A+ A-

Kis unokahúgom, Zita

A történet kitalált!
16 éves kamasz fiú voltam akkor, mikor ez az eset történt. Mint minden ennyi idős fiút, engem is elkezdtek érdekelni a lányok, de mivel nem voltam túl jóképű akkoriban, sajnos a lányokat nem érdekeltem annyira, mint a helyes barátaim. Szomorúságomat a szinte állandósult maszturbációba öltem, szinte azzal keltem és feküdtem. Az eset, amiről mesélni fogok azon a nyáron történt, és életem legjobb nyaraként emlékszek vissza rá, még ennyi idő múltán is. Ma már 30 éves vagyok, egy jól menő vállalkozás egyik vezető beosztottja, feleségem van és gyerekeim, de ez az esemény örökre belém ívódott.
Augusztusi nap volt, már kora reggel füllesztően meleg. Szokás szerint reggel maszturbáltam egyet, és mivel akkoriban még nem volt internet, ehhez apám egyik pornó magazinját vettem kölcsön. Ő nem tudta, hogy tudom, hol a rejtekhelye, és addig örültem, amíg ez így van, hiszen korlátlanul kölcsönvehettem egyet-egyet akármikor. Az aznapi magazinban egy igazi dögös vörös idősebb nőt kefélt egy fiatal fiú. A fiú helyébe képzeltem magam, és ettől hatalmas orgazmusom lett. Amikor végeztem a tisztálkodással, lementem a konyhába, ahol anyám szorgalmasan tett vett. Szombat volt, aznap egyikőjük sem dolgozott, ezért nem volt fura, hogy süteményt süt, hisz gyakran szokott, de hamar kiderült, hogy nem csak úgy süt, hanem jönnek a húgáék a mamához, az éjszakát pedig nálunk töltik. A húgának volt egy kedves kislánya Zita, aki 12 éves volt abban az évben. Gyorsan elküldött engem is takarítani. Ritkán jöttek a húgáék, az ország másik felében éltek, de nyaranta megszoktak jelenni egy-két napra. Zitával gyerekkoromban nagyon jól eljátszottam, de most kicsit aggódtam, hiszen tudtam, hogy amíg majd a szülők este italoznak, beszélgetnek, addig nekem kell őt pesztrálnom, és így elmarad az esti maszturbálás, és amúgy is: mit kezdek én egy 12 éves kislánnyal? Délután be is állítottak, a szokásos "de megnőttél, de jó látni" tiszteletkörökön túl leültünk uzsonnázni. Anyám kitett magáért, sokfélét és finomakat főzött. Nem igazán érdekelt miről beszélgetnek a felnőttek, én csak Zitát néztem folyamatosan. Gyönyörű lett. Látszott, hogy most kezd serdülni, de kortársaitól eltérően már voltak mellei, a csipője enyhén szélesedett, és az arca... akár egy angyalnak. Szép, íves száj, hosszú, napszítta szőke haj.Semleges témákról beszélgettünk, mint a suli, barátnők, barátok, amikor anyu hirtelen megszólalt:
- Jut eszembe Bálint, Zitácska veled fog aludni, mert a vendégszoba Erikáéké lesz. Zita már nagy, hogy a szüleivel aludjon, és mivel neked francia ágyad van, felesleges lefektetni a földre egy matracra. Ha mentek lefeküdni az ágyadból vedd elő a tartalék ágyneműt!
Itt már tényleg katasztrófának gondoltam az egészet, hiszen ha ott lesz mellettem, biztos, hogy nem tudok masztizni. Este 11-kor szomorúan kullogtam fel a szobámba, gyorsan lezuhanyoztam, majd lefeküdtem. Kisvártatva Zita is bejött, lefeküdt mellém. Egy ideig csöndbe feküdtünk, már majdnem elaludtam, amikor hatalmas dörgés rázta meg a környéket. Gondoltam, hogy vihar lesz, túl fülledt volt az idő egész nap. Egyszer csak szipogásra lettem figyelmes.
- Zita, te sírsz? - kérdeztem.
- Nem... én csak... félek a vihartól. Mindig apáékkal alszok ilyenkor, de ők még beszélgetnek, ahogy hallom, és amúgy se akarok gyerekesnek tűnni azzal, hogy... - akadt el a szava - Mit szólnál, ha hozzádbújnék? Nem lenne baj?
Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, én vigasztaljak egy picsogó 12 éves kislányt? De aztán átgondoltam, hogy ennyi idősen én is féltem a vihartól, ezért csak odahúztam magamhoz. A hajának alma illata volt, és olyan puha volt, akár a selyem. A hormonjaim egyszerre beindultak, akármennyire is mantráztam magamban, hogy ő még egy gyerek és ráadásul a rokonom. Egy 16 éves farkának nem lehet parancsolni, ezért úgy állt, akár a katonák. Hátrébb húzodtam, hogy ne érezze, de ő kitartóan jött utánam. Amikor már teljesen neki voltam nyomva a falnak, egy erőteljes nyomással hozzámpréselődött.
- Hát ez mi? - kérdezte, majd rá is nyúlt a farkamra. Tudtam, hogy ezt már érezni fogja, de azt nem gondoltam, hogy meg is markolja.
- Hát ez... - akadt el a szavam. Szívem szerint sírni kezdtem volna, annyira cikinek találtam a helyzetet. Nem tudtam mit mondani. - Aludjunk! - mondtam inkább.
- Várj, én erről hallottam már. Vagyis... biológián tanultuk. Ez az erekció, igaz? - kíváncsiskodott.
- Igen. De ez nem jelent semmit.
- De ez akkor szokott előfordulni, amikor egy fiú felizgult. Akkor te most felizgultál?
- Lehet. De tényleg nem jelent semmit, fiú vagyok, néha feláll akkor is, amikor nem akarjuk.
- Le tudod állítani?
- Hát, egy idő után leáll. Vagy, ha maszturbálok.
- Megnézhetem?
- Mi??? Nem fogok most maszturbálni... Hiszen itt vagy!
- Engem érdekelne. - azzal fel is kapcsolta az éjjeli lámpát mellettünk.Mikor bejött, akkor sötét volt, ezért nem láttam a ruházatát. Egy feszülős Mickey egér mintás hálóing volt rajt egy bugyival.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cityoftroy
2018. 10. 16. kedd 07:44
Nem igaz hogy nincs helyesírás javítód!
A történet jó, csak zavaró hogy folyton javítom olvasás közben. Válaszolok rá!
#11 jonhsmith
2018. 09. 21. péntek 11:20
Jó a történet Válaszolok rá!
#10 zoltan611230
2018. 08. 7. kedd 08:57
Jó ,nem rossz. Válaszolok rá!
#9 Bal01
2018. 06. 20. szerda 08:56
Nagyon életszerűtlen, hogy egy 12 éves lányt és egy 16 éves fiút a szülők egy ágyba fektetnek. Az aktus részt pedig hosszabban írhattad volna, mert a történet hosszához képest aránytalanul rövid. Amúgy jó! Válaszolok rá!
#8 sojal ignam
2018. 06. 19. kedd 19:45
Erre azt mondják "pedofilia". de maga a történet lehetne jó is, csak mi történt a szűztelenítés után, mert az esetek 99%-ban, annak véres nyoma marad!? Erre azért illenék figyelni! Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 06. 19. kedd 05:28
Kicsit kezdetleges de tetszett! Válaszolok rá!
#6 joe013
2018. 06. 18. hétfő 20:20
hát jobb is lehetne!! Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 06. 18. hétfő 15:06
egy szűztelenítéshez nagyobb gyengédség járna Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 06. 18. hétfő 09:06
12 éves lányra jobban vigyázhatott volna. Válaszolok rá!
#3 listike
2018. 06. 18. hétfő 08:28
Aranyos írás. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 18. hétfő 04:25
10 pontos tini írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!