A+ A-

Édesötös

Ez a történet két hete történt, amit most nektek elmesélek. Bence vagyok, harmincegy éves. Feleségem Melinda huszonnégy éves. Nagyon szép és aranyos arca van, kicsit vágott szeme, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon fehér puha a bőre, jó érzés hozzá simulni. Hátközépig érő dús szőkés barna haja van, ezenkívül zöldes-barnás árnyalatú szeme. Van rajta felesleg, de emiatt csak még puhább és aranyosabb, nem mellesleg egész szép méretű mellei vannak, amit nagyon szeret, ha simogatok. Természete nagyon aranyos, megértő, segítőkész.
Nemrég házasodtunk össze, nagyon szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk három éve kezdődött, de már több mint hét éve ismerkedtünk meg. Azt tudni kell rólunk, hogy mindketten nagyon szeretjük a testi élvezeteket. Meg is beszéltük, hogy egyszer kipróbáljuk a hármas felállást. A feleségem először kicsit csodálkozott, de aztán legnagyobb örömömre belement a dologba. Ki is néztem az egyik kolléganőjét, akivel szerencsére elég szoros baráti viszonyban állunk. Ez a gyönyörű nő Gréta, huszonnégy éves, egy orvosi rendelőben asszisztens. Gyönyörű zöldes árnyalatú szeme van, nagyon szép formás feneke, középhosszú szőke haja, szép arca és nagyon vonzó mellekkel rendelkezik. Sokszor alig tudtam a szemeimet levenni róluk, mert annyira szépek, még ruhán keresztül is. Nagyon szereti az állatokat, a természete pedig olyan mint a láng, amit nem tudhatunk, hogy épp mikor lobban fel. Könnyű vele összeveszni, tehát, ha az ember egyszer vele kezd, az olyan, mintha a tűzzel játszana. Amióta először láttam, azóta tetszik nekem.
A történetre visszatérve: mivel úgy gondoltuk, hogy Gréta nagyon sokat segített nekünk már különböző dolgokban, úgy döntöttünk, szervezünk egy bulit. Természetesen Grétát meghívtuk erre. Én már Melindát azzal fűzögettem, hogy majd hogy fogjuk Őt rávenni egy hármasra, mennyire jó lesz, amikor Ő azt mondta, hogy egy másik barátnőjét is meg akarja hívni. Picit lelombozódtam, mert attól a másik lánytól tartottam ilyen téren. Tehát le is tettem a csoportos szex ötletéről, ellenben úgy gondoltam, akkor is érezhetjük magunkat jól, ha „csak” iszogatunk, beszélgetünk. A lányt Kingának hívják. Nem túl magas, nagyjából 160 cm, arca viszont elég szép, középhosszú sötétbarna haja van, barna szemei, szép formás feneke, viszonylag kis mellei. Szemüveget visel. Természete halk szavú, jóindulatú, aranyos. De ez csak a látszat, hiszen az alamuszi nyuszi nagyot ugrik, ahogy a történet későbbi részében ki fog derülni.
Tehát tervezgettük a programot, a játékokat, hogy lesz activity, pizzasütés, tánc többek között. Én úgy gondoltam, hogy ha lúd akkor legyen kövér, és előhúzom a nyerő lapot. Meghívtam egy volt főiskolás csoporttársamat is, aki szíves örömest megígérte, hogy eljön a buliba, hiszen ebben a pár napban úgy is a szüleihez utazott haza, és akkor éppen ráért. Edit a neve, gyönyörű nő, lélegzetelállító egyenes, fenékig érő fekete haja van, szemei csodálatos barnák, és a melle... a melle pedig fantasztikusan nagy és gyönyörű. Nagyon sokat fantáziáltam annak idején róla, és mit nem adtam volna érte, ha megérinthetem őket. A természete nagyon kevéssé volt ismert számomra, mivel nagyon keveset beszélt, és igazából barátai se nagyon voltak rajtam kívül. Tehát úgy készülhettem erre a bulira, hogy négy különböző gyönyörű nő vesz majd engem körül, mindegyik más és más külsőleg és belsőleg is. Ennek ellenére nem vártam semmi extrát ettől az egésztől.
Délután három órakor csöngetett Edit és ugyanaz a gyönyörűség állt előttem, akit anno a fősulin megismertem. Elbeszélgettünk, elmondta hol van munkája, hogy alakul az élete. Családja még nincs, sőt szingli jelenleg. Majd 4 órakor csengettek és Gréta és Kinga egyszerre érkeztek meg. Levették a kabátjaikat, cipőiket kényelmesen elhelyezkedtünk. Először pókereztünk, majd műveltségi vetélkedőt is játszottunk. Melinda nyerte szinte mindet. Közben iszogattunk, beszélgettünk. Edit azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne activity-t játszani. Beleegyeztem, de csak azzal a feltétellel, hogy a négy lány egyszerre próbálja nekem elmutogatni a szavakat. Edit kihúzta a melltartó szót, próbálta elmagyarázni. Mutogatott a hatalmas mellére, kicsit előrehajolt, hogy jobban látsszon. Én persze úgy tettem, mint aki nem ért az egészből semmit. Aztán jött Gréta és ő is a szép méretes melleire mutogatott. Én persze megint nem vettem szándékosan az adást. Melinda is mutogatott a saját mellére, majd a semmiből hirtelen előugrott Kinga, aki egy kicsit mintha kompenzálni akarná méretbeli hátrányát, ledobta a felsőjét, és mindenki meglepetésére a melltartóját is kikapcsolta. Majd azt mondta: „Ezt nem tudod kitalálni! Teee”. Aztán elvigyorodott, és közelebb jött hozzám. A többi lány szájtátva figyelte a produkcióját.
Én óvatosan utánuk nyúltam, és puha kis párnáknak tűntek a kezemben. Majd nem bírtam tovább és a számba vettem az egyiket. Nagyon finom volt, és ezzel ezt a kis vadmacskát teljesen felhúztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 fauztin
2018. 07. 21. szombat 15:44
Szerintem jó nekem tetcet!
Viszont nem értem mért kell le húzni ti is írtok? Ha nem akkor inkább hallgassátok. Folytasd jó tömör ez nekem tetcet benne. Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2018. 07. 21. szombat 07:11
Álom álom édes álom álomkép Válaszolok rá!
#9 zoltan611230
2018. 07. 21. szombat 06:31
Álmodott csak. Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2018. 07. 20. péntek 20:04
Tobb lanyt dugjal meg maskor , mondjuk 100`t nagyon jo lesz Válaszolok rá!
#7 norbert1969
2018. 07. 20. péntek 15:41
Álom világba érzi magát !! Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 07. 20. péntek 08:14
Fantáziának is rossz. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 07. 20. péntek 07:55
Nagyon rossz fantázia. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 07. 20. péntek 06:27
Én is szoktam álmodozni, de nekem sem ér meg ez az írás 4 pontnál többet. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 07. 20. péntek 05:47
Nem egy nagy durranás!4P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 20. péntek 04:31
Gyenge történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!