magabiztosabbá váltam a meztelen testek ellenére. Már a férfi farka is lekókadt, a csaj továbbra is messzebb állt, takarta magát.
- Jól megfizetem, de annak, hogy felvettem, ára volt. Így hetente többször is közösülünk, természetesen ezeken a napokon dupla pénzt kap, plusz borravaló. Nem olyan rossz ez. Ennyit kell elviselnie, hogy hetente kb. 2 órát dugunk. Nem nagy kaland ez.
- Köszi Frank, jó, hogy elmondod mindenkinek, ki vagyok és mit vállalok be a pénzért és a gyakorlat leigazolásáért.
- Jajj, ne lázadj már. Vedd el azt a pólót magad elől. Hisz ő is nő.
- Igen, és élvezte is, amit lát – rótta fel a bűnöket a szememre. – Láttam, hogy a gatyájában volt.
- Igen, rég voltam férfival, nővel egyáltalán nem. Erre itt sétálok, hogy igyak valamit, és ezt látom, hogy dugnak egy kivilágított bárban. Bocs, persze, hogy magamhoz nyúlok.
- Sabrina, gyere ide, adj a hölgynek egy italt – utasította, majd kérdezte tőlem: - Mit inna?
- Egy vodkanarancs jól esne.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2018. 10. 2. kedd 04:28
remek sztori
#10 joe013 2018. 09. 29. szombat 14:15
folytasd!!!!
#9 feherfabia 2018. 09. 28. péntek 06:45
Nagyon jònak ìgèrkezik!
#8 Bizse42 2018. 09. 28. péntek 00:08
Beindult lenn mindenem! Jó. Jóóóó… Nagyon jóóóóóóó...
#7 sunyilo 2018. 09. 27. csütörtök 21:46
Nem rossz, jöhet a következő, akárhogy hívják...
#6 JakeAmazing 2018. 09. 27. csütörtök 14:30
Semmi baj az ìràssal, jò lett ez is.
#5 sztbali 2018. 09. 27. csütörtök 09:04
Érdekel a folytatás.
#4 Andreas6 2018. 09. 27. csütörtök 05:50
Szerintem is elég gyenge.
#3 A57L 2018. 09. 27. csütörtök 04:08
Szerintem nem,nagyon el van kapkodva.5P
#2 zoltan611230 2018. 09. 27. csütörtök 03:34
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2018. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?