A+ A-

Egy téli este

Hazaérkeztem a munkából, végre. Már nagyon vártam erre a pillanatra, nem csinálni semmi mást, csak leülni, meleg takaróba és ölelésbe burkolózva aludni egy jó nagyot. Kint hihetetlen nagy hideg volt, mondjuk ez télen nem nagy meglepetés. Az már annál inkább, ami otthon várt.
Amint kinyitottam az ajtót, rózsaszirmokat láttam meg a lépcsőn felfele egy utat formálva. Gyorsan lehúztam az átázott bakancsot, kabátot és sietve elindultam...
A fürdőkád szélénél találtam magam, és ahogy körülnéztem a mécsesekkel körberakott fürdőben rögtön tudtam mi a teendő. Elkezdtem levenni a felsőben, de hirtelen megéreztem valakit a hátam mögött. Szorosan hozzám simult, és egy meleg kéz érintését éreztem magamon. Elkezdte csókolgatni a nyakam a fülem tövétől lefelé, lassan haladva, egészen a tarkómig, ahol akadályba ütközött a hajam miatt. Amint a pólóm is lekerült, a csókok egyre lejjebb vándoroltak a nyakamtól. Már a két mellem között éreztem a meleg leheletét. Hálát adtam az átlátszó csipke fehérneműnek, mert így a bimbóm is megérezte nyelvének édes cirógatását. De azért ettől a ruhadarabtól is gyorsan megszabadultunk.
Végül már csak egy bugyi volt rajtam. A nyelvét finoman végighúzta a felső szegély mentén, majd elkezdte lehúzni rólam. A lábam köze már olyan nedves a sok kényeztetéstől, hogy még a bugyin nyomot hagyott. Felállt térdeltéből és végignézett rajtam. Látszott a szemén az a pasis villanás, mintha azt mondaná, hogy ő az enyém.
Amíg beleereszkedtem a teli kádba, ő is gyorsan levetkőzött, és mögém bújt a vízbe. Csak most hallottam meg a halk zenét, ami kiszűrődött a szobából. A kedvenc romantikus számaim...
- Honnét tudtad, hogy ezek a kedvenceim? - kérdeztem.
- Ismerem minden porcikádat, miért tudnám a zenei ízlésedet kevésbé?
- Én igazából azt hittem, hogy gyorsan ágyba bújhatok. Tudod elég nehéz napom... - Nem tudtam végig mondani a mondatot, de már nem is akartam. Újra megéreztem magamon a kezét, ezúttal szappannal az egyik kezében. Elkezdett mosdatni, már évek óta nem mostuk meg egymást. Először a hátam, aztán hamar a mellemhez ért a keze. Ott jó ideig elidőzött, játszott velük, simogatta és megmarkolta őket. Olyan érzés volt, mint régen mikor fiatalok voltunk. Én becsukott szemmel élveztem a kényeztetést.
Egyszer csak megemelte a csípőmet, hogy kikerüljek a vízből, és végigcsúszott a keze a hasamon. Már vártam, hogy ott is hozzámérjen. De átsiklott a keze a belső combomra, és ott folytatta cirógatást. Körkörös mozdulatai egyre közelebb értek a legintimebb helyemhez, végül ott voltak. Hosszú ujjak enyhe remegését éreztem.
Már hosszú ideje vártam erre a pillanatra, úgyhogy rögtön felsóhajtottam. Azt is tudtam, hogy milyen nagy akaraterő kellett neki ahhoz, hogy ne essen nekem rögtön. Mióta beléptem az ajtón, azóta láttam és éreztem, hogy neki sem közömbös a helyzet. Már majdnem lyukat fúrt a hátamba a férfiassága, és ez nagyon jól esett ez nekem. Már régen elvesztettem a hitet, hogy kelhetek neki, és hogy igazi nő vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2019. 02. 14. csütörtök 09:13
Jó írás. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 09. 17. hétfő 21:23
Jó írás, így kell ünnepelni. Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 09. 17. hétfő 09:40
Ritka az ilyen nap, két remek írás. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 09. 17. hétfő 08:48
Így jó ünnepelni Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 09. 17. hétfő 08:46
Szép és jó írás. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 09. 17. hétfő 07:39
Kellemes kis írás. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 09. 17. hétfő 06:44
Jòl sikerült!8P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 17. hétfő 04:14
Gyönyörű kis írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!