A+ A-

A bűn

30 éves férfi vagyok. A feleségem, Anna, 26 éves, sportos és nagyon kívánatos nő. Temperamentumos és mindig megkapja, amit akar. Amit még nagyon fontos róla tudni, hogy nem mindennapi szexuális étvággyal rendelkezik. Naponta igényli a szexet és nagyon nyitott. Mindkettőnkről ellehet mondani, hogy perverzek vagyunk. Rólam főleg azután, amit tettem.
Annáért odavannak a férfiak (és a nők is, de erre nem térnék ki). Nem volt sok partnere, nagyon válogatós és épp ezért örülök, hogy az enyémnek mondhatom. Sportos teste van, közepes mellekkel és szép fenékkel, 169 cm magas és 60 kg. Egy igazi nő, aki nagyon szexéhes. Az étvágya viszont 1 emberre korlátozik és ez nagyon jó. Mindent megkap tőlem és nem is néz másik pasik után, egyszerűen nem érdekli más.
Mindig is izgatott az, ha más férfiak legeltették rajta a szemüket, strandon, discoban, bárhol. Sosem voltam féltékeny, mert tudtam, hogy ő az enyém és én az övé vagyok, de egyszerűen felizgattak ezek a gondolatok és az, hogy mi lenne ha...? Mi lenne, ha egy másik férfivel is szexelne? Minden vágyunkat megbeszéltünk, ezt is elmondtam neki, idegenkedett egy kicsit, de láttam, hogy piszkálja a fantáziáját a dolog, így kieszeltem egy ördögi tervet. Kitaláltam, hogy összeszedtem a medencén valami fertőzést (naponta eljárok úszni) és, hogy nem tudunk 2 hétig szexelni, amíg ki nem lábalok a dologból. Anna elkeseredetten vette tudomásul, hogy minimum 2 hétig a kis kezeire számíthat csak. Amikor láttam, hogy teljesen elhitettem vele a dolgot (nem volt könnyű), felhívtam egy közeli haveromat, akit Anna nem ismert, mert ritkán találkoztam vele, nem volt alkalom bemutatni őket egymásnak. Levente azonban tudja, hogy ki Anna, ugyanis küldtem neki képeket róla. Nyíltan kimondta, hogy Anna nagyon jó nő. Titokban találkoztunk és beavattam a tervembe. A tökéletes tervembe! Elmondtam neki, hogy mi a vágyam és hogy Annát teljesen kiéheztetem. Levente bizonyult a tökéletes férfinek, ugyanis jóképű és a kezeivel csodákra képes, profi masszőr. Először furcsán nézett, de aztán biztosítottam arról, hogy gond nem lesz. Megbeszéltük, hogy jelentkezem, ha eljön az idő.
2 héttel később:
- Édesem, van egy meglepetésem a számodra! - újságoltam Annának a hírt.
- Miféle meglepetés? - kérdezett vissza kíváncsian.
- A hétvégén elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni, mit szólsz?
- Hova?
- Wellness!
- De jó! Nem fog gondot jelenteni a víz? Már alig vártam, hogy elmúljon a fertőzésed, hogy jól meglovagolhassalak!
- Azért majd úgy nézem, hogy csak vasárnap fürödjek!
Felhívtam Leventét.
- Sínen vagyunk!
- Mikor jöttök?
- Péntek délután 3-ra ott vagyunk. Hányas szoba?
- A 2-es.
Anna alig várta, hogy odaérjünk.
- Kárpótlásként az első dolog az lesz, hogy kapsz egy jókora masszázst!
- És arra nem gondolsz, hogy talán a puncimat kellene keményen megnyomkodni?
- Nyugi, arra is sor kerül! - Anna nem is sejtette, hogy én mire gondoltam ezzel a mondattal. Tudtam, hogy kegyetlenül ki van éhezve és hogy a legkisebb érintéstől is elveszíti majd a fejét. Az én legnagyobb élvezetemre. Azt mondtam, hogy szaunázni megyek.
- 2 óra múlva találkozunk itt a szobában. Jó szórakozást! - mondtam.
- Készülj fel, mert kifacsarok belőled mindent! - válaszolt nevetve.
Megvártam, amíg elment és utána vettem az iramot. Bement az előkébe és utána mindjárt nyílt a másik ajtó is a masszázsszobára. Az előkébe mentem, bezártam az ajtót mögöttem és az üvegen keresztül figyeltem az eseményeket. A farkam máris ágaskodni kezdett. Annának azt mondtam, hogy egy nő fogja masszírozni.
- Szia! Levente vagyok, Katinka helyettese! Sajnos sürgősen el kellett mennie, úgyhogy én veszlek most kezelésbe, remélem nem gond! Anna, igaz? - üdvözölte Levi a megbeszélésünk szerint.
- Igen, örülök. - láttam Annán, hogy meglepődött, de azt is, hogy nincs kifogása Levi ellen.
- Nos, akkor helyezd magad kényelembe, mindjárt kezdünk! - Teljesen meztelenre vetkőzött a drágám, maga köré csavart egy törölközőt és felfeküdt a masszázságyra. Levi visszatért egy üveg masszázsolajjal. A nyakánál kezdte a kényeztetést és szépen lassan haladt lefelé, a törölköző pedig egyre lejjebb csúszott a feleségem hátán. Minden izmát alaposan átmasszírozott a felsőtestén. Láttam Anna arcán, hogy teljesen ellazult. Türelmetlen voltam, vártam már, hogy a lényegre terelődjön a dolog, de ugye ezt nem lehet gyorsan.
- Szeretnéd, ha a feneked is megmasszíroznám? - kérdezte Levi.
- Ó, persze. Csak nyugodtan! - Anna minden bizonnyal azt gondolta, hogy Levi úgyis meleg és nincs hátsó szándéka vele.
Levi lassú mozdulatokkal gyúrta a feleségem gyönyörű fenekét, szét széthúzva a két félgömböt. Pár pillanatra láttam Anna arcát, ajkai nyitva voltak és láttam, hogy kezd felizgulni. Levi a combjait is átmasszírozta, aztán mindkét lábát és végül a hátára fordította. Anna egyáltalán nem ellenkezett, gondolván, hogy úgyis egy meleg masszőr kezeli.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2018. 02. 24. szombat 10:46
/verzió...
#9 Zoy11 2018. 02. 21. szerda 14:31
Ezt hivjak cuckoldnak
#8 Zoy11 2018. 02. 21. szerda 14:31
Nagyon tetszett
#7 veteran 2018. 02. 21. szerda 13:49
Mekkora ökör.
#6 listike 2018. 02. 21. szerda 07:51
Rohadt, bunkó állat vagy.
#5 cscsu50 2018. 02. 21. szerda 06:41
remek sztori
#4 t.555 2018. 02. 21. szerda 06:24
Hát ez meg mi? Végig nézni a feleség kefélését!
#3 A57L 2018. 02. 21. szerda 04:14
Jó kis életrajz.
#2 zoltan611230 2018. 02. 21. szerda 01:40
Ez hűlye....
#1 Törté-Net 2018. 02. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?