A+ A-

Unokabátyám és én - A lebukás

A lebukás sajnos, vagy mégsem ?! :)
Életem következő fordulópontja Tízennégy évesen történt velem, amikor anyu meglátott az unokabátyámmal Tomival.
Az eltelt két évben sokszor szoptam le Tomit aki húszéves. Nem laknak messze tőlünk és a családi kapcsolat is nagyon jó így sokszor találkozunk. Amikor csak kettesben tudtunk maradni mindig meg is tömte a számat és mivel egy kis faluban laknak könnyű volt összehozni, hogy kettesben lehessünk.
Egyik hétvégén elmentünk két napra horgászni a közeli kis tóra. Kocsival kivitt minket anyum és segített bepakolni, mert az utolsó kilómétert gyalog lehetett megtenni egy kis ösvényen.
Miután kettesben maradtunk elkeztünk tábort állitani, szereléseket kipakólni. Tomi jól ismerte a helyet mondta, hogy erre senki nem jár és azért választotta a ezt a helyet, hogy kettesbe lehessünk. Egyszer csak a bozótosból előhozott pár üveg sört és egy Whiskys üveget, már pár nappal előtte levitte, hogy ne tudják a szülők. Mondtam neki, hogy én még soha nem ittam erre azt mondta, hogy ne aggódjak csak jobb kedvem lesz tőle. A késő délutáni napsütésben hamar hatott a pia, elcsattant pár szenvedélyes csók, de mást nem akartunk még csinálni nehogy csónakkal mégis arra járjon valaki és meglásson a part felől bár nem volt veszély, mert azt mondta nem ismeri szinte senki a helyet. Kicsit bementünk a vízbe, hogy lehűljünk és józanodjunk kicsit. Persze a ruhákat a parton hagytuk így a vízalatt sokat simogattuk fogdostuk egymást. Már csak a szexről beszélgettünk. Kérdezte szoktam-e fantziálni róla, hogy szopom a farkát?
- Minden önkielégítésnél rólad fantáziálok! -válaszoltam neki. Elmeséltem neki, hogy megtaláltam anyu segédeszközeit és ki is próbáltam őket. (Vibrátorok, PLugok stb)Megkérdeztem megkefélné-e a seggem, mert nagyon szeretném ha ő lenne az első aki megdug. Nagy bánatomra nemet mondott,(pedig gumit, sikosítót és beöntöt is vittem),de nézni szívesen nézné és szophatnám is közbe a farkát. Elmondta, hogy miközbe szopom a farkát ő mindig nőnek képzel el engem. Ez nagyon felizgatott és mondtam, hogy kezeljen lányként olyankor mert az nekem is tetszene. Elővett egy tangát amit a barátnőjétől csent el, felvetette velem és mondta, hogy ma este Lucynak fog hívni. (Tetszett az ötlet meg a tanga is azóta már van jó pár, igaz férfi tanga ). Eddig még nem próbáltunk szerepjátékot. Már kezdett sötétedni ittunk még egyet és elmentünk tüzifát szedni a tábortüzhöz ha lehajoltam mindig megfogta a fenekem és bokolgatott, hogy milyen szexi kis testem van és mennyire imádja az ilyen tini ribiket mint én, plusz miylen jól áll a popsimon a barátnője tangája. Kicsit néha ellenkeztem láttam, hogy nagyon tetszik neki. Megyújtottuk a tüzet és vissza feküdtünk a plédre csókoloztunk és beleéltük magunkat a szerepjátékunkba. Fogdosott simogatott érzékien imádtam. Fölpattant, hogy elmegy pisílni.
Pár lépés után visszafordult rámosolygott:
- Nem jössz nekem segíteni, nem emelhetek nehezet.
Fölpattantam és utánna mentem. Megfogtam a farkát,kicsit nehezen indult meg, de amint elkezte mint egy patak jó sokat ivott, amint abba hagyta és megtörölte bekeptam a farkát és elkezdtem szopni és végig nyaltam a tővét , aztán a makkot izgattam a nyelvemmel és megint végig nyaltam a tövétől a hegyéig a szépségét. Majd lassan bekaptam a szép farkát és elkezdtem szopni nagyon vágytam már rá olyan jó ahogy kitőlti a számat. Majd kivettem a számból ráköptem és újra szoptam immár gyórsabban közben fenekébe markolva húztam rá a fejem. Tetszhetett neki a nyögésiből idézve. Majd mondta mosolyogva "nagyon jó kis ribancom vagy és megfogta a fejem és baszta számat persze azért próbált nem ledöfni a farkával. :) És végül elfojtott nyögéssel ( már amenynire tudta ) bele élvezett a számba, le is nyeltem belőle amit csak tudtam. Aztán beszaladtam a vizbe, hogy kicsit lemossam magam. Mikor kijöttem, még mindíg láttam rajta, hogy elég jó lehettem. (Gondoltam ebből talán szex lessz.) Kérdezte te is élvezted úgy mint én? Már, hogy a bánatba ne élveztem volna csodás volt a nedüd amit a számba engedtél, és adtam a szájára egy csókot.
- Mesélj a fantáziáidról.
Elmondtam, hogy maszturbálás közben mindíg a finoman megalázott ribanc szerepében képzelem el magam...
- Ez nagyon tetszik nekem is,
- várj egy picit
Ittunk még egyet és fölpattant beszaladt a sátorba, nem tudtam mire készül, de nagyon furán éreztem magam. Szóltam, hogy elmentem pisílni de persze vittem megammal a beöntő készüléket hátha lessz valami. A tanga nagyon izgatta már a lyukam, farkam is növekedett ettől. Ahogy jöttem vissza, még mindig nem láttam sehól. Egyszer csak megragadott hátulról és befogta a számat
- ne kiabálj ribanc, mert csak rosszabb lessz.
Rögtön félelem és izgalom öntötte el a testem. Letérdeltetett egy golyós piros pecket rakott a számba és bőr bilincsel hátrakötötte a kezem. A fülembe súgta, hogy ha rossz mondjam, hogy TATU (bólintottam). Elém ált a farka már nagyon kemény volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika
2019. 01. 24. csütörtök 08:42
Nem az én világom. Válaszolok rá!
#6 Aki1973
2018. 05. 10. csütörtök 16:33
Remek történet! Várjuk a folytatást! Válaszolok rá!
#5 91boy
2018. 04. 11. szerda 17:48
Nekem nagyon tetszett =) remélem lesz folytatás, főleg ha valós! Akkor még sok hasonló jó élményt kívánok smile Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 04. 11. szerda 15:27
műfajában remek és várhatóan izgalmas folytatás ígérkezik Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 04. 10. kedd 09:27
Nem az én világom, de az írás stílusa jó. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 10. kedd 04:28
A műfajában egy közepes.5P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!