A+ A-

Legjobb péntek estém

Délután 2-kor keltem. Péntek volt. A "reggeli" szokásos dolgaim után, egyből a gép elé ültem, ahogy mindig. Ott is maradtam pár óra hosszára. Egyik barátommal beszélgettem. Tomi 30 éves, mégis az én szintemen van agyilag. Nagyon bírom a pasast. Ahogy beszélgettünk, eszembe jutott, hogy akár találkozhatnánk is.
Ő a szomszédos városban lakik egy köpésnyire. Történetesen apám egyik barátjának (Zolinak) a munkatársa. Zolival, Tomival és még néhány haverral szoktunk bulizni Tomi házánál. Zoli többször is a tudtomra adta azt, hogy én nagyon bejövök neki. Konkrétan megkérdezte, hogy benne lennék-e egy hármasban, mert neki van barátnője. De, bár sok mindent kipróbáltam már szexuális téren, nekem ez sok. Ha már gruppenre ,,vetemedem,, az 2 pasival lesz!
Szóval jött az az ötlet, hogy találkozzunk, de akkor már szóljunk Zolinak is, és legyen alkohol, zene, ez meg az. Tehát csapjunk egy 3 fős bulit. Tominak ezt nem kellett kétszer mondani, és Zoli is benne volt. Este 10-re jött értem Tomi kocsival. Maxon szólt a zene a kocsiba, míg oda nem értünk hozzá. Mire bekevertük a boros kólát, és betettünk egy válogatást a lejátszóba, meg jött a bulizós hangulat. Zoli is hamarosan megérkezett.
- Szia! Jó hogy látlak! Bassszus te napról napra jobb csaj leszel! - mondta Zoli, két puszi után. És úgy mosolygott rám, hogy majdnem elolvadtam. Ő 29 éves, de úgy néz ki, mint egy 20 éves. Nagyon jó teste van, és helyes is. Mit ne mondjak, egyszer-kétszer elképzeltem milyen is lehet vele. De persze ez csak álmodozás, hiszen barátok vagyunk, közösen bulizgatunk, és apám barátja. Mindig mikor ott van nálunk, apám mondja: Zolikám, remélem, vigyázol a kislányomra, mikor veletek van! Erre én csak mosolygok, és Zoli is. Van, mikor ő olyan részeg, hogy a világát sem tudja. Vagy éppen én vagyok olyan állapotban. Persze szüleim nem így tudják…
Péntek éjjel, mikor az ember sok alkoholt fogyaszt, sokkal felszabadultabb. Én legalábbis ezt éreztem, hogy bármit megtehetek. Tomi a kanapén egy pohár boroskólával a kezében, fejére húzott kalappal (rejtély honnan került az elő) bealudt. Én pedig Zolival hallgattam a zenét és dumáltunk. Ő meglepetésemre józan maradt. Lehet észre sem vettem, de kétszer annyit ittam? Mindegy is... mindig tudom, mit csinálok részegen. Minden ugyanolyan, csak bátrabb és felszabadultabb vagyok. Zoli engem nézett, azzal a csábos mosolyával, aminek szinte lehetetlen ellenállni. Én közelebb mentem hozzá, és én is mosolyogtam.
- Teee... mire gondolsz? Ha arra, amire gondolom, hogy gondolsz... nem lenne szabad - mondta Zoli. Mindezt azzal a nézéssel, hogy ,,nekem igenis tetszel, és kell az ami ez után fog történni,,.
Megfogta a kezem, és kimentünk az udvarra. Tomi észre sem vette, aludt tovább, és a zene is szólt. Kint az udvaron egy asztal volt és egy pad is hozzá. Pont jó helyen. Nagyon nehezen látni oda, de mi onnan messzire elláttunk. A lényeg az ajtó volt, ahonnan Tomi akár ki is jöhetett volna... Én leültem a pad szélére, Zoli megállt előttem.
- Tudod, apád mindig mondja, hogy vigyázzak rád! - mondta Zoli, és kortyolt egyet italából.
- Tudom. De szerintem eleget teszel a kérésének. Hiszen mindig kedves vagy velem, meg minden. Azt hiszem nagyon jó barátok lettünk, az utóbbi évben, mióta közösen bulizunk. De azt nem értem, miért vagy még mindig együtt a barátnőddel. Elviselhetetlen a nő... már ne is haragudj.
- Igen, ezt már sokan kérdezték. De nem tudok rá válaszolni... talán csak a megszokás... de most ne róla beszéljünk, nem akarom elrontani ezt az estét.
Letette a poharát az asztalra, és leült mögém. Szorosan mögém. Kezeit a combomra tette, és simogatta. Nekem ez nagyon tetszett. Én a kezemmel hátranyúltam, és próbáltam még jobban magamhoz húzni, ami szinte lehetetlen volt, annyira közel volt már most. Félrehúzta a hajam, és elkezdte csókolgatni a nyakam.
- Szóval, azt mondod, jól vigyázok rád? - kérdezte.
- I i igen.... - szinte megszólalni sem tudtam. Imádom, ha a nyakam csókolják!
- Akkor jó... - és megcsókolt. Kicsit kényelmetlen volt, mert mögöttem ült, és én fordultam hátra... de... az a csók! Sokkal jobb volt, mint azt képzeltem. És tele volt vágyakozással...Tudtam, hogy nagyon kíván engem. Közben kezeivel a combom belsejét simogatta, és a puncimat se hagyta ki. Még farmeron keresztül is élveztem. Nagyon be voltam indulva. Ahogy mögöttem ült, éreztem, hogy áll a farka. A fenekemnek nyomódott.
Nem bírtam tovább, elkezdtem kikapcsolni az övem... Felálltam, és lehúztam bokáig a nadrágomat. Mögöttem Zoli letolta a rövidnadrágját, és az alsónadrágot is... Láttam mennyire kíván, de nem volt valami türelmes. Visszahúzott oda, ahol eddig is voltam, csak épp nem leültem a padra, hanem előrehajoltam. Simogatott még, aztán végre belém dugta az ujját. Ha hátulról ujjaznak élvezetesebb. Nagyon jó volt, majd hirtelen belém vágta a farkát. Meglepődtem, de nagyon tetszett, szeretem, ha kicsit durva a pasi velem. Persze van határ...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.6 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo
2018. 05. 12. szombat 00:16
Nem lett rossz. Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 05. 11. péntek 14:43
KÁR,hogy elsietted. Válaszolok rá!
#5 vakon54
2018. 05. 11. péntek 12:18
Nemrossz. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 05. 11. péntek 08:47
Közepesre sikeredett Válaszolok rá!
#3 listike
2018. 05. 11. péntek 07:16
Nagy baromság. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 11. péntek 04:50
El van kapkodva. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!