A+ A-

Hármasban

Erre a napra vártunk már hetek óta. Most, hogy mindhárman rendbe tettük a bringákat és úgy tűnt, az idő is tökéletes lesz egy közös kiránduláshoz, hajnalban indultunk útnak, hogy a perzselő napsütésben már pihenni tudjunk valahol, ahol akár együtt is játszadozhatunk.
Jól esett tekerni, kellemes volt az idő, és tudtam, hogy a bringázás mellett Uram már biztosan izgalmas feladatokat talált ki nekünk, amivel együtt eltölthetjük az időt és élvezhetjük egymás társaságát.
A Badacsonyi hegy lábától indultunk hármasban, végig, az északi parton, egyik faluból ki, a másikba be. Róttuk a kilométereket, és élveztük egymás társaságát, előbb csak a beszélgetésekben, aztán a pihenők alatt izgalmas dolgokba kezdtünk.
Balatonfüreden a hajóállomás mellett találtunk egy jó kis eldugott parkot, nyugodt, csendes és pont játékra való helynek tűnt. Itt pihentünk meg először.
Reggel egy spagettipántos pólót vettem fel, felülre egy hosszú ujjút, mert még hűvös volt, de azt már rég levettem, így most élveztem a napsütést. Alul egy biciklis nadrág volt rajtam, jó feszes, olyan, ami az alakot jól kiemeli. Enikőn egy feszülős póló volt, térdnadrág, és persze mindketten sisakot viseltünk, ahogy Uram is.
Leültem a fűbe, aztán le is feküdtem, sütött a nap, és nyugalom volt. Élveztem a napfürdőt, de vágytam rá, hogy játsszunk valami izgalmasat. Uram persze mindent előre jól kigondolt.
Enikő épp leheveredni készült mellém, amikor így szólt hozzá:
- Enikő, lesz egy kis feladatod, de szerintem élvezni fogod. Liza úgyis panaszkodott, hogy milyen melege van, vedd le szépen a bugyit róla, de látni akarom, ahogy csinálod, ne kapkodd el, élvezd a pillanatot!
Enikő arcán mosolyt láttam, és nekem is tetszett a gondolat. Odalépett hozzám, megfogta a biciklis nadrágot és finoman lehúzta. Rám nézett, megsimította a puncimat a bugyin keresztül, majd azt is lehúzta rólam. Lassan, közben megsimította a combomat, beleremegtem...
Ott voltam meztelen puncival, de nem játszhattunk tovább, mert uram kérte, hogy húzza vissza rám a nadrágot. Enikő engedelmesen visszahúzta, de éreztem, hogy legszívesebben tovább játszana, a puncim pedig nagyon is vágyakozott rá.
Aztán Enikő következett. És nem is tiltakozott, sőt igazán élvezte ahogy a bugyija lekerült róla. Először belenyúltam a nadrágjába, finoman belesimítottam a puncijába és már éreztem, hogy mennyire nedves...aztán levettem róla, előbb a nadrágot, aztán a bugyi is lekerült. Enikő közben egyre jobban sóvárgott az érintéseimre, éreztem ahogy a levegőt vette.
Uram közben vágyakozva nézett minket, és láttam az arcán, hogy mennyire kedvére való a játék. És ez még csak a kezdet volt.
Miután pihentünk és indultunk tovább, éreztem, hogy a nadrág, ahogy felültem a bringára, teljesen nedves. Ahogy tekertem, nagyon izgató volt, ahogy dörzsölte a nyereg a puncimat, és legszívesebben ott rajta élveztem volna el. De ezt persze nem tehettem meg Uram engedélye nélkül.
A következő megállónál egy kis pince volt a hely, ahol letettük a bringákat. Jó hűs volt, hatalmas fák árnyékolták be a helyet, igazán jól esett már sok óra tekerés után pihenni. Leterített Enikő egy plédet, és arra heveredtünk le mindhárman.
Arra lettem figyelmes, hogy uram elővett valamit a hátizsákból, amit magával hozott. Egy különleges vibrátor volt, pont elég kicsi ahhoz, hogy eltűnjön bennünk, ha felnyomjuk a puncinkba, és elég izgató ahhoz, hogy bringázás közben élvezetesebb legyen a tekerés.
- Gyere Enikő ide, szólt Uram, és miután megnézte, hogy Enikő elég nedves-e, ami persze nem volt kérdés, feldugta a puncijába a vibrit. Enikő élvezte a helyzetet, és persze azonnal fel kellett húznia a nadrágját fölé,így tekerhetett csak tovább. Aztán rám is ez várt. Nem tiltakoztam, sőt alig vártam, hogy a bringára ülve élvezzem a rezgést és mennyivel szórakoztatóbb volt így a kirándulás!
Útközben néha belefeledkeztem Enikő fenekének bámulásába, mert ahogy tekerte a bringát, nagyon is izgató volt. Amikor leszálltunk legközelebb, meg is simogattam és éreztem hogy neki is kedvére való a játék.
Belefeledkeztünk és már éreztem, hogy a puncimba nyúlna, de ott a vibri rezgett így a csiklómat kezdte simogatni. Jól esett a simogatás és egyre izgatóbb volt, közben Uram odalépett mellénk, és benyúlt a melltartóm alá, megmarkolta a melleimet, és dörzsölte őket. Nagyon izgalmas volt, így együtt a játék.
Enikő is érezte, hogy már nagyon nedves, és engem sem kellett biztatni, hogy mi a dolgom. Uram megkért, hogy játsszak Enikővel, odaléptem elé, letérdeltem és belenyaltam a puncijába. Felnyögött, élvezte, amit csináltam. Egyre mélyebben járt a nyelvem benne, kérte Uramat, hogy elélvezhessen, de nem engedte meg neki. Most rajtam volt a sor, hogy döntsek, mikor élvezhet el. Még akartam neki adni időt, hogy élvezze a játékot, így egy kicsit lassítottam a tempón.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.95 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 JakeAmazing
2018. 05. 25. péntek 17:45
Jó volt ez, sokkal magasabb pontszámot érdemel. Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2018. 05. 18. péntek 10:26
Az erőszakot nem szeretem. Válaszolok rá!
#7 Pavlov
2018. 05. 16. szerda 22:35
Nagyon jól játszottál a feladatokkal! Tetszett! Írj még sok ilyet! Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 05. 16. szerda 18:06
Szörnyű. Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 05. 16. szerda 13:24
Kár volt megírni. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 05. 16. szerda 07:05
Felejtős. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2018. 05. 16. szerda 06:56
gyengécske Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 16. szerda 04:11
Ez katasztrófa. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!