A+ A-

Azok a szép zalai fiúk...

1. rész
Kicsit sarkos ember vagyok, a tej vagy fekete vagy fehér, elfogadom ha fekete, azt is ha fehér, de szürke nincs. Így vagyok a pasikkal is, vagy mindent vagy semmit és ha mindent akkor első látásra éreznem kell azt a szikrát, ha nincs szikra, akkor bármeddig udvarol, csak feleslegesen fárasztja magát. Épp ezért idegesített már rég, hogy ha pasizok, mindig én vadászok, mindig én választok, én döntök és én irányítok, bár ügyesen elhitetem velük, hogy mindezt ők kezdeményezték és vitték véghez, az igazság valóban az, hogy nem volt még olyan pasi az ágyamban, aki elég tüzes lett volna nekem. Eggyel találkoztam már, no sajnos nem az ágyamban, mert ügyesen elcsesztem, de így legalább tudom, hogy igenis létezik pasi, aki bár nem erőszakos, tudja mit akar, látom a szemében a tüzet, a vágyat és el is veszi ami jár neki. Miután készen álltam arra, hogy egy ilyen pasit kicsit közelebbről is megvizsgáljak, villámgyorsan be is lépett az életembe.
Barátnőmhöz mentem le egy pár napra az ország keleti csücskéből egészen a nyugati csücskéig, mert egyetemen bár elég közel voltunk egymáshoz, az otthonunk majdnem egy országnyira található egymástól. Először mentem hozzá, nagy adag izgalommal, mert hallottam már eleget a szép zalai fiúkról, éreztem, hogy én is megemlegetem azt a napot/hetet, amikor végre összefutok velük. Így is történt!
Már aznap estére a barátnőm összecsődítette a brigádot, a pasija és a haverjai, hogy pontosítsak, szóval volt bőven miből válogatni. Lányok csak 4en voltunk, fiúk azonban körülbelül kétszer annyian. Gyakorlatilag minden csajra jutott legalább két pasi... nos... én igazán beérem eggyel is.. főleg Vele. Természetesen most is, mint mindig, egyből kiszúrtam, szívdobbanás, szikra és onnantól kezdve folytonos izgalom. Elhatároztam, hogy a sarkosságból engedek egy kicsit, így mindenkinek egyenlő esélyt adok.. amelyik úgy néz rám, mint éhes vad a gazellára és egy kicsit is megmozgat, na őt fogom becserkészni.. de nem sietek el semmit!
Természetesen minden pali egyből rákattant a friss husira, egyedül Ő nem.. ő messziről figyelt, olyan áthatóan, minden mozdulatomat úgy nézte, mintha ki akarna olvasni belőlük valamit... mai napig beleborzongok ha rá gondolok. Próbáltam nem kimutatni, hogy zavarba hoz, összeszedtem minden bájamat és játszottam, amit játszani kell. Bámult, hát én is bámulom, talán kicsit hívogatóan talán én is kicsit vizslatóan.. A teljes éjszakát tekintve szerintem órákig is nézhettük egymást.. hajnalban, mikor már nem találtam elég izgalmasnak a folytonos bámulgatást, gondoltam megpróbálom magamhoz csalogatni, egyértelműen láttam, hogy társaságban nem fog nyomulni. Miközben elkortyolgattam a maradék gintonicom, mélyen a szemébe néztem, letettem a poharam és még mindig tartva a szemkontaktust bementem a lakásba. Megálltam a konyhapult mellett és ahogy számítottam, egyből utánam is jött.
- Nem vagy az a társaság középpontja típus.. - jelentettem ki.
- De az vagyok, csak most fontosabb elfoglaltságom akadt.. - tőlem körülbelül 10 centire állt meg, velem szemben, immár kisebb mosollyal az arcán, még mindig mélyen a szemembe nézve. Tetszett a szitu, akár meg is csókolhatna, le is rohanhatna, sok időm nincs, hogy reagáljak.. nem is szerettem volna.
- Valóban? - mosolyogva felnézek rá, hol az ajkait, hol pedig a szemeit vizslatva - Nem tűnsz túl elfoglaltnak.
- Tetszik ahogy nevetsz, olyan őszinte.
- Hát őszinteségből jutott nekem bőven.
- Látom, minden mozdulatodból kiderül. Tetszik ez a bátor, kacérkodó "rossz" kislány szerep, bár azt a gyermeteg, szeretetéhes őszinte szende lányt jobban csípem ez alatt az álarc alatt! - mutatóujjával végigsimít az arcomon, a tekintete egyre vágyakozóbb. A szavam elállt, kiestem a szerepből, nem éreztem többé magam sem szexinek, sem magabiztosnak, csak kiszolgáltatottnak és elveszettnek. Azt hiszem lefegyvereztek. "Basszus Klári, nem megy ez neked! Hiába sok szívfájdalom, most sem vagy elég felkészült egy kalandra.. " Talán soha nem is leszek, de nem érdekel, több lehetőséget nem szalasztok el, tartom a tervem. Kaland lesz, egyéjszakás, ám meglehet, hogy nem most. Időt kell nyernem.
Ahogy az utolsó mondat elhagyta a gyönyörű ajkait, millió gondolat cikázott át a fejemen, aztán mikor még egyszer megsimította az arcomat, ismét magamhoz tértem.. azaz mámorba tértem. Az ujja csiga lassan, nagyon finoman elindult a fülcimpámtól a nyakamon át a kulcscsontomig, a szeme végig követte a mozdulatát, kerestem a szemkontaktust, de hiába. A kulcscsontomnál kicsit felemelte a kezét, majd mind az öt ujjával simított egyet vízszintesen, aztán folytatta útját lefelé az ingem vonalát követve a dekoltázsomig, ott is finoman körbesimította, amit még a melltartó engedett, majd felemelte az állam és megint a szemembe nézett. Pajkos mosolyt láttam megcsillanni, ezáltal sikerült erőt vennem magamon és egy kaján vigyor kíséretében,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo
2018. 08. 20. hétfő 19:22
Jó kezdés után elhamarkodott befejezés. De azért folytasd,csak ne kapkodd el... Válaszolok rá!
#8 Querida
2018. 08. 17. péntek 21:01
nagyon szépen felvezetett történet, úgy látom te is az a fajta ember vagy, aki a csábítás és a flört részt legalább úgy élvezed, mint magát a szexet smile A szexleírás egy kicsit elkapkodott, de összességében kimondottan tetszett. Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 08. 17. péntek 08:16
Megéri a folytatást. Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2018. 08. 17. péntek 07:18
Kicsit sarkos ember vagyok, a tej vagy fekete vagy fehér, elfogadom ha fekete, azt is ha fehér, de szürke nincs.

És melyik tej fekete ????? Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 08. 17. péntek 07:15
Annál azért jobb. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 08. 17. péntek 06:22
Közepes!5P Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2018. 08. 17. péntek 06:15
szép munka Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 17. péntek 04:48
Jól megírt történet.7P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!