A+ A-

A tiltott gyümölcs

A sógorom legjobb barátja. Már eleve házinyúlnak minősülsz, de még énekes is vagy, pláne távol kell tartanom tőled a testem. De ahogy telt az idő, egyre többször találkoztunk. Egyre jobban megismertük egymást. Egyre többször értél hozzám.
Én éppen az első szerelmemmel éltem, te pedig egy levitézlett, elhasznált, életunt nővel kötötted össze magad.
De valahányszor megláttalak, a puncim bizseregni kezdett. Fájdalmas volt, de erőszakosan távol tartottam magam tőled, pedig igyekeztél minden lopott pillanatot kihasználni, hogy megmarkold a fenekem, vagy "véletlenül" a mellemhez érj.
Nem tudtam, hogy ez csak a zenész mivoltodból eredő már megszokott figyelemfelkeltés, vagy tényleg kivánod a testem, de féltem minden találkozástól, hogy tartsam kordában az izgatott testemet.
Az első komolyabb affér egy fülledt nyáresti házibulin esett meg. A nőd két méteres távolságon belül minden mozdulatodat követte.
A házigazda utasítására bementem a garázsba borért. Lehajoltam a hűtőhöz a sötétben és egy pillanat múlva éreztem a kezed a csipőmön. Hamar követte egy másik testrészed, ezt már a fenekemhez nyomva tartottad. Hirtelen felegyenesedtem, féltem az asszonyod figyelő tekintetétől. Nem engedtél megfordulni, egészen magadhoz húztál. A jobb kezed a pólóm alatt a mellemre simult feszesen, a bal kezed a nadrágomon a puncimra csúsztattad, közben a fülemet lágyan megharapva súgtad, amitől azonnal elárasztotta a bugyim a kéj nedve:
- Kívánom az édes kis tested....
Ki akartam iszkolni a garázsból, de a hűtőhöz nyomtál és a gyönyörű húsos ajkad az enyémre tapasztottad, nyelveddel a nyelvemet kerested. Minden szőrszál, ami a testemet borította azonnal az égnek meredt.
Éreztem kiváncsi kezed, ahogy villámgyorsan utat talált a testhez simuló nadrágom alá, egyetlen pillanattal később pedig már az ujjaiddal magad is megtapasztalhattad a mindent elárasztó nedvességet. Láttam a sötétben, ahogy mosolyra nyílik a szád és teketóriázás nélkül belémhatoltál követelőző, erős ujjaiddal. Az agyam tiltakozni akart, a testem a tiédre vágyott, nem tudtam mást tenni, csak nyöszörögni, ahogy hozzáértő édes ujjaid bennem dolgoztak. Nem tudom mennyi idő telt el, de közeledő lépések zaja húzott vissza a valóságba. Gyorsan kihúztam magamból a kezed, rendbe szedtem a ruhám és a kezedbe nyomtam a műanyag rekeszt.
A nőd jött. Rikácsoló hangján a nevedet kiabálta. Mielőtt elért volna a garázsajtóhoz, elé toppantam és átadtam neki pár üveg bort, mondván, hogy a háziasszony várja, én viszem a többit azonnal. Téged keresett, de én megvontam a vállam, kikaptam a rekesz bort a kezedből és beviharoztam a házba. Tudtam, hogy ez nem helyes. Hiába remegett a térdem a néhány perces emléktől, fogtam a holmim és elviharoztam a buliból. Láttalak még, ahogy kérdőn nézel felém és a nevemen szólítasz, de amilyen gyorsan csak tudtam kocsiba szálltam és hazahajtottam.
Tudtam, hogy hatalmas ívben kerülnöm kell a társaságod. A következő hónapokban nem jártam semmilyen rendezvényre, nehogy találkozzam veled. Nem vagyok az a kapcsolatokat szétdúló lány, de nem tudnám türtőztetni magam.
Egy novemberi hűvös reggelen kisbusszal indultunk a barátokkal egy egész hétvégés születésnapi-disznótoros privát rendezvényre.
Álmos voltam, ahogy a busz lelassított a Vértes hegység lábánál elterülő kis település táblájánál. Pár perccel később már egészen lassú tempóban kanyarodtunk be a tanya kapuján. Sietve leszálltunk, mert a busz indult vissza a fővárosba.
Szememet dörzsöltem a kora reggeli ködös levegőben, hallgattam a háziúr eligazítását, majd egyszercsak ismerős hang ütötte meg a fülem. Te voltál. Éppen azt ecsetelted a zenésztársaidnak, hogy végre van egy nyugodt hétvégéd, mert az asszonyt nem engedték el a munkából. Gyorsan átfutott az agyamon mindenféle menekülési lehetőség, de már késő volt, észrevettél. Hiába próbáltam elbújni a kabátom szőrmés gallérjában, pajzán mosollyal az arcodon már meg is indultál felém.
Valaki eléd lépett. Kihasználtam a pillanatot és elsuhantam a többiekkel, megkerestem a szobámat. A szívem hevesen kalapált, a puncim bizsergett, ahogy azon töprengtem, hogy ússzam meg ezt a hétvégét házasságtörés nélkül.
Valaki egy vizes flakont dugott az orrom alá, nyomban bele is kortyoltam, de nem ásványvíz volt a tartalma, hanem kőkemény pálinka. Kontroll gombok lekapcsolva, gondoltam, de így is igyekeztem elkerülni téged. Néhányan elmentünk felfedezni a környéket. Vittünk magunkkal ásványvíznek álcázott itókát is.
Mire visszaértünk gyakorlatilag az egész társaság disznó részegen tántorgott a tanyán. Ti a zenekarral éppen állítottátok be a hangszereket.
Valaki egy pohár pezsgőt nyomott a kezembe. Nem akartam meginni, de konkrétan a számhoz nyomták és megitatták velem.
Nem vetted le rólam a szemed. Mintha a tekinteteddel akartál volna belém hatolni, de igyekeztem nem tudomást venni rólad.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008
2019. 01. 13. vasárnap 11:20
Jó, de rövid lett 7p Válaszolok rá!
#11 zoltan611230
2018. 08. 28. kedd 06:32
Leírás csak. Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 08. 15. szerda 21:18
Az ötlet nem lett volna rossz, csak meg is kellett volna írni. Ez sajnos nem történt meg... Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 08. 8. szerda 04:05
Mínusz tíz pont. Válaszolok rá!
#8 Querida
2018. 08. 7. kedd 14:14
ááh, megörültem, hogy végre találok egy normál hetero sztorit, "normálisat", ahol nem családtagok dugnak, de ez irtó rossz volt. Az alapötlet még egy közepeset ért volna, de a megfogalmazás... Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 08. 6. hétfő 10:47
Nagyon nehezen értékelhető, annyira rossz. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 6. hétfő 09:30
csak leírás Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2018. 08. 6. hétfő 09:18
Nekem nem tetszett Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 08. 6. hétfő 06:27
Nem egy érdekfeszítő történet! Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 08. 6. hétfő 05:54
Hát nem is jobb annál. 5 pont. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 6. hétfő 04:05
Egy közepes alát adok rá. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!