A+ A-

Szilveszteri játék

A szingli létnek, a kétségtelenül kényelmes életmódot nyújtó előnyei mellett azért sok hátrányát is megtapasztaltam. Az egyik ilyen, hogy magyarázkodni kell azért, miért veszek ki egy hotelben egyágyas szobát, például szilveszterkor – miért nem jövök valakivel vagy miért nem maradok otthon. Ahhoz fiatalnak éreztem magam, hogy egyedül magamban gubbasztva várjam az újévet, ahhoz viszont sajnos kissé már idős voltam, hogy a válásom után olyan könnyen találjak társaságot, akik velem együtt jönnének egy szállodába szilveszterezni. A barátnőim vagy párkapcsolatban, sőt sokan már családban éltek, érthető, ha nem velem akarták tölteni ezt a fontos ünnepet. Sokáig úgy tűnt, egy hozzám hasonlóan éppen egyedülálló harmincas nővel osztom meg majd az év utolsó napjait – de az utolsó pillanatban ő is családi események miatt lemondta. Nem baj, akkor sem maradok buli nélkül! Feltalálom magam, ha lesznek, akikkel barátkozni tudok, majd egy társasághoz csapódok – ha pedig nem, akkor is jól érzem magam: sétálok, úszok, sokat alszom, szilveszter éjjelén pedig jókat eszem. Ahogy lesz, úgy lesz!
Úgy éreztem, megérdemlem a kényeztetést, így egy igen elegáns szállodában foglaltam le egy három napos programot. Kényelmes szoba, kellemes programok – aktív pihenésnek néztem elébe. Azt meg kellett állapítanom, hogy igen, a nagy többség párban érkezett, sok volt a kisgyermekes család. Ahogy azonban ezt elhatároztam, mindez nem jelentheti akadályát annak, hogy jól érezzem magam.
Miután elfoglaltam a szobát, felderítettem a környéket, hatalmasakat sétáltam, megjutalmaztam magam egy cukrászda különleges termékeivel – este pedig leültem a szálloda bárjába, bort rendeltem és elnyújtózva egy hosszú regény olvasásába kezdtem. Nemsokára észrevettem egy jókedvű társaságot, akik egy asztalt körülvéve éppen a kedvenc kártyajátékomat játszották. Három huszonéves lány és két hasonló korú fiú – kedvesek és vidámak voltak, így önkéntelenül is figyelni kezdtem őket. Hamarosan észrevettek és hívtak, csatlakozzam hozzájuk. Szerencsére ezt a kártyajátékot öten is lehetett játszani. Közben beszélgetni kezdtünk: kiderült, hogy a két lány – Kinga és Rita – barátnők, akik ketten együtt jöttek, a harmadik lány – Edina – a szüleivel érkezett, míg a két fiú – Roland és Tamás – egy nagyobb, velük egykorú fiatalokból álló társasággal voltak. Ők öten aznap, egy idegenvezetős kirándulás során ismerkedtek össze és mivel szimpatikusak voltak kölcsönösen egymásnak, úgy alakult, hogy az este folyamán leültek a bárban beszélgetni, kártyázni. Tetszett, hogy bár vidámak voltak, de csak szolidan iszogattak. Különösen Tamás volt rokonszenves a számomra: határozottnak, de egyben intelligensnek tűnt és kinézetre kifejezetten az esetem volt: izmos, de nem túl kigyúrt felsőtest, kellemes tekintet, nevető szemek – azon vettem észre magam, hogy egyre többet téved rá a tekintetem. Éjszakába nyúlóan maradtunk fenn, aztán megbeszéltük, hogy lassan ideje aludni menni, hiszen másnap lesz a szilveszteri buli. Abban maradtunk, hogy délelőtt találkozzunk a szálloda wellness részében, úszkáljunk egy kicsit, mielőtt elkezdődne az év utolsó éjszakája.
Másnap a megbeszélt időpontban találkoztunk a medencénél. Szerencsémre, az egyik legjobb fürdőruhámat hoztam magammal, legalábbis, ami szerintem jól állt. Mi tagadás, fürdőruhában Tamás felülmúlta minden képzeletemet. Izmos felsőteste, feszes mellkasa, formás lábai nagyon kívánatosak voltak. Ugyanakkor a fiúk láthatóan rólunk sem tudták levenni a tekintetüket. Mindegyik lány kifejezetten nőies alkatú volt: bár mindig is kitűntem az átlagosnál nagyobb, 75E mellméretemmel, Rita mellei olyan egy számmal még nagyobbak voltak, de Edinának és Kingának sem lehetett okuk panaszkodni az enyéimnél alig kisebb kebleikkel. Mindannyian dögös fürdőruhában voltak – szóval a pihenésnek tervezett úszás inkább egymás bámulásából állt. Időnként mintegy véletlenül hozzáértem Tamáshoz – a hatás láthatóan nem maradt el nála.
Hamarosan azonban készülnünk kellett az esti eseményre. Lezuhanyoztam és átöltöztem. Fekete, az alakomat hangsúlyozó kétrészes estélyit hoztam magammal – a tükörben nézve magam, úgy tűnt, jól választottam. Nem sokkal a vacsora kezdete előtt találkoztunk. Bár nem pontosan egymás mellé ültettek minket, ahogy elkezdődött a tánc, máris ismét egymásra találtunk: a négy lány és a két fiú szinte az egész éjszakát egy kört alkotva táncoltuk végig. Éjfélkor is az elsők között koccintottunk, majd folytattuk a bulit.
Egy óra körül lehetett, amikor az együttes egy olyan zenei blokkba kezdett, ami érezhetően egyikünknek sem tetszett. Elhagytuk a táncparkettet és inkább az előtérben beszélgettünk tovább. Vártuk, hogy hátha vált a zene stílusa, de úgy látszik, a többségnek ez tetszett, mert csak nem akartak visszatérni az általunk szeretett számok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran
2018. 08. 7. kedd 15:26
Csatlakozom a közepes minősítéshez. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 08. 3. péntek 20:33
Egy átlagon felüli fantázia. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 08. 2. csütörtök 23:09
Átlagon felüli fantázia. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 08. 2. csütörtök 09:52
Röviden: jó. Hosszabban: Nem jó... Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 08. 2. csütörtök 07:29
Nagyon a nullához közelít. 1pont. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 08. 2. csütörtök 06:40
Érzelemmentes leírása egy pornójelenetnek. Közepes, 5 pont. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 08. 2. csütörtök 06:15
Egy átlagos történet! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 2. csütörtök 04:11
Közepest megadok rá.5P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!