A+ A-

Zongoraóra

Angela kezdetben egy másik tanárnőtől vett leckéket, de az elköltözött. Az édesanyja talált Miss Kessler-re és örült hogy a tanárnő viszonylag közel lakott a házukhoz. Miss Kessler alacsony termetű volt, a haját kontyba fogta és kicsit ódivatú ruhákat hordott. Lassan, minden szót gondosan kiejtve beszélt. Legfeltűnőbb jellemzője az átható kék szeme volt.
A testtartást igen fontosnak tartotta a zongorázás tanulása során és Angela tartását siralmasnak ítélte. A lány csípőjére és vállára téve kezeit igazította be a lányt a zongoraszéken ülve a megfelelő pózba. A harmadik találkozásukkor valami mást tett. Az egyik kezét Angela derekára, a másikat pedig a lány rekeszizmára helyezte és azt mondta hogy a helyes tartás mellett a megfelelő légzés is fontos. Elvégeztetett a lánnyal néhány légzőgyakorlatot, miközben kezeit rajta tartotta. Ám néhány lélegzetvétel után Angela érezte hogy a nő keze elidul felfelé a hasán és gyengéd érintéssel átcsúszik apró keblein. Miss Kessler emlékeztette Angela-t, hogy a zenére és a játékára koncentráljon, de a lány csak erre a cirógatásra tudott gondolni.
A foglalkozás után Angela fejében kavarogtak a gondolatok. Tudta hogy nem helyénvaló, de a kíváncsisága egyre nőtt és valami újfajta izgalmat érzett. Mivel nyár volt, a következő órára a szokottnál kihívóbb öltözetet választott. A rövid szoknya és a világoskék blúz melltartó és bugyi nélkül öntudatlan választás volt, mintha valami külső erő irányította volna. Remegett amikor csengetése után Miss Kessler mosolyogva beengedte.
Ezúttal ösztönösen kicsit szétnyitotta lábait amikor a nő a tartását kezdte ellenőrizni. A közvetlenül mellette ülő Miss Kessler figyelmét nem kerülte el a mozdulat és egy pillanatra lenézett a lány combjaira. Miközben Angela gyakorolt, egyszer csak egy kezet érzett a csupasz combján, ami megállás nélkül a szoknyája alá csúszott. A homlokán verejtékcseppek jelentek meg, de folytatta a játékot. Valahonnan a távolból Miss Kessler hangját hallotta ahogy a nő a koncentrálásra figyelmezteti. De a lány csak az ujjakra tudott gondolni, amelyek gyengéden cirógatták a szeméremdombját. Végül Angela kezei megálltak a billentyűk felett és a zongora elhallgatott. A lány becsukta a szemét és a lábai remegni kezdtek. Pár perc simogatás után Miss Kessler megkérdezte:
- Szereted amikor így érek hozzád?
- Igen.
- Mikor jöttél rá, hogy így szeretnélek megérinteni?
- Nem tudom. Azt hiszem a múlt héten.
- És hogy érezted magad?
- Megijedtem. De izgatott is voltam.
- Nos...ha nincs ellenedre, többet szeretnék.
Ezzel Miss Kessler lassan felállította a lányt és gyengéden lehúzta a szoknyáját a combjára, felfedve az érintetlen rést. A lány nemi szervét csak pihés szőrzet borította. A nő kigombolta Angela blúzát és azt is lehúzta. Elégedett sóhajjal nézett a nemrég növekedésnek indult keblekre.
- Ettől zavarban vagy? - kérdezte a lánytól.
Miss Kessler átható tekintete előtt állt meztelenül állva Angela csak elvörösödve bólintott.
- De jó érzés is, ugye?
Ahogy ezt megkérdezte, Miss Kessler ujja finom, körkörös mozgásba kezdett Angela csiklója körül. A lány szája túl száraz volt ahhoz hogy válaszoljon, ezért csak bólintott.
- Ezt minden héten csinálni fogjuk. Szeretem látni hogy jól érzed magad. De szeretném ha visszatartanád a lélegzeted pár másodpercig amikor megérintelek, és csak lassan engednéd ki a levegőd. Így még jobb érzés lesz. Rendben?
Angela megint bólintott és tette amit mondtak neki. Amikor lassan kifújta a levegőt, Miss Kessler közvetlenül megnyomta a csiklót. A váratlan érzéstől a lány levegő után kapott.
- Bocsánat kicsim! Túl érzékeny volt?
Angela a feje rázásával jelezte hogy nem, és szeretné ha folytatódna az érzés. Miss Kessler a lány térdéig húzta a szoknyáját. A növekvő zavartól Angela újra kislánynak érezte magát és az arca elé kapta a kezét. Amit nem lát, az nincs. Először a szeméremajkain, azután a mellbimbóin érezte a nő meleg leheletét, de nem mert odanézni. Miss Kessler ujjai simogatni kezdték a mellbimbóit, amik megmerevedtek az izgalomtól. Azután a tanárnő keze újra lecsúszott és izgatni kezdte a lány punciját. Az ujjai ritmikusan nyomogatták a csiklót, Angela pedig élete első orgazmusa felé kezdett közeledni. De nem jutott el odáig, mert az óra megszólalt és a foglalkozás véget ért.
A következő héten vadul zakatoló szívvel sietett Miss Kessler házához. Az öltözete az előző hetihez hasonló volt. Gyorsan elkezdék az órát, majd a tanárnő felállította a lányt. Szoknyáját a bokájára húzta és kigombolta a blúzát. Pár percig a csiklót simogatva légzőgyakorlatokat végeztetett vele. Ezután lassan a szájába vette Angela mellbimbóját, a keze pedig a lány popsiját kezdte simogatni. Az ujjai becsúsztak a vágatba és megérintette a hátsó nyílást. Angela megremegett a vadonatúj érzéstől és kezét megint a szemei elé kapta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sunyilo 2018. 05. 10. csütörtök 18:50
Gyengus, ez nem is leszbi, hanem pedofil...
#5 hairy_pussy 2018. 05. 10. csütörtök 12:36
nekem tetszett...
várom a folytatást
#4 veteran 2018. 05. 10. csütörtök 08:50
Gyenge iromány.
#3 feherfabia 2018. 05. 10. csütörtök 05:44
A folytatás jobb lesz!
#2 A57L 2018. 05. 10. csütörtök 04:23
Közepes leszbi.
#1 Törté-Net 2018. 05. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?