A+ A-

A szopósmalac

Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. Ezt a csajt mintha csak beavatási szertartásként dobták volna le elém. Tessék, készen állsz, kezdj vele, amit akarsz!
Mivel az alapszabály az volt, hogy egy bizonyos szint felett minden lehetőséggel élni kell, ezért én is éltem vele. A szopósmalacot, vagy nevezhetjük Verának is, interneten ismertem meg, egy besörözött este után, amit Tamással követtem el, a napsugár kocsmában, a panel alatt. Részegen felregisztráltam egy chat oldalra, és elfogott a kísértés, hogy kipróbálom, hogy tényleg olyan hatékony-e, ha provokálni és cikizni kezdek egy csajt. Be voltam nyomva rendesen, így bőségesen ontottam magamból a női nemet szégyenítő megjegyzéseket, amiket végül valami középiskolás éveinek végén járó csaj magára is vett. Aztán elkezdtünk privátban beszélgetni, ő kikérte magának, amiket mondtam a csajokról úgy általában, én pedig megmutattam egy kedvesebb arcomat felé. Erre ő megolvadt, mint a forró betonra ejtett fagyi.
Kb. fél óra beszélgetés után MSN címet cseréltünk, és webkamerán keresztül folytattuk a diskurzust. Nem kerülgettem a forró kását, azonnal a szexről, és az ezzel kapcsolatos élményeiről kezdtem faggatni, melyekre mindenféle szégyenkezés nélkül válaszolgatott. Néha tettem még egy-két csipkelődő megjegyzést, ami félig bóknak is hangozhatott, mire ő nyújtogatni kezdte a nyelvét. Erre én:
- Hé! Régen voltam nővel, ezzel a nyelvnyújtogatással más hatást érsz el, mint amit mutatni akarsz!
Erre ő: - Mutassak valami szexit?
- Mutass!
Ekkor a nyelvével szép lassan körbenyalta a száját.
- Hmm... – sóhajtottam elégedetten. – És ezt mivel tudod fokozni?
Ekkor ő ártatlanul körbeforgatta a szemeit, és a mutatóujját az állára tette.
- Vedd a szádba az ujjad! – mondtam, és már tudtam, hogy megteszi. Valahogy túlságosan uralni tudtam az egész helyzetet, amiben ő csak egy madzagon rángatott bábu volt.
Az ujját finoman az ajkai közé dugta, majd szopást imitált vele. Ekkor éreztem, hogy vér szökik a legkedvesebb testrészembe.
- Ez finomnak tűnik! – bíztattam, mire ő tövig bevette az ujját, és beleéléssel szopni kezdte. Időnként a fél szemével rám sandított, hogy milyen hatást ér el vele. Jó hatást ért el, mert a részegségtől mohón tapasztottam a szememet a monitorra.
- Jól látom, hogy keményednek a mellbimbóid? – kérdeztem kissé önelégülten.
Erre ő, mintha csak maga is kíváncsi lenne rá, a két kezével összenyomta a melleit és nézegetni kezdte. Na, ettől állt fel teljesen a legkedvesebb testrészem. Aztán a két tenyerével körözni kezdett magán.
- Bassza meg – mondtam –, ez most nagy kegyetlenség tőled! Olyan, mintha befőttesüveget kellene nyalogatnom.
Ekkor – némi bizonytalankodás után – felhúzta a pólóját is, és megnyalogatta a mellbimbóját. Álltam, mint a cövek.
Ennél tovább nem ment el. Megbeszéltük, hogy amint megkezdi a tanulmányait Pesten, találkozunk. Ez így is lett.
Ja, hogy miért szopósmalac. Duci csaj volt - emiatt a malac - nem a legcsinosabb fajta, kissé olyan nyersnek tűnt a stílusa, de ez engem speciel nem zavart. A szopós: a szopásért való rajongása miatt, ami a husiságát remekül ellensúlyozta.
Volt némi visszakozásom, de aztán elhatároztam magam. Gyakorlatilag senki előtt sem kell szégyenkeznem. Tamás az ilyen dolgokban ugyanúgy vélekedett, mint én: Amit felkínálnak azt el kell fogadni!
A 4-6-os egyik megállójában találkoztam Verával, és megkönnyebbülten állapítottam meg, hogy nem annyira duci, mint amilyennek a képeken látszott. Barna haja volt, apró szemei, átlagos mellek és vastag combok. Meg némi úszógumi. Kissé szégyenlős csaj volt, néhány leborított feles után eredt csak meg a nyelve. Élőben már nem akartam annyira ajtóstul rontani a házban, kár lett volna elriasztani új életem első áldozatát.
A szex témája felé csak később kezdtünk elkanyarodni. Tartottam magam a sikeres lefektetés szabályaihoz. Időnként megérintettem, provokáltam, és az arcához közel hajoltam. Pár óra iszogatás után éreztem rajta, hogy egyre erősebben vágyik rá, hogy alaposan megdugjam és megszondáztassam.
Ekkor gyorsítani kezdtem, és arról kezdtem beszélni, hogy milyen szívesen nyalogatnám a mellbimbóit én is, ahogy ő saját magának. Erre ő egy pillanatra zavarba jött, majd a fülembe suttogta:
- Ne mondj már ilyeneket, teljesen benedvesedek tőle.
- Ó jaj, ha benedvesednél, akkor feltétlenül szexelnünk kellene!
Erre nem mondott semmit, csak a kezével elkezdte a combomat simogatni. Erről a farmerom hirtelen púposodni kezdett. A tenyere lassan körözve közeledett a céltáj felé, mint egy sas a zsákmány felé. Ekkor elkezdtem a nyakát puszilgatni, mire ő szinte azonnal rámarkolt a farkamra. Vadul smárolni kezdtünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.22 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2018. 04. 25. szerda 16:12
téng tetú
#9 Ickx 2018. 04. 24. kedd 19:56
Tetű történet tetűről. nyes
#8 sunyilo 2018. 04. 24. kedd 19:47
Ez egész olvasható volt.
#7 vakon54 2018. 04. 24. kedd 13:04
Ellehetetolvasni.
#6 zoltan611230 2018. 04. 24. kedd 06:47
Elmegy.
#5 listike 2018. 04. 24. kedd 06:23
Ha igaza a történet, akkor egy rohadt alak vagy.
#4 feherfabia 2018. 04. 24. kedd 06:10
Nem tetszett!
#3 Andreas6 2018. 04. 24. kedd 05:43
Remélem, nem igaz a történet. Mocsok egy állat a pasas.
#2 A57L 2018. 04. 24. kedd 04:03
Ez kevés,de így eggyel több írás az oldalon.
#1 Törté-Net 2018. 04. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?